Хороскопът на Алена: Дългоочаквана среща за Овните, благоприятен ден за Телците

ОВЕН

Честит Гергьовден! Празнувайте и поздравете имениците сред вашите близки, роднини  и приятели. Ако сте съумели да осъзнаете важността на вашите задачи, започнатото в последните дни ще ви донесе отлични резултати днес. Дългоочаквана среща е гаранция за постигане на поставените цели. Денят позволява да поговорите с партньорите си за предстоящо за влагане на пари в доходен бизнес или за регистриране на фирма. Не предприемайте тази крачка сами, а потърсете добър адвокат. Проведете разговор у дома, за да разчупите ледовете, които започват да придобиват огромни размери и да ви отдалечават от любимите ви хора. По-добре се откажете от секса, защото няма да ви достави очакваната наслада.

ТЕЛЕЦ

Честит Гергьовден! Празнувайте и поздравете имениците сред вашите близки, роднини и приятели. Предстои ви благоприятен ден, свързан и с професионални успехи. Не отказвайте да обмислите предложенията за работа, свързани с промяна на работното място, но без крайни решения. Убедителни сте при делови разговор. Говорите омайно и ще спечелите, ако не повишавате тон. Бъдете умерени във всичко, което искате да предприемете. Предпазвайте се от загуби. Семейните ви отношения изискват анализ, за да изгладите недоразуменията с брачната си половинка. Сексуалният ви живот се нормализира, но трябва да сте по-активни в леглото.

БЛИЗНАЦИ

Честит Гергьовден! Празнувайте и поздравете имениците сред вашите близки, роднини  и приятели. Дайте изява на всичките си интелектуални възможностите си и наберете скорост за скок към нов връх в професионално отношение, за да го стигнете. Време е да помислите за бъдещите си намерения. Решите ли да търсите нова работа, започнете от днес да се оглеждате за евентуалните възможности. Брачната ви половинка е изкушена да ви посети неочаквано на работното място. Не флиртувайте, за да не ви излови на местопрестъплението. Любимите ви хора са разочаровани от нежеланието ви да се отдадете на сексуални удоволствия. Нямате причина да отказвате интимните мигове.

РАК

Честит Гергьовден! Празнувайте и поздравете имениците сред вашите близки, роднини  и приятели. Очаквайте новина за приходи от работа, която сте завършили миналия месец. Предпазвайте се от финансови неуспехи, породени от трудности на работното място, които няма как да избегнете, а и не бива да се опитвате. Ще се наложи да коригирате бъдещите си планове. Отношенията ви с любимите хора са хармонични, но сте в състояние да създадете проблеми, ако сте прекалено мълчаливи вечерта. Вместо замислената физиономия, която сте лепнали още сутринта на лицето си, се усмихнете, за да не се лишите от сексуалните мигове. 

ЛЪВ

Честит Гергьовден! Празнувайте и поздравете имениците сред вашите близки, роднини  и приятели. Разчитайте на личният си чар и на умението си да общувате. Използвайте възможността да подобрите финансовото си състояние и стабилизирайте заеманото обществено положение. Не пътувайте. Заради проява на упорство при опит да наложите мнението си, или на инат ще си създадете проблеми на работното място. Следобед посветете времето си на разрешаването на семейни проблеми, които са причината за почти необратимо отдалечаване на брачната ви половинка. Не разчитайте на бързо преодоляване на кризата в отношенията. Не се отдавайте на изневери и секс извън семейството, защото ще съжалявате горчиво още в следващите дни.

ДЕВА

Честит Гергьовден! Празнувайте и поздравете имениците сред вашите близки, роднини  и приятели. Имате възможност да постигнете материални успехи, въпреки че няма да е ви е много лесно. Не се претоварвайте с непланирана допълнителна работа. Ограничете контактите си и безсмислените разговори с вашите колеги, за да не ви пречат. Не разчитайте на късмета си, ако имате намерение да поставите началото на нова дейност. Обмислете отново плановете си. Ревността на половинката ви днес е предизвикана от ваши действия. По-добре е да запазите спокойствие и да си поговорите искрено преди скандалът да е достигнал необратимата си точка. Оправете бързо отношенията си защото сексуалният ви живот е пред пълен провал.

ВЕЗНИ

Честит Гергьовден! Празнувайте и поздравете имениците сред вашите близки, роднини  и приятели. Планирайте работата си така, че да не се преуморявате и дайте оценка за изпълнените и чакащи да ги отхвърлите задачи. Неочакван обрат на събитията може да се окаже във ваша вреда. Конфликтът на работното място е по ваша вина. Ако се заредите с решителност и не разчитате на късмета си, ако не загубите търпение успявате да се справите с трудностите. Отношенията с интимната ви половинка не са хармонични и съсипват желанието ви за работа. Не сте склонни да простите обидните думи, които по ваше мнение са незаслужени и бягате от сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Честит Гергьовден! Празнувайте и поздравете имениците сред вашите близки, роднини  и приятели. Сутринта сте орисани да успявате, ако не пропилеете деня си в бездействие. Следобед не се заемайте със сериозни и отговорни служебни задачи. Не е изключено поради независещи от вас фактори да претърпите загуби. Склонни сте към непредпазливост. Денят ви дава възможност да поставите ново начало и да обмислите промяна на дейността си, но с разума си, без емоция. Не сте в състояние да прецените дали критиката на любимите ви хора е във ваша полза. Разправията ви е гарантирана. Със сигурност ще се лишите от сексуалните удоволствия, ако не сведете глава и не се извините ни интимната си половинка.

СТРЕЛЕЦ

Честит Гергьовден! Празнувайте и поздравете имениците сред вашите близки, роднини  и приятели. Сутринта се задълбочете и обмисляйте добре действията си, а едва след това тръгнете уверено към поставената цел. Очаква ви финансов успех, ако успеете да завършите в деня започната от вас работа. Искате да споделите впечатленията си и да обсъдите съмненията си с вашите колеги, но рискувате сами да си създадете проблеми. По-добре е да се допитате до ваши приятели. Любимите ви хора са се отчаяли от нежеланието ви да се приберете рано, защото са ви подготвили приятна романтична вечер. Сексуалните желания на половинките ви се разминават с вашите. Вредите на отношенията си.

КОЗИРОГ

Честит Гергьовден! Празнувайте и поздравете имениците сред вашите близки, роднини  и приятели. Откажете се от търговските сделки и от обсъждане на планираните финансови операции. Неуспехът ви е породен от сериозни затруднения на работното място, чието преодоляване ви носи успех. Направете така, че да докажете умението си да се справяте с трудностите. Следобед сте склонни да спорите, въпреки че нямате повод да се противопоставяте на колегите си. Семейните ви отношения се нормализират. Бъдете сговорчиви и тактични с любимите си хора. Не пропускайте сексуалните удоволствия, за да не си създадете нови проблеми. Бъдете нежни в леглото.

ВОДОЛЕЙ

Честит Гергьовден! Празнувайте и поздравете имениците сред вашите близки, роднини  и приятели. Постарайте се да оцените добрите възможности, които ви предлага този ден. Осъществяването на нови идеи ви носи удовлетворение. Вашите предложения срещат подкрепата на ръководството, въпреки че не сте се надявали да я получите. Ще завършите благополучно започнатите служебни задачи. Преодолявате с неочаквана лекота възникналите трудности. Несемейните да очакват предложение за брак. Семейните да се отдадат на интимни мигове. Сексуалните контакти с партньори, към които не изпитвате чувства, ще оставят във вас неприятни спомени.

РИБИ

Честит Гергьовден! Празнувайте и поздравете имениците сред вашите близки, роднини  и приятели. До обед сте подложени на неочаквани и неблагоприятни промени. Не създавайте трудности на работното си място, заради ненужен спор. Не се опитвайте да наложите мнението си. Следобед Съдбата ще обърне събитията в професионалния ви живот във ваша полза. Ако ви предложат пътуване, което трябва да осъществите в следващите дни, приемете, защото ви носи успехи. Старанието ви да сте мили с любимите си хора ще бъде оценено. Вечерта ви очаква романтична среща и приятна изненада. Намерете подходящите думи, за да споделите чувствата си и се отдайте на сексуални удоволствия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп