Хороскопът на Алена: Лъвовете печелят добре, Девите амбицирани за допълнителни приходи

ОВЕН

Изискването да сте коректни и умерени във всичко, важи с пълната си сила за онези от вас, които са на административна длъжност и в ръцете им е поверена важна обществена или държавна задача, за която отговорността е огромна при ретроградното движение на Меркурий. Всички интелектуалци ще блеснат със знанията и уменията си и ще намерят ново поприще за изява. Не допускайте проблеми в семейството си, още повече, че за тях не съществува причина. Отношенията ви са идеални и не си струва заради служебни разправии да съсипвате и хармонията в дома си. От вас зависи да се въоръжите с оптимизъм и вечерта да се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Намерете компромисно делово решение, за да ви подкрепят всички ваши колеги при ретроградното движение на Меркурий. Начинанията са успешни, ако са планирани в началото на миналия месец и не са плод на ваше импулсивно решение. Отложете натоварващите ви разговори. Следобед отново ви очаква голямо напрежение на работното място, с което сте длъжни да се справите сами. Личните ви отношения са проблемни и не са изключени скандали, които днес вечерта ще ескалират в решението на брачния или интимния ви партньор за раздяла. Изяснете недоразуменията, ако искате да съхраните връзката и брака си. Ако не успеете да се изясните не се надявайте на сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Не бъдете прекалено разточителни при пазаруване за офиса или дома, за да не изпаднете във финансови затруднения при ретроградното движение на Меркурий. Ако се занимавате с частен бизнес, успехът ще бъде с вас, но само при планирани задачи без импровизирани промени. Преумората ви вреди, а умереността ви помага да съберете сили за следващата седмица. Вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и сте пропуснали вечерята. Не мислете, че след като сте дали обещание да сте точни ще ви простят лесно закъснението, особено ако съпругът ви е приготвил вечерята, за да ви изненада. 

РАК

Заемете се със служебните си задачи, но с рутинните, както повелява все още ретроградния Меркурий. Ако ги приключите бързо имате възможност след края на работния ден да се разнообразите, като излезете с приятели и със семейството си. Работата ви спори. Трудностите са преодолими, ако не се отдадете на поредните мечти за развлечения. Обмислете промените, които са задължителни в личният ви живот, а също и тези, свързани с външният вид, ако сте се изоставили заради непрекъснатата си заетост. Не отказвайте поканата да посетите ваш приятел. Бъдете ослепителни. Вечерта очаквайте романтична среща и сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Ако сте търговци днес печелите добре, въпреки ретроградния Меркурий. При належащи ремонти не се натоварвайте с физическа работа, защото умората ще ви попречи да са активни през следващите дни. Ако сте отзивчиви към мнението на колегите си и се съобразявате с него, успехът ви е гарантиран, въпреки че по-бавно отхвърляте задачите си. Бъдете внимателни с хората, които обичате и на които държите, особено към близките си и по-възрастните си роднини. Не ги наранявайте без причина. Не е изключено да постигнете хармония в личните отношения, ако все още не сте семейни и да се отдадете на сексуални наслади. 

ДЕВА

Днес сте амбицирани да работите и да заслужите допълнителни приходи, но сутринта се налага да се натоварите и с други задължения, които няма да приключите бързо заради ретроградния Меркурий и заради проблеми свързани със семейството. Ще се справите, ако не се притесните. Не обръщайте внимание на сплетните на вашето работно място. Изпратете букет и бутилка вино на ваш приятел, ако празнува годишнина от брака си или рождения си ден. Вашите партньори очакват приятни мигове. Пригответе им вкусна вечеря и подредете романтична маса за двама, а те ще бъдат щастливи, ако не пропуснете и сексуалните мигове. 

ВЕЗНИ

Не бързайте да се хвалите с получените делови предложения, защото не е изключено някой да ви измести и да заеме мечтаното от вас място, ако не спазите изискванията на ретроградния Меркурий. Посещение или обаждане на ваши приятели ще ви ядоса, защото отново отправят към вас искания за финансова помощ. Харчили сте повече от допустимото през последните дни и не бива да проявявате лекомислие.  Не е изключено да разрешите важни семейни и лични проблеми, но условието за успех е да запазите спокойствие. Сексуалните ви отношения все още са проблемни и не сте активни, но е време да промените това положение, за да не подтикнете половинката си към изневяра. 

СКОРПИОН

Прекалената доверчивост и желание да се подчините на странични съвети и да се задълбочите в служебните проблеми вместо вашите колеги не работи във ваша полза при ретроградното движение на Меркурий. По-добре ги оставете да се справят сами. Денят е подходящ за планиране на бюджета за второто полугодие, което чука на вратата. Проблемите ви в късния следобед са свързани със семейството, но и неприятните разговори носят полза и стабилизират отношенията ви, въпреки вашата упоритост и нежелание да се съгласите с тях. Не се гответе за сексуални изживявания, ако сте уморени и ще се насилвате, а по-добре се отдайте на почивка и сън. 

СТРЕЛЕЦ

Тези от вас, които са заети с професионални срещи, и не могат да ги отложат, да не се преуморяват и да ги приключат в ранния следобед. Ако сте тръгнали на път и сте зад волана с приятна компания, не допускайте вашето приповдигнато настроение да ви накара да увеличите скоростта. Пазете се от интриги, защото Меркурий е ретрограден и може да се почувствате засегнати. Общуването с околните, дори и с най-близките ви е затруднено, заради желанието ви да спорите и да налагате мнението си чисто по женски, въпреки че не сте прави. От вас зависи дали ще изживеете романтични мигове и сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Не предприемайте пътуване, защото ще ви натовари допълнително. И без това имате достатъчно задължения. Бъдете отговорни. Пазете се да не обидите колегите си с необмислени думи, особено при ретроградното движение на Меркурий. Обсъдете новите си идеи, за да заслужите признанието и подкрепата им. Не давайте информация за личния си живот, за да не се възползват от нея ваши неприятели и да не навредят на отношенията ви. Сексуалният ви живот е причина да не сте във форма. Нередовният секс пък е причина да си градите комплекси и да си мислите, че не сте достатъчно женствени. 

ВОДОЛЕЙ

Ако се налага, работете активно до обед, а след това проведете планираните разговори, но с умереност заради ретроградното движене на Меркурий. Не забравяйте да благодарите на вашите колеги за получената подкрепа. Пътуване ще бъде успешно. Запознанствата може да ви донесат приятни емоции, но може и да ви разочароват. Вечерта отидете на гости на ваши приятели. След като се приберете се отдайте на чувствата си и на интимни мигове с любимия си. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които са желани от двама ви. Причина да ги избегнете е само ако сте прекалили с алкохола или не сте във форма.

РИБИ

Със спокойствие ще постигнете целта си на работното място. Изслушайте търпеливо всички мнения на вашите колеги  и кажете своето, без да го налагате при ретроградното движение на Меркурий. Агресивни сте заради невъзможността да се примирите, че отношенията в семейството ви не са под ваш контрол. Научете кой е източника на интригата. Оправете възникналите недоразумения в семейството. Близките ви са разочаровани от вашето отсъствие от дома и безпричинно агресивно поведение вечерта. Назрява поредната разправия, заради съмнения във ваши прегрешения, които ще принудят брачния ви партньор да се откаже от интимните мигове и секса.

Коментари

Задължително поле