Хороскопът на Алена: Допълнителна работа и приходи за Стрелците, Козирозите да не се засягат от колеги

ОВЕН

Необмислено и прибързано съгласие за инвестиция, примамваща ви с обещания за бърза печалба, ще ви лиши от спестяванията ви. Орисани сте да постигнете поредния материален успех, но сте застрашени от провал заради собствената си непредпазливост. Предпазвайте се от неподходящи запознанства, дори и ако ви ги налагат. Ваша стара интимна връзка се опитва да съсипе бракът ви. Дразни се от прекалената ви  привързаност към брачния ви партньор. Опитите за сближаване и сексуалното му желание могат да се окажат причина за развода ви.

ТЕЛЕЦ

Позволено ви е да се отдадете на активна работа и да спечелите неочаквано много пари, за които дори не сте мечтали, а срокът на изпълнение е до края на деня и е във вашите възможности. Радва ви възцарилата се хармония във вашето семейство, която е допълнителен стимул за вашия успех. Имате възможност да дадете изява на интелекта си. Вечерта не са изключени проблеми с брачната или интимната ви половинка. Поведението ви в последните дни създава впечатление, че сте изневерили. Ако имате намерение да се разделяте с интимните си партньори, се откажете от сексуалните удоволствия с тях.

БЛИЗНАЦИ

Очертават се неподозирани възможности за разширяване на дейността ви, които не са за пренебрегване. Не отменяйте деловите срещи, а ги проведете рано сутринта. Ще ви изненадат с интересни предложения, които може да обмислите и обсъдите с близките си и с вашите колеги и да осъществите в следващите дни. След обяд се пазете от интриги и клюки, които искат да докажат, че мамите интимната си половинка. Вечерта си създайте романтична обстановка, поговорете откровено за случилото се и се отдайте на сексуални изживявания.

РАК

Задължително се обогатете с информация, която е полезна за работата ви и е от значение за вашия успех. Запознанства ви носят професионална полза, ако съумеете да ги съхраните и не побързате да се дистанцирате. В този случай вашата гордост и недостъпност ви вредят. Няма да липсват и разправии в семейството ви, заради нервност, която трудно прикривате, но не споделяте причината и превръщате с мълчанието си вечерта в заредена с негативни емоции. Семейните и сериозно обвързаните могат да се разтоварят от напрежението като се отдадат на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Няма да ви липсват делови предложения. Успешно завършете служебните си задачи, за да избегнете загубите. Нови познати навлизат неочаквано в живота ви, като се домогват и до информация за бизнеса ви. Бъдете внимателни, за да не се превърнат в причина за бъдещи неприятности. Усложненията в семейните отношения са породени от нежеланието ви да проявите разбиране към вашите близки, въпреки че те имат предложения, които са добре дошли и за вас. Интимният ви живот и в този ден е проблемен. Сексуалните ви отношения са в противоречие с очакванията ви. 

ДЕВА

Избягвайте запознанствата, въпреки че общувате с лекота. В материално отношение очаквайте успехи, ако не проявите наивността си на работното място. Следобед ви липсва настроение, заради грешки на ваши колеги, които са ви принудили да работите и днес. Избягвайте агресивната критика. Личните ви отношения са стабилни, но ако сте се изкушили да флиртувате вчера и днес продължите, проблемите ви са сигурни, защото ревността на половинката ви ще е всепомитаща. Не бъдете критични към брачния си партньор.

ВЕЗНИ

Пътувайте и се подгответе за приятни емоции и запознанства. Преди това може да разговаряте за предстояща инвестиция, на която отдавате голямо значение преди края на месеца. Не се притеснявайте от трудностите, за да не съсипете постигнатото до момента.  Несемейните жени да очакват предложение за брак, което ще ги ощастливи. В семействата без деца може да бъде заченато бебе. Сексуалният ви живот изисква да сте предпазливи, за да не си създадете проблеми с партньора си, ако не сте сигурни в чувствата си.

СКОРПИОН

Добре обмислените действия са гаранцията за бъдещите ви успехи. Бъдете умерени в работата си и думите си и не показвайте на всички колко сте доволни от започнатото. Спестете си хвалбите за добрите финансови постъпления, за да не предизвикате завистта на колегите си. Не предприемайте промени, ако не сте подготвени за тях. Не е изключена разправия с любимите ви хора. Причината е поредното отсъствие от дома, след като сте уговорили романтична среща или вечеря. Дори и ако закъснеете, изпълнете даденото обещание, а след това си подарете взаимни мигове на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

От сутринта сте емоционални, но не сте агресивни. Очаквайте допълнителна работа, която ще ви донесе стабилни приходи. Анализът на грешките ви е във ваша полза. Обърнете внимание на Съдбовните предупреждения. Знаете, че трудностите ви предпазват от проблеми и ги преодолявайте с благодарност. Мечтаете за идеални отношения с партньор, който е ваша стара интимна връзка, но с годините се е променил. Сексуалните ви отношения може да са били прекрасни, но сега живота ви е различен и не бива да разчитате, че ще сте отново щастливи заедно.

КОЗИРОГ

Не проявявайте амбиции да се доказвате пред колегите си, ако са ви засегнали, като се решите на цялостна промяна на работното си място. Рискувате да останете без работа. Когато изтрезнеете от обидата и осъзнаете, какво сте сторили, може да се окажете в безизходица, която да продължи и през следващия месец. Не пропускайте вечерта да поговорите с брачната си половинка, за да разберете какви са желанията и плановете ѝ за предстоящите почивни дни. Запознанствата в личен план и прибързаните сексуални контакти не са желателни, защото ще ви разочароват.

ВОДОЛЕЙ

Справяте се блестящо, отговорно и компетентно със задачите си на работното място. Стабилизирайте постигнатите резултати и не се изкушавайте веднага да започнете новите си задачи. Още веднъж огледайте плановете си, за да избегнете разпиляването, захващайки се ту с едно, то с друго. Вечерта си останете у дома. Поканете си гости или, ако не ви се готви вие отидете при компания, която ви е приятна или в заведение, което ви харесва. Сексуалният ви живот изобщо не отговаря на представите ви за интимна близост. Обмисляте дори раздялата си.

РИБИ

Не споделяйте плановете си.  Рискувате да привлечете вниманието на неприятели, които със сигурност ще ви навредят. Нови идеи, които споделяте, ви обещават бързи финансови постъпления. Обмислете ги още веднъж, преди да поставите началото на тяхната реализация. При необходимост проведете неотложните разговори и срещи. Денят е идеален за приключения. Срещата с интимната половинка и усамотяването с брачните ви партньори ще ви дарят приятни мигове. Взаимното желание за сексуални удоволствия е още по-пълноценно, ако имате до себе си родени в Телец.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп