Хороскопът на Алена: Лъвовете да се приготвят за преодолими трудности, Девите - за делови проблеми

ОВЕН

Намерете време и помислете за обогатяване с нови знания, за духовното си и интелектуално израстване. Не се доверявайте на информация, поднесена ви от вашите колеги. Тези от вас, които се занимават с бизнес, да прегледат договорите, които им предстои да подпишат през следващата седмица. Прекаленото вглеждане в недостатъците на любимите ви не ви е от полза, защото няма идеални хора и ще се обречете на самота. Дори и в леглото сте склонни да критикувате едно или друго действие в най-интимния момент. Сексът няма да ви създаде наслада. 

ТЕЛЕЦ

Оценете постигнатото и поставете началото само на предварително обмислени нови задачи. Планирайте времето си според приоритетите. Ако сте решителни,  блеснете с възможностите си. В противен случай ще се наложи да се справяте с отстраняване на грешки и да губите време което можете да вложите в нещо стойностно. Жените  да очакват семейни проблеми. Мъжете  ще се радват на среща с подходящата половинка, ако все още не са семейни. Не бързайте да се влюбвате от първата среща. Не се опитвайте да преодолеете проблемите, като приласкаете любимите си хора в леглото, защото те нямат желание за секс.

БЛИЗНАЦИ

Планирайте работата си така, че да не се преуморявате с непосилни задачи, особено ако са ви поставени неочаквано. Оцените надеждността на партньорите си. Не рискувайте. Нестандартният подход при разрешаване на служебни проблеми няма да ви е от полза в този ден. За жените съществува възможност за ново запознанство или за романтични приключения. Чарът ви покорява противоположния пол и може да се превърне в началото на изневяра. Склонни сте да се впускате в непрекъснати сексуални преживявания с различни партньори. Правете безопасен секс, ако не можете да се контролирате.

РАК

Успехът ще ви съпътства, ако сами сте обмислили и реализирали плановете си. Не обсъждайте с никого намеренията си, за да избегнете разочарованията. Търсете правилните решения. Говорете с колегите си за проблемите на работното място, намерете решение и продължете уверено напред към поставените общи цели. Отдалечили сте любимите си хора и страдате, защото се чувствате самотни. Време е да намерите отново пътя към сърцата им. Сексуалните ви отношения естествено са проблемни. Нямате желание за интимна близост, заради нежеланието ви да се извините.

ЛЪВ

Отново се пригответе за трудности, които са преодолими, ако запазите спокойствие и проявите твърдост в мнението си. Следобед, стига да имате възможност, можете работите спокойно и в дома си. Ще успеете да завършите започнатото навреме, за да се радвате на една спокойна вечер с вашите близки и любими хора. Очакват ви усложнения с любимите ви хора, които могат да доведат до пълен разрив на разклатените отношения, заради изневяра от ваша страна. Ако сте семейни, сексът ще ви донесе наслада. Несемейните, които имат среща с нови партньори, да не избързват, ако не са уверени в чувствата си.

ДЕВА

Подгответе се за делови проблеми, които се налага да разрешавате днес. Заради тях ще промените плановете си и ще се натоварите със задължения, които изобщо не очаквахте. Съветвам ви вечерта да имате време за почивка, за да не се сринете от преумора и напрежение. Жените да очакват романтично запознанство, което може да се превърне в сериозна връзка. Семейните мъже да не изневеряват. Вечерта ще изживеете приятни романтични мигове. Не се опитвайте да оправдаете закъснението си със заетост, защото ще се лишите от секс.

ВЕЗНИ

Денят ви е изпълнен с трудности. Досадни задължения ще ви развалят настроението, но следобед ще получите признание от колегите си. Ако имате възможност пътувайте. Проведете разговор  с хора, чрез които да обмислите разширяване на дейността си, ако сте се уговорили за среща днес. Очаквайте ново запознанство и романтично приключение. Хората, които силно ви привличат, се дистанцират заради силното ви желание да ги обсебвате. Докажете на интимната си половинка, че уважавате желанията й, ако искате да изживеете сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Не са изключени неочаквани запознанства, които няма как да избегнете, но пък ако си поставите за цел да ги съхраните, ще заслужите всеобщо възхищение. Не бива да пренебрегвате предложенията за допълнителна работа или съдружие, ако са ви поднесени в този ден. Ще привлечете вниманието на представителите на противоположния пол. Не бързайте да приемете поканата за обяд. Отложете романтичните срещи за вечерта. Не проявявайте емоция и не взимайте импулсивни решения за сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Стабилизирайте постигнатото до момента и се отдайте на спокойна работа следобед. Не се впускайте в нови занимания и не договаряйте проекти, дори и да ви изкушават. Деловите разговори и срещи са успешни, но е по-добре да ги отложите за следващите дни, ако не сте сигурни в исканията си. Днес ще осъзнаете, че сте се дистанцирали от любимите си хора, а това вреди на отношенията ви. Вечерта бъдете с тях. Сексуалният ви живот е нередовен, а това пречи на доброто ви самочувствие. Направете всичко възможно да не пропускате сексуалните мигове.

КОЗИРОГ

Днес сте без настроение на работното място, а причината е във вас самите и притесненията ви, които са безпочвени. Рискувате да си заслужите забележки от ръководството, заради интрига, създадена от колега, който ви завижда. Разчитайте на интуицията си, която ще ви подскаже верните действия. Обмисляйте думите си. След работа ви се иска да се отдадете на романтични срещи, но чувствате, че не сте уверени в силата на любовта си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако сте готови за тях и особено ако имате до себе си партньор Рак или Скорпион.

ВОДОЛЕЙ

Налага се да пътувате, но няма да свършите планираната работа. Денят е неблагоприятен за делови разговори. На работното място бъдете активни и търпеливи и не отказвайте предложение за доходна работа. Ако не сте внимателни, ще допуснете сериозни загуби до края на деня, които трудно ще възстановите. Ако се влюбите в неподходящ партньор, грешката може да ви донесе страдания през целия живот. Трудно ще прекратите започналата днес връзка. Сексуалните ви отношения са подложени на изпитание, заради съмнения, че сте изневерили.

РИБИ

Бъдете предвидливи в намеренията си и коректни към околните. Не се обезличавайте в своето обкръжение, а дайте да се разбере, че се придържате към вашата твърда линия на поведение и държите на мнението си. Заемете се с работата си и не се опитвайте да я прехвърляте на някой друг. Звездите отново предупреждават за възможни проблеми в личните отношения. Избегнете влошаване на семейните отношения. Не прекалявайте с претенциите към любимите си хора. Вечерта подгответе приятна романтична вечеря и се отдайте на желан и от двама ви секс.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп