Хороскопът на Алена: Лъвовете да не се вживяват в чужди драми, Девите да не сядат зад волана

ОВЕН

Денят е добър за обогатяването с нова информация, която ще издигне на ново ниво вашия интелект и ще ви помогне в професионално отношение. Поставете ново начало, свързано с творчески срещи и обмяна на опит, ако сте ги уговорили предварително. Бъдете самокритични и не проявявайте прибързаност! С неприятностите в семейството си ще се справите с помощта на близките си. Вечерта заведете любимите си хора на ресторант. Не пропускайте сексуалните изживявания. Не изневерявайте! И най-влюбените партньори няма да ви простят залитането встрани.

ТЕЛЕЦ

В този не обмисляйте смяна на работното си място в този ден и не взимайте важни решения, особено свързани с финанси. Дори и при примамливи предложения, обмислете добре действията си и се консултирайте с по-знаещите от вас хора. От сутринта очаквайте недоразумения и претенции от страна на близките си. Няма да липсват проблеми и в личните ви отношения. Постарайте се да изгладите недоразуменията с любимите си хора. Семейните са склонни към изневери и сексуални контакти веднага след запознанство в този ден. Проблемите им са сигурни.

БЛИЗНАЦИ

Не сте склонни да се съобразявате с обстоятелствата, които ви налага живота или Съдбата. Податливи сте на залитане в крайности, от веселост до гняв, от щедрост до нежелание да дарявате. Поканата за гостуване при ваши близки изисква да сте предпазливи и сдържани в общуването. Ще опознаете лошите черти на хора, които до днес сте считали за приятели и не сте подозирали, че са готови да ви вредят. Не съсипвайте хармоничните отношения с близките си. Откажете се от сексуалните удоволствия и се постарайте да възстановите хармонията в отношенията си с такт и търпение.

РАК

Денят е неблагоприятен за поставяне на ново начало, но без прибързаност. Избегнете загубата на част от спестяванията си, като не разказвате на всички какво сте заработили предишните дни. Не проявявайте раздразнителност, ако ви искат заеми, защото сте си виновни сами. Неблагоприятното съчетание на странични фактори, водещи до трудности, може да ви създаде неприятности от различно естество. Отдайте се на романтични срещи и създайте хармонията, която така отдавна ви липсва. Ще постигнете съгласие, ще си възвърнете любовта на интимния партньор и сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

В този ден ще усетите леко неразположение, а причината е в предишните дни, когато сте били притеснени, но сте премълчали и сте заключили в себе си лесно решими проблеми, които все още преживявате. Трудностите не са ви по вкуса. Не се вживявайте в чужди драми, които имате навика да превърнете във ваши, а работете активно до и вечерта се приберете да си почивате. Ще усетите известно отпускане и тъга вечерта, ако сте отпаднали и уморени. За да не загубите любимия си сте готови да се промените, но трябва да го направите искрено. Вечерта не проваляйте романтична среща, която ще ви зареди с нови сили и приятни сексуални изживявания. 

ДЕВА

Въпреки идеалният за пътувания и промени ден е по-добре да не сядате зад волана, ако не искате да ви съставят акт за превишена скорост. Вашият перфекционизъм изчезва когато сте зад волана и сте склонни да се вживявате в ролята на автосъстезатели. Изнервени сте и сте склонни да спорите. И днес няма да ви се разминат трудности и проблеми. По-добре премълчавайте и не бъдете заядливи. Семейни проблеми с роднини ще ви извадят от равновесие. Оценете трезво ситуацията и намерете вярното решение. След като се приберете у дома, можете да се отдадете на чувствата си и на здравословен и зареждащ ви със сили секс.

ВЕЗНИ

По възможност избегнете общуване с деловите си партньори от сутринта в този ден, както и  се откажете от поставянето на ново начало. Очаквайте недоразумения с ваши близки, заради различие в мнението ви по проблеми, свързани с ремонти. Не реагирайте прибързано на нечия критика, дори и ако е роднинска. Можете да пътувате. Отношенията в семейството ви са хармонични. Влюбените жени да не планират брак в този ден. При семейните жени изневярата е причина за проблеми в семейството. Не вярват на чувствата ви и не са готови за секс.

СКОРПИОН

Не се натоварвайте с непосилни задачи, въпреки че този ден е благоприятен защото никой не ви досажда предизборно и можете да работите без напрежение. Ще се справите с всичките си задължения. Не са изключени изгодни предложения за съвместен бизнес направени на чашка, но не ги приемайте с наивно задоволство. При срещи и запознанства бъдете сдържани и  тактични и не се впускайте в обещания за нови срещи. Ще си спестите проблеми в личния живот. Семейните и щастливо влюбените ще изживеят незабравими романтични и сексуални мигове.

СТРЕЛЕЦ

Ще ви принудят да промените исканията си, въпреки че са свързани с новите ви планове. По-добре отстъпете и не спорете. Не доказвайте, че сте незаменими. Спестете си неприязънта и негативизма на вашите колеги, които се опитват да ви разколебаят и да ви откажат от вашите цели. Възможни са проблеми в семейството и сцени на ревност. Партньора ви е извън себе си, заради вашето поведение и отсъствие от дома, за което отказвате логично обяснение. Романтичната вечеря може и да ви сдобри след разправията и да завърши с интимни удоволствия. 

КОЗИРОГ

Очаквайте новина за финансови постъпления, ако се занимавате с търговия, но в никакъв случай не бързайте да ги влагате в нов проект. Изпитанията са по-лесно преодолими, ако имате на кого да разчитате. Не общувайте с непознати хора и не се карайте без причина с околните, само защото искате да си почивате, но не ви е възможно. За да сте в хармония със себе си и с любимите си хора, трябва да докажете, че сте готови на компромиси и не изисквате това само от половинката си. Усамотете се и се отдайте на чувствата си и на интимни преживявания.

ВОДОЛЕЙ

Избягвайте срещи и разговори с деловите си партньори и не поставяйте началото на нови занимания. Не се опитвайте да пренебрегвате шепота на собствената си интуиция, въпреки че на моменти ви се иска да направите резки промени в живота си. Днес и Съдбата ви предупреждава за предстоящите проблеми. Бъдете предпазливи с новите запознанства, за да не предизвикате нечия ревност. Любовта и секса са различни неща. Ако вашата интимен партньор не е съгласен на сексуални изживявания тази вечер, по-добре се съобразете с желанието му. 

РИБИ

От сутринта сте изпълнени с нежелание да работите. Не се изкушавайте да обмисляте взимането на заем преди изборите, защото трудностите ще са си за вас. Не са изключени проблеми, за които трябва да намерите компромисно решение. Очаквайте приходи, но не давайте гласност, че сте ги получили. Проявете сдържаност в чувствата и защитете себе си пред любимите си хора, които се съмняват във верността ви. Докажете им, че грешат. Проявете сдържаност и в леглото. Не пропускайте да сте нежни, ако искате сексът да ви достави наслада.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп