Хороскопът на Алена: Ласкатели примамват Лъвовете, Девите да не се натоварват с чужди отговорности

ОВЕН

Вместо да си губите времето в почивния ден, за да се изявявате като терапевти за нечии болежки или психически неразположения, въпреки че няма как да сте полезни, дори и да изслушвате вашите колеги, по-добре се заемете със служебните си задължения. Не позволявайте да ви пречат. Вашето отговорно отношение към работата и пълната концентрация са във ваша полза. Бъдете умерено щедри, за да избегнете финансовите загуби. Вашите половинки малко ви завиждат, защото сте често в приятна компания, от която сте ги лишили, но те самите отказват да общуват с вашите приятели и колеги, заради личните си комплекси. Обмислете как да създадете ваша обща среда. 

ТЕЛЕЦ

Никой не е в състояние да провали плановете ви в този почивен ден, ако сами не се провалите. Във ваша полза е да потърсите възможности за изява в нова професионална сфера и да направите печеливша инвестиция. Заемете се сериозно с разрешаването на спорни въпроси и съдебни дела, както и с изясняването на делови отношения. Всичките ви планове, свързани със семейството и интимната ви половинка може да се провалят, ако не се приберете навреме. Не закъснявайте за уговорената романтична среща. От вашето поведение зависи хармонията в интимните мигове и сексуалните удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Жънете успехи в материално отношение, ако сте обмислили добре начинанията, въпреки че деня е почивен. Направете си изводи от грешките. Важно е доброто ви настроение, при делови разговори. Проведете и разговорите с началниците и колегите си. Изслушайте предложенията им и се съгласете с тях, ако са във ваша полза. При разговори с близките си не проявявайте ината си, за да си спестите разправиите. Не е изключено сами да се откажете от сексуалните удоволствия заради липсата на самочувствие и потиснатост.

РАК

Търпението и компромисите в отношенията, дори и към дразнителите ви носят полза и уважение в този почивен ден. Успехът е с вас особено ако са ви поставили нови задачи. Ако се наложи да водите спешни разговори с деловите си партньори, отложете ги за следобед. При безпричинен спор с вашите колеги сами намалявате шансовете си за успех. Не забравяйте да се приберете навреме заради нечия покана, на която не успявате да устоите и предпочитате да си пийнете с приятели. Не пропускайте романтичната вечеря, у дома или в заведение, за да избегнете проблеми в личния живот. 

ЛЪВ

Денят е почивен, но ви обещава успех във всички професионални сфери, но особено успешни ще сте, ако сте адвокати, банкери или счетоводители. Бъдете предпазливи при неочаквани запознанства. Ласкатели се опитват да ви убедят да инвестирате всичките си спестявания в печеливш съвместен бизнес. Не се поддавайте. Вечерта общувайте само с най-близките си хора без да ги натоварвате с проблемите си в служебен план. Не се поддавайте на влияние и съвети на роднини, за да си спестите емоционален срив и приключване на брака. 

ДЕВА

Внесете хармония в отношенията с вашите делови партньори. Не се натоварвайте с чужди отговорности в почивния ден. Вашата сдържаност и такт ще бъдат оценени, а доверието във вас и авторитета ви ще нараснат. Ако избегнете негативното влияние на ваши завистливи колеги на работното място и не инвестирате прибързано и инатливо, ви очакват финансови успехи. Днес изведнъж и бе причина сте обзети от съмнения, че не сте достатъчно обичани и уважавани от интимната си половинка. Споделете тревогите си и се освободете от своята потиснатост като се отдадете на сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Запознанствата, които не ви харесват от пръв поглед, са знак, че е време днес в почивния ден незабавно и без колебание да прекъснете общуването си с тези хора, които не сте търсили, но те са ви намерели. Интуицията ви пази от провали на работното място. Намеренията ви да постигнете професионални успехи са реални. Не се отказвайте от мечтата си и бъдете активни в днешния ден. Вашите близки се чувстват пренебрегнати заради професионалните ви задължения, затова вечерта бъдете с тях. Отдайте заслуженото внимание на любимите си и не пренебрегвайте сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН

Находчивост и трезва преценка на ставащото ще ви позволят преди обед в почивния ден да блеснете пред вашите колеги с бързото решение, което ви носи полза. Пред вас е отличен шанс да постигнете мечтаният професионален успех. Начинанията са успешни, ако не сте прибързани и действията ви са обвързани с правилните решения взети предишните дни. Рискувате да задълбочите кризата в личните си отношения, ако все пак тръгнете на път. Обмислете най-лесния начин, чрез който може да си възвърнете хармонията в отношенията ви с вашата интимната половинка и да не се лишите от интимните мигове. 

СТРЕЛЕЦ 

В професионално отношение успехът е с вас, ако в почивния ден е свързан с планираните големи промени във вашия офис или фирма. Не могат да ви попречат да го постигнете. В служебен план жънете успехи, които дразнят вашите колеги. Нямат желание за активна работа. В личните отношения са възможни проблеми заради неочаквани искания за покупки. Вечерта се подгответе за ревност и въпроси за закъснението ви, а също и за проявата на недоверие във вашите близки. Сексуалните удоволствия няма да оправят отношенията ви - не се надявайте на това. 

КОЗИРОГ

При делови в този почивен ден срещи бъдете тактични, на критикувайте, а ако се налага подбирайте правилните думи. Стабилизирайте постигнатото на работното място. Не давайте обещания за нова дейност, дори и временна, защото ще си навлечете финансови загуби. Не се опитвайте да провеждате разговори с вашите близки. Запазете спокойствие, ако ви ядосват. Ще се приберете уморени, а вечерта ще се наложи отново да се занимавате с непосилни за вашите възможности роднински проблеми. Помогнете им единствено, като им посочите подходящ адвокат или психоаналитик. Не давайте пари назаем. 

ВОДОЛЕЙ

Пред вас се разкрива поредната възможност да поставите началото на нова дейност, въпреки почивния ден. Преценете дали имате достатъчно свободни средства, ако инвестирате в частен бизнес. Имате възможност да създадете успешни нови делови партньорства, като с някои от бъдещите ви партньори ще се запознаете в днешния ден. Не се опитвайте да насочите личния си живот в нова посока и да се обвържете с нова любов. Сексуалните ви отношения са в криза заради желанието ви да изневерите, породени от ината ви и невъзможността да осъзнаете грешките с поведението си. 

РИБИ

Отново сте във вашата върхова позиция в почивния ден и е време да помислите как да промените задълженията си и да добавите нови, смислени, доходоносни, интересни и разнообразни. Скуката ви вреди. Разчитайте на интуицията си и не се доверявайте на странични съвети. Вие най-добре знаете как да успявате в днешния ден. Вечерта преди да се приберете се замислете и се огледайте внимателно, за да осъзнаете причината за недоразуменията и отдалечаването в личния си живот, без значение дали сте семейни или не, за да се справите с проблемите, които ви депресират. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп