Хороскопът на Алена: Лъвовете да се пазят от самозаблуда, Девите да не спорят безсмислено

ОВЕН

На работното място от сутринта се занимавате с рутинни и не особено приятни задължения, но е добре да ги завършите. Не проявявайте агресия. Възможни са успехи в късния следобед, ако запазите спокойствие и не се ядосвате. Предпазвайте се от финансови загуби. Не са изключени проблеми в деловите отношения. В личен план не е изключена нова романтична връзка. Изяснете семейните си отношения. Жените да очакват запознанство. Семейните могат да се отдадат на интимните мигове и сексуални наслади. Несемейните жени да преценят дали са готови за това. 

ТЕЛЕЦ

От сутринта не проявявайте висока активност на работното място. Всички рисковани и не само начинания са неуспешни. Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни и ще си навлечете неприятности. Отчитайте всички детайли на работното си място, за да не пропуснете нещо важно. Изкушени сте от впечатляващ мъж. Не изневерявайте, особено ако сте обвързани с друга любов. Семейните отношения ще се стабилизират, ако не забравяте, че сексът е необходим и на двама ви. Не търсете сексуални наслади извън дома си. 

БЛИЗНАЦИ

Не се включвайте в разговори за финансови инвестиции.  След обед се пазете от интриги, които целят да ви злепоставят. Не се поддавайте на съвети отстрани, които ще ви объркат плановете и ще ви провалят. Предпазвайте се от взимане на заеми, защото ще срещнете трудности при тяхното възстановяване. След работа се приберете у дома или се срещнете с интимния си партньор. Отидете на ресторант и се отдайте на романтични мигове. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви помогне да си възвърнете хармонията в отношенията. 

РАК

Имате сили да се справите с трудностите по пътя си. Работете спокойно и уверено. Ако решите да пътувате, осъществете намеренията си следобед или привечер, за да не пропилеете деня си. Професионалните ви планове могат неочаквано да се променят изцяло и да ви създадат проблеми. Вечерта, дори и да сте били на работа през деня, си останете у дома, хапнете вкусно и се усамотете с любимия си, който има желание да се отдадете на интимни мигове и на чувствата си. Сексът ще ви достави удоволствие.

ЛЪВ

Пазете се от самозаблуда, която е причината да сте доверчиви и щедри, но без да получите признание и благодарност. Избегнете загуби, породени от вашите собствени действия. Следобед сте потиснати. Не сядайте зад волана, защото са възможни автомобилни произшествия. Работата с хора, които не са ви приятни, ви действа на нервите. Внимавайте с новите делови запознанства. Не пропускайте да се приберете по-рано, за да имате време и за интимни мигове. Несемейните жени могат да срещнат голямата си любов. Ако искате да се усамотите с любимия, преди това се убедете, че и той изпитва желание за сексуални удоволствия.

ДЕВА

Бъдете внимателни и анализирайте действията си, завършете изостаналите задачи. Възможни са финансови загуби, заради ваши грешки, породени от прекалено доверяване, което е типично за вас, а след това страдате, но не признавате вината си. Не навлизайте в безсмислени спорове. Очаквайте трудности при срещи и разговори. В семейството имате потребността да се усетите свободни и да се радвате на простор за изява и действие, но това не е знак, че разнообразието и свободата ще са и в семейните ви отношения. Не допускайте изневери и сексуални контакти, които ще ви обвържат и ще ви създадат проблеми.

ВЕЗНИ

Задължителна е предпазливостта на вашето работно място. Възможни са грешки, които трудно ще поправите и ще обвинявате всеки друг, но не и себе си. Работата ви спори, но начинанията ви са обречени на провал. По-добре не прибързвайте се огледайте внимателно и осъзнайте причината за грешките си. Очаквайте романтично запознанство. Несемейните жени могат да срещнат подходящия партньор, ако не са прекалено взискателни. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия, които ще ви заредят със самочувствие.

СКОРПИОН

Денят е критичен, не само защото сте във властта на емоцията, а и защото трудно преценявате новите си познати. Не рискувайте. Обмислете най-добрите възможности,  за да подобрите материалното си състояние. Ще получите предложение за пътуване. Обсъдете с вашите колеги разширяване на бизнеса и нови задгранични срещи. Проблемите ви може да са породени от емоционални изблици, скандали с любимия човек и срив в отношенията. От вас зависи да ги избегнете. Сексуалните ви живот не ви задоволява, защото се чувствате пренебрегнати и рядко се отдавате на интимни мигове.

СТРЕЛЕЦ

Идеите, които обмисляте може скоро да ви донесат очакваните резултати, ако сте разумни и не действате в разрез с изискванията на обществото. В състояние сте да подобрите социалното си положение. Неразрешени проблеми, свързани с деловите ви отношения и с намерението да развиете допълнителен бизнес ви препъват. Денят не е добър за обявяване на годеж, скъпи дами, по-добре го отложете за утре. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си и да се съобразите с желанията на партньора си в леглото.

КОЗИРОГ

Организирайте провеждането на делови срещи и не забравяйте да изслушвате мнението на другата страна и да не го оспорвате още при първия опознавателен разговор. Денят не е добър за сключване на договори. Вашето спокойствие и търпение са гаранция за успех. Не бъдете прекалено разточителни, ако се налага да организирате служебни партита и делови срещи. Усмихвайте се, радвайте се и на най-малките красиви мигове през този ден. Вечерта бъдете сред семейството си. Сексуалните мигове ще ви доставят взаимна наслада, ако не ги пропуснете, само защото сте изнервени.

ВОДОЛЕЙ

Изпълнени сте с готовност да се впуснете в поредните рисковани начинания, които вместо успех, ще предизвикат пълният ви крах. Личните ви проблеми са причина да сте разсеяни, затова си наложете внимание на работното място. Пазете се от запознанства. Възможни се непредвидени трудности в личните отношения. Ревността ви създава сериозни недоразумения. Не се опитвайте да измъкнете от любимия си признание, че ви изневерява. Сексуалните удоволствия могат да премахнат недоразуменията в семейството ви.

РИБИ

Във ваша полза е да се захванете здраво за работа. Имате достатъчно сили, за да отхвърлите служебните си задачи. Не се поддавайте на влияние отстрани, което може да ви принуди след дни да инвестирате в губещи проекти, но късно ще го осъзнаете. Налага се да признаете, че успехите ви се дължат и на помощта оказана ви от вашите колеги. Хармонията в отношенията ви е задължителна, ако искате да сте в добра форма, мили жени. Знаете, че любовта е вашето най-добре лекарство. Сексуалните удоволствия, които ви очакват вечерта ще премахнат напрежението натрупано през деня.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп