Хороскопът на Алена: Лъвовете да не позволяват да ги притискат, Девите да бъдат концентрирани и търпеливи

ОВЕН

Днес не отказвайте съвети от вашите близки, ако ви носят полза, особено при ретроградното движение на Меркурий. Изяснете проблемните отношения, стига да има желание и от другата страна. Ако обмисляте думите си и сте тактични, успехът ще бъде с вас. Всички начинания са успешни. Деловите срещи също ще ви изненадат приятно. От вас зависи дали вечерта ще имате посещение на семейни приятели или ще се усамотите с близките си. Не пропускайте сексуалните удоволствия заради ваши съседи, които отказват да си тръгнат. Кажете им директно, че сте уморени и ще си лягате. 

ТЕЛЕЦ

Успехът дори и при ретроградния Меркурий ежедневно е с търговците, ако сами не се провалят, като зареждат и продават некачествени стоки.  Професионалната ви заетост е надхвърлила обичайните граници. Трудно се справяте сами със задълженията си. Не отказвайте помощ. Не пропускайте вечерта да се отдадете на заслужена почивка. Помислете за създаване на семейство, ако сте самотни, скъпи дами, но имате сериозна връзка и съхранете хармоничните си отношения с интимната си половинка. Сексуалните удоволствия са естествения и приятен завършек на деня. 

БЛИЗНАЦИ

Разсеяността ви вреди от сутринта, но бързо ще я надмогнете, въпреки ретроградния Меркурий. Ако сте на работа се заемете се със задачите си и ги завършете в ранния следобед. Похвалите на работното място ще ви направят щастливи заради успешно завършените професионални задачи и с неочаквано големи приходи. Ако не сте семейни мили дами, може да срещнете хора, които ви приемат и разбират и ще дарят с обич копнеещото ви за чувства и нежност сърце. Сексуалните удоволствия са ви разрешени, ако сте опознали добре новите си партньори и сте решили да задълбочите отношенията си.

РАК

Денят е натоварен, а преди обед не ви се работи. Около обед сте в отлична форма и с добро самочувствие. Засилва се вашата увереност. Отношенията ви са хармонични и искрени. За тези от вас, които се занимават с проспериращ бизнес не е от полза, ако налагат мнението си насила в днешния ден, особено при ретроградния Меркурий. Променете към по-добро отношения си в семейството и с вашите възрастни роднини, защото те разчитат изцяло на вас. Ако имате до себе си любим човек, а чувствата ви са споделени се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади. 

ЛЪВ

Не позволявайте да ви притискат с идеята за начинания, а и Меркурий е ретрограден и няма да ви подкрепи. Във ваша полза е да ги обмислите и да обсъдите с вашите колеги идеята си. Може и да ви подкрепят. Работа и в съдружие ще ви донесе успех. Не е добре да губите деловите си партньори. Ще се разкрият нови перспективи за обща работа. Намерете начин, ако сте обидили интимния си партньор да поднесете извиненията си. Романтична вечеря в приятно заведение може да изглади конфликта помежду ви и да ви дари с незабравими сексуални мигове. 

ДЕВА

Ако сте концентрирани в работата си и търпеливи, ще се справите със задълженията си до обед, въпреки ретроградното движение на Меркурий. На работното място бъдете уверени и спокойни. Проблемите ви са в семейството. Не допускайте чувствата и импулсивните решения да ви пречат на плановете още сутринта. В семейството очаквайте проблеми заради проявеното лекомислието на ваш близък приятел, който ви ревнува от съпруга ви. Не планирайте среща с приятелки, които сте поканили на вечеря, за да не изострите допълнително обстановката. По-добре се усамотете в компанията на любимия си и се отдайте на интимни разговори и незабравими сексуални мигове. 

ВЕЗНИ

В този ден на работното място отложете деловите срещи и разговорите, свързани с професионални проблеми, защото ретроградния Меркурий няма да ви подкрепи. Бъдете сдържани в общуването с познати и приятели. Предпазвайте се от срещи и запознанства, за да си спестите скандалите заради интриги на ваши роднини. Ако сте заети с неотложни задачи, успехът ще ви споходи до обед. Следобед ще ви изненада запознанство, а вечерта ви очаква незабравима романтична среща. Ако сте семейни не изневерявайте, за да не съсипете хармоничните отношения в дома си, а и за да не се лишите от сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Най-добре е от сутринта да сте отговорни и да не импровизирате с начинания, които няма как да ви донесат успех на работното място в края на месеца, особено при ретроградния Меркурий. Концентрирайте се в работата си, ако все пак се налага да отидете. Не пропускайте възможността да си осигурите приходи, които са ви необходими и за края на годината. Разходете се или се вижте с приятелки. В приятна компания ще се освободите от напрежението и няма да сте агресивни към любимия си или пък към брачния си партньор. Сексуалните удоволствия са другата възможност да се заредите със сили. 

СТРЕЛЕЦ

Полезно е да се отдадете на себеанализ да обмислите плановете си за следващия месец. Не е изключено да откриете нови възможности за изява. Начинанията няма да ви донесат успех. Отложете деловите срещи и разговори. Не разчитайте на късмета си, а и Меркурий е ретрограден. Вечерта очаквайте романтична среща, която може да ви дари незабравими мигове, но ако сте семейни и да провали брака ви, защото може да се влюбите и да забравите за целия свят. Не правете тази грешка и не се отказвайте и от желаните сексуални наслади с вашия брачен партньор. 

КОЗИРОГ

Въпреки неприятностите с вашите близки ще бъдете на висота в отношенията си в този ден, въпреки ретроградния Меркурий. Използвайте своя чар при срещи с непознати хора.  Допуснатите грешки са свързани с вашите изисквания, които явно не са били преценени правилно. Изразявайте се ясно. В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от резки промени в настроението, заради ваше неразположение. Отношенията ви за пореден път са подложени на проверка. Сексуалните ви отношения са напълно замразени. 

ВОДОЛЕЙ

Ако сте на вашето работно място се задълбочете в преките си задължения, за да се справите бързо с всичките си задачи и с подкрепата на ретроградния Меркурий. Вашата предвидливост ще превърне трудностите на работното ви място в успехи, ако сте упорити и отговорни към задълженията си. Трудности няма да липсват и са свързани със в семейството. Обстановката в дома ви е тягостна заради съмнения в изневяра, които са породени от интриги, достигнали до партньора ви. Не са изключени прояви на ревност, които ще доведат до скандал и неразбирателство и до лишаване от сексуални удоволствия. 

РИБИ

Внимавайте да не пропуснете възможността за професионални промени, които отдавна очаквате. Ще се наложи да ви помогнат, за да се справите със задълженията си. Нетърпението и избухливостта не са във ваша полза. Не взимайте прибързани решения за личния си живот, особено при ретроградното движение на Меркурий. Романтично настроени сте и изпълнени с обич към любимия. Той ще оцени вашето отношение, но не го убеждавайте да направи покупки, породени от желанието ви да се поглезите. По-добре приемете да отидете на ресторант, а след това се отдайте на незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп