Хороскопът на Алена: Интересна делова среща за Везните, Скорпионите да не разчитат на късмета си

ОВЕН

Подвластни  сте на противоречия, а денят е почивен и е изпълнен с негативни емоции. Наложете си такт, търпение, но и гъвкавост в общуването. Разчитайте на умението си да променяте своевременно тактиката в поведението си според създаващата се ситуация, но с разум, а не с емоция. Действайте на работното място но не задължително в посоката към която тръгват събитията, защото обратната може да е по-добрата за вас. Избегнете проблемите в семейството и с интимната половинка. Не пренасяйте лошото си настроение върху тях. Вечерта се откажете от компанията на приятели и ако имате до себе си любими хора, се отдайте на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Обзети сте от желание да започнете нова дейност, но не преценявате дали сега е настъпило вашето време за целта, а и деня е почивен. Прибързаността ви вреди. Начинанията няма да ви донесат успех. Възможен е неочакван обрат във ваша полза и финансови постъпления. Отложете деловите срещи. Не споделяйте плановете си с никого, за да не ви изпреварят конкуренти. Възможно е заради проява на упорство или инат да си създадете проблеми. Не пътувайте. Не се колебайте да се извините на брачната или интимната си половинка, ако сте били изнервени сутринта и сте я засегнали. Няма причини за отказът ви от сексуалните удоволствия, освен ако не си ги създадете сами.

БЛИЗНАЦИ

В почивния ден бъдете умерени в желанията и действията си и не позволявайте да нарушат хармонията в отношенията ви на вашето работно място. Не допускайте да ви провокират с цел да научат плановете  ви, а след това да ви провалят. Бизнесът, който сте решили да обсъждате днес със сигурност ще ви създаде бъдещи проблеми, ако не прецените струва ли си да разговаряте. Имате колебания по отношение на чувствата си. Още не сте опознали любимите си хора. Не бързайте да обещавате брак. Не се доверявайте на декларациите, че сте обичани до полуда и не се отдавайте на прибързан секс.

РАК

Всички ваши срещи са свързани с неприятности и неразбиране от страна на колегите ви, ако работите в почивния си ден. Проявете търпение и бъдете сдържани. Ако сте изнервени и избухливи ще си навредите сами. Запазите ли доброто си настроение, успехът е с вас и ще приключите служебните си задачи до края на деня. На работното място стабилизирайте постигнатото. В личните отношения контролирайте емоциите си, ако искате да избегнете разправиите. Бъдете мили с любимите си хора. Вечерта отидете на ресторант, а след като се приберете се отдайте на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Възможно е да положите повече усилия за работата си, отколкото предполагахте. Трудностите, с които ще се сблъскате, са свързани с разходи заради ремонти в дома ви и с проблеми, породени от вашите близки в почивния ден. Роднините ви отново проявяват завист, на която би трябвало да сте свикнали.  Примирете се и не им обръщайте внимание. Следобед е възможна разправия с близките ви само защото не са съгласни с вас. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, само ако имате желание и не сте подложени на натиск.

ДЕВА

Бъдете внимателни и в почивния ден не се доверявайте на малко познати хора, защото са възможни измами и кражби както в дома и офиса ви, така и на интелектуалният ви труд. Овладейте се и не предприемайте неразумни действия. Ако се занимавате с търговия са възможни неочаквани обрати във ваша вреда. Прекъснете всички неподходящи познанства и приятелства. Семейните ви отношения са хармонични, но сте изнервени и можете да си навредите. Вечерта се отдайте на приятни разговори с любимите си хора и на сексуални удоволствия, ако са взаимно желани.

ВЕЗНИ

Липсва ви и ви вреди не друго, а прекалено силно изявеното ви его. Пропускането на важни съдбовни знаци в почивния ден ще се отрази и на бъдещите ви планове. Не общувайте с непознати хора. Нищо чудно да имате интересна и запомняща се делова среща. Ако пътувате, не прекалявайте с високите скорости, защото рискувате проблеми и глоби, които не ви е по сърце да плащате. Ако не сте семейни имате възможност да срещнете подходящата половинка. Не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньорите си.

СКОРПИОН

Въпреки желанието ви да сте стабилни, на работното място сте разсеяни и изнервени и си вредите, защото реакциите ви са неправилни. Агресията в почивния ден може да стане причина за конфликти с колегите ви и ваши грешки. Отложете деловите срещи и не разчитайте на късмета си, а само на знанията и интелекта си. Отдайте дължимото внимание на семейството си. Бъдете искрени в отношенията с любимите си хора. Ако не сте сигурни в чувствата си или се съмнявате в чувствата на интимната си половинка, забравете за сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Не се срещайте с хора, които ви губят времето и не позволявайте да ви използват, въпреки че деня е почивен. На работното място сте разсеяни заради обмисляне на нови планове, които ви пречат да се заемете със задълженията си. Проблемите в общуването ще се отразят и на работата ви. Всяка агресия е във ваша вреда. Задълбочете се в задачите си, за да се справите. Семейните ще имат неприятности с брачната си половинка, а несемейните - с интимните си партньори. Проявете търпение. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, които ще изгладят възникналите недоразумения.

КОЗИРОГ

Справяте се отлично със служебните си задачи. Работата ви спори и в почивния ден. Трудностите са преодолими. Вечерта мнозина от вас ще се отдадат на светски развлечения, но не бива да споделяте идеите си, за да блеснете в непозната компанията. Време е да се замислите над проблемите, свързани с професионалните ви планове и да ги отстраните, за да успеете да продължите напред. Не допускайте проблеми в семейството, което ще ви отдалечи от любимите ви хора. Сексуалните ви отношения не са хармонични, защото досаждате на интимната си половинка.

ВОДОЛЕЙ

Не е изключено да възникнат проблеми, изискващи спешна финансова подкрепа до края на този почивен ден. Помислете си добре дали си струва да взимате заем и ще имате ли възможност да го върнете в срок, а ако имате възможност да инвестирате на части по предлагания проект е най добре за вас. Във ваша полза е да се справите сами. Работещите в сферата на частния бизнес да се предпазват от проблеми. Не са изключени и финансови загуби, които можете да избегнете. В отношенията с интимната половинка е най-добре да сте въздържани в изразяване на емоциите, за да си спестите разправиите.  Не се надявайте, че ще се отдадете на сексуални изживявания, след като сте създали повод за отдалечаването на любимите ви хора.

РИБИ

Открийте нови възможности за изява в този почивен ден, защото вече се чувствате притиснати от невъзможност да се развивате, но не задължително извън България, за да не се окажете подведени и без работата, която ви храни в момента. Този факт ви депресира. Обмислете и обсъдете плановете си. Ако трябва говорете с близките си. Обмислете само при необходимост промяна на местожителството. За съжаление няма да постигнете успех при делови разговори. Създайте отново хармония в личните си отношения. Докажете на интимната си половинка, че чувствата ви не са се променили. Вечерта се отдайте на интимни мигове, приятни разговори и сексуални удоволствия.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп