Хороскопът на Алена: Изненадващи приходи за Стрелците, делови усложнения за Козирозите

ОВЕН

Предстои ви изпълнен с проблеми и противоречия ден. Отдалечете от живота си хората, които ви потискат и са причина да ви липсва самочувствие, защото по този начин блокират работата ви не само в този ден, а и в бъдеще. Само ако повярвате в себе си ще успеете да победите страхът който непрекъснато подклаждате с песимистичните си мисли, и да избегнете евентуални провали. Предопределено ви е в този ден да срещнете голямата си любов, ако все още я търсите. Ако не сте уверени в чувствата си, не се поддавайте на желанието за сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

Трудности, които не сте предвидили пречат на срещите ви, от които зависи по-нататъшната ви работа. Отложете ги, за да избегнете провалите. Не рискувайте с провеждането на делови разговори. Бъдете внимателни, за да не отложите разрешаването на проблемите си далеч напред във времето и да не пропилеете шансовете си за успех. В състояние сте да предизвикате скандал с брачната или интимната си половинка, само защото сте раздразнителни. Ако сте се изпокарали с любимия си, мили жени, заради вашите безкрайни капризи, очаквайте да ви лиши от сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете внимателни при провеждане на разговорите и не прекалявайте с опита да наложите мнението си на всяка цена. Бизнесмените да не бързат с уговаряне на инвестиции. При работещите в бюджетната сфера се появява нова възможност за повишение през следващата седмица. Успехът ви съпътства, ако сте решили да предприемете делово пътуване. Важните разговори с брачната или интимна половинка, целящи изясняване на отношенията, оставете за вечерта, но в романтична обстановка. Постигнете хармония в отношенията и се отдайте без колебание на сексуални удоволствия.

РАК

Денят не е добър за начинания. Стабилизирайте постигнатото през изминалата седмица. Проведете разговорите, свързани с промени на работното място, които ще осъществите през следващите дни. Всички нови идеи могат да бъдат споделени днес, но е добре да изчакате подходящото време, за да бъдат одобрени. Прибързаността е във ваша вреда. Наложете си търпение. Не се отказвайте от романтичната среща, която сте уговорили, защото ако сте несемейни, тя е възможност за сериозно партньорство. Влюбените да обявят годежа си, а семейните да се отдадат на незабравими сексуални удоволствия, дори и ако са уморени.

ЛЪВ

Проявете такт и вместо да сте нападателни бъдете коректни към колегите си. Работата ви спори. Прекалено сте самоуверени и рискувате да си създадете служебни конфликти  и да се провалите в задачите си без да го очаквате. Завършете работата си в ранния следобед, а вечерта намерете време за близките си и за почивка. Вечерта се отдайте на романтични мигове с любимите си хора. Сексуалните удоволствия не трябва да отиват на втори план, защото ще ви помогнат да се заредите със сили и с добро самочувствие.

ДЕВА

Подвластни сте на негативно влияние, което може да провали плановете ви без да се усетите. Не рискувайте и не провеждайте разговори с колегите си, защото не сте подготвени с информация, за да сте убедителни в исканията си. Обмислете кога най-безболезнено да прекъснете деловите партньорства, които ви блокират, но не и тези, които могат да са ви полезни в бъдеще. Вашите брачни и интимни партньори не са съгласни с поредното ви отсъствие от дома, което ги изнервя. Сексът ще ви достави удоволствие, ако преди това сте възстановили хармонията в отношенията си.

ВЕЗНИ 

Налага се да приключите със спешни задачи, които сте отлагали до днес. Сторете го спокойно, без нерви и емоции. Не давайте непоискани съвети на вашите колеги. През целия ден успехът е с вас, ако не мързелувате и сте активни на работното място. Не се страхувайте от трудностите по пътя си, защото сте в състояние да се справите с лекота и с неочаквано поставените ви отговорни задачи. Хармонията в отношенията ви зарежда със сили, мили жени. Вечерта създайте приятна обстановка, за да изживеете приятни мигове с интимната си половинка. Сексът ще ви зареди със сили и с желание за по-сериозно обвързване, ако не сте семейни. 

СКОРПИОН

Ако се заемете с рутинните си задължения и отхвърлите изостаналите задачи, ще заслужите възхищението на колегите си, които са ви помолили да помогнете и на тях. Не се захващайте с нови задачи защото не сте сигурни в кадърността на екипа, който ви помага. Не за изключени измами. Бъдете внимателни при провеждане на лични и делови разговори, за да си спестите разочарованията. На успех в любовта и сексуални изживявания ще се радват семейните жени. Вечерта сте уверени в себе си, но мислете и за сексуалните потребности на интимните си партньори. 

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте приходи, които приятно ще ви изненадат. Спазвайте законите на държава и най-вече финансовите и бъдете внимателни, ако точно днес преговаряте, за да не се провалите. Решителността ви, за съжаление граничеща с упорство и инат, няма да ви донесе успех на работното място. В семейството ви цари привидна хармония. Не допускайте да охладнеят отношенията ви с интимната ви половинка. Сексът ще ви зареди с добро настроение. Не се изкушавайте от случайни интимни контакти.

КОЗИРОГ

Ще ви притесни неочаквано и по ваше мнение безпричинно усложняване на отношенията с делови партньори, на чиято подкрепа възлагахте големи надежди и се надявахте на среща. Деловите разговори ще бъдат неуспешни. Отложете на всяка цена инцидентните срещи, за да си спестите погрешни или критични изказвания заради прибързаност и липса на подготовка. Имате възможността да срещнете подходящия партньор, ако все още не са създали семейство. Не проявявайте големи претенции. Въпреки желанието ви да се отдадете на интимни преживявания и сексуални удоволствия, трябва да се откажете от намеренията си.

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте предложение за допълнителна работа, но бъдете внимателни с разходите, защото постъпленията ви през следващата седмица може неочаквано да се забавят. Не давайте заеми на никого. Във ваша полза е да прекъснете всички ненужни партньорства. Общуването с деловите партньори е рисковано. Отложете срещите си и избягвайте запознанствата. Звездите ви предпазват от излишната самоувереност. Отношенията с представителите на противоположния пол са нестабилни. И при влюбените, които са изгубили ума си, няма да липсват и проблеми. 

РИБИ

Несполуките ви преследват още от сутринта, но причината е във вас самите. Примамливо предложение не ви позволява да бързате с положителният отговор, въпреки огромното ви изкушение, защото ще се провалите. Поведението ви, ако е агресивно и нападателно, ще окаже негативно влияние върху хората, които може да се дистанцират от вас. Не е желателно да пътувате. Следобед си почивайте в компанията на любимите си хора. Не мислете, че ако сте засегнали интимния си партньор с типичното си рязко поведение, ще успеете да изгладите недоразуменията в леглото.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп