Хороскопът на Алена: Лъвовете да обсъдят плановете си с началниците, Девите успяват да изгладят разногласията с колеги

ОВЕН

Завършете до края на деня започнатите служебни задачи и не отлагайте важните разговори за следобед. Не бива да губите вяра във възможностите си без причина и без да сте получавали критични забележки. Заради обзелата ви депресия началото на нови занимания е нежелателно. Вечерта анализирайте постигнатото в професионален план. Избягвайте запознанствата. И днес не разчитайте на късмета си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с близките си у дома. Не се надявайте на сексуални наслади, защото сте уморени и ще заспите щом подушите възглавницата, ако не сте си взели дозата удоволствие предварително. 

ТЕЛЕЦ

В днешния ден преценете с кои от деловите си партньори да продължите работата си и с кои е по-добре и във ваша полза да я приключите. Бъдете предпазливи към запознанствата и не правете опити да се сближавате с непознати. На вашето работното място цари хармония, ако разчитате на рутината и си наложите търпение. Направете необходимите промени в подредбата на дома си. Отделете време за разговор с близките си. Не пропускайте възможността за възстановяване на хармонията в отношенията и сексуалните удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Промените, които ви предстоят в този ден са причината да сте напрегнати. Успехите от начинанията са ви гарантирани, ако не разчитате на късмета си и сте отговорни към работата си. Дори и ако нещо промени плановете ви, не се ядосвайте и не търсете виновни за случващото се, а приемете че и то е във ваша полза. Не пропускайте вечерта да си дадете почивка, да вечеряте с близките си, за да съберете сили за очакващата ви на следващия ден спешна задача. Дарете приятни мигове на любимите си. Вечерта се отдайте на интимни разговори и сексуални удоволствия. 

РАК

Вашите професионални успехи ще ви върнат доброто самочувствие. Не се доверявайте на съвети на непознати хора. Не се поддавайте на емоцията. Бъдете разумни и практични. Денят е идеален да започнете частен бизнес и да направите преглед на финансовите документи. Прибързаността не ви носи полза. Стабилизирайте отношенията с близките си, най-вече с брачната си половинка, ако сте ги поразклатили заради опита да я обсебвате. Не нарушавайте хармонията в дома си. Вечерта се постарайте да заслужите интимните мигове и сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Днес е във ваша полза да внесете яснота в личните си отношения. Обсъдете плановете си с вашите колеги и началници и преценете дали да смените работата си. Разсъждавайте с разума си. Не се впускайте в начинания и промени, които са плод на ваше внезапно решение или случайно хрумване. Ще си навредите. Намерете друг начин и по-подходящ ден, за да наложите мнението си в семейството, ако е свързано с ремонти или спешни покупки. Брачната ви половинка има проблеми, които блокират сексуалните й желания. Поговорете и се опитайте да помогнете. 

ДЕВА

Успявате да изгладите разногласията с хората от вашето делово обкръжение. Ще ви натоварят със сериозна и отговорна работа, ако на всяка цена искате да изявите възможностите си. Не избързвайте при желание да предприемете промени в живота си и ги обмислете още веднъж. Подобрете материалното си положение чрез планирана печеливша инвестиция. След обяд ще ви ядосат ваши роднини, които не сте чували от години. Не се притеснявайте от появата им, но не бъдете прекалено гостоприемни. Предпазвайте се от разправии с брачната половинка. Заради това неочаквано гостуване и неприятни разговори може да се лишите от сексуалните удоволствия. 

ВЕЗНИ

Пред вас е успешен ден, ако не се притеснявате заради служебните си задължения без причина. Ще се справите, без да се впускате в необмислени начинания, които могат да ви провалят. Тези от вас които са планирали провеждането на делови срещи да не влизат в спор с никого. Новина за приходи не е причина да уговаряте инвестиции. Следобед пътувайте служебно, а когато се приберете си създайте положителни емоции с колеги, приятели и със семейството си. Вечерта бъдете мили с любимите си и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади. 

СКОРПИОН

Имате възможност да създадете нови познанства, да откриете допирни точки, възможности за взаимна полза и да стабилизирате финансовото си състояние. Не допускайте намеса в личните ви отношения и в професионалните ви планове. Не пътувайте, а работете задълбочено. Ако сте на ръководен пост бъдете внимателни, когато подписвате документи, особено ако са свързани с кредити. Вечерта не настоявайте пред близките си да ви гостуват приятели, ако те не са в настроение за гответе и продължителни разговори или се чувстват изморени. По-добре се отдайте на чувствата си и на сексуални наслади. 

СТРЕЛЕЦ

Натоварени сте с много работа, дори и с допълнителна, но пък приходите ви са отлични. Готови сте да заведете приятели на ресторант, за да отпразнувате успеха си, но по-добре не го правете, защото не си струва да харчите, за да събудите тяхната завист. Проверете внимателно финансовите си отчети до момента. Семейните да не оставят без внимание децата и брачната си половинка. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се колебаят при покана за дискотека, защото всяка възрастова група може да намери там своята половинка. Сексуалните контакти да бъдат безопасни и със задължително поддържане на добра лична хигиена. 

КОЗИРОГ

Намерението ви да се заемете с нови задачи ви носи успех, ако не се притесните и не се окажете сами, без помощта на вашите колеги. Овладейте емоцията си, защото блокира действията ви. Пазете се от неприятели. Не пропускайте да отхвърлите планираните служебни задачи и не се доверявайте на късмета си, за да не се провалите въпреки отличните възможности, които имате. Не правете опити да промените личния си живот чрез създаване на нова емоционална връзка. Новите ви завоевания няма да ви донесат мечтаното сексуално удовлетворение, а тези от вас, които са семейни ще са причина за раздяла.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете внимателни към деловите предложения, които днес трябва да обсъдите с колегите си и да дадете отговор.  Имате възможност да се справите блестящо със служебните си задачи и да постигнете много по отношение на интелектуалното си израстване. Начинанията са успешни, ако сте ги обмислили добре и сте сигурни, че сега е подходящия момент за тях. Следобед се очертават разправии с близките ви заради непрекъснатата ви заетост и поредното закъснение, въпреки обещанието да си вземете почивка. Вечерта, ако сте се сдобрили, се отдайте на романтични мигове, на чувствата си и на сексуални наслади.

РИБИ

Успехът е с вас през целия ден, ако не се отпуснете и не решите, че задълженията ви са досадни и изнервящи. Няма да си навредите, но и няма да получите повишение, защото работата, която отказвате носи добри приходи на колегите ви, които ще си я разпределят. Ако сте отговорни и се задълбочите в работата си ще се справите успешно с всичко, което сте си поставили за цел. Вечерта, колкото и да сте изморени, се отдайте на почивка и приятни занимания. Пригответе вкусна вечеря за близките си. Сексуалните удоволствия са заслужената награда за вашето старание да сте мили с любимите си хора.

Коментари

Задължително поле