Хороскопът на Алена: Начинанията на Близнаците са обречени на неуспехи, съдбата разкрива нови възможности пред Раците

ОВЕН

Мнозина от вас ще предпочетат да покажат колко са подтиснати и притеснени, за да получат помощ. По-добре е да се справите сами. Имате отлична възможност да промените нещата във ваша полза. Успехът е с всички вас, ако имате сили да отстоявате правата си и да градите устремно кариерата си. Обградете любимите си хора с внимание, за да го получите и вие. Вечерта ви очакват приятни изненади от любимите ви хора. Сексът ще ви достави удоволствие. Не изневерявайте и забравете сексуалните изживявания със случайни партньори. 

ТЕЛЕЦ

Сблъсквате се с проблеми и сериозни затруднения, поради желанието ви да поставите началото на нови служебни задачи.  По-добре се отдайте на рутинните си задължения. Доведете започнатото докрай, за да не предизвикате финансови загуби. Стабилизирайте позициите си и внесете хармония в отношенията си на работното място, като поканите колегите си на обяд. Ако сте свободни, вечерта ви очаква романтична среща. Хармонизирайте отношенията си у дома, ако вече сте създали семейство. Можете да се отдадете на сексуални преживявания, ако имате до себе си любими, в чиито чувства сте сигурни.

БЛИЗНАЦИ

Сутринта се чувствате отпаднали и склонни към невроза и депресивни състояния, но около обед ще съберете сили и ще сте дейни. Бликащата емоция е единствено във ваша вреда. Начинанията са обречени на неуспехи. Проведете важните делови разговори, ако успеете да си наложите спокойствие. Пазете се от финансови измами. Възможни са усложнения с близките ви, заради невъзможност да дадете израз на истинските си чувства. Интимният ви партньор се чувства наранен и обиден. Направете крачката към изясняване на отношенията и се отдайте на приятни сексуални изживявания.

РАК

Съдбата ви разкрива нови възможности, за да започнете да градите материална стабилност и да се радвате на хармония в отношенията. Не пропускайте да си осигурите спокойствие на работното място. Работата с деловите ви партньори е успешна, ако сте предпазливи при подписване на финансови документи и не обещавате да се включвате в рискован бизнес, уж заради бърза и лесна печалба. Вечерта поднесете извиненията си у дома, защото сте засегнали сериозно близките си. Омаяни сте от нечий чар, но не се отдавайте на сексуални удоволствия, защото разочарованията ще ви споходят мълниеносно. 

ЛЪВ

Начинанията са нежелателни. Не правете бъдещи планове, защото няма да получите подкрепа от вашите колеги. Проверете стабилността на семейния бюджет. Не прахосвайте парите, които получавате днес. Възможни са финансови загуби. Емоцията е причината за разправии, в чийто център сте се оказали случайно, но ви е трудно да се сдържите и да не се намесите. На жените им предстои ново запознанства и среща, която след време ще ги изпълни с огорчение и съжаление. Не се надявайте на незабравими сексуални мигове, ако сте се хвърлили веднага в леглото и не сте сигурни в чувствата си.

ДЕВА

Не провеждайте лицемерни разговори, ако искате да получите нещо, защото скоро ще блеснете в истинската си светлина. Всички начинания, които започвате прибързано и необмислено са обречени на неуспех. Денят би бил успешен за нови задачи само, ако не сте прекалили с разправиите защото сте се почувствали засегнати от нечии думи. Възможно е запознанство или романтична среща да станат причина за съжаления и разочарования. Не изневерявайте. Помислете си дали не прекалихте с гордостта си, която отдалечи интимните ви половинки и ще ви лиши от секс.

ВЕЗНИ

Отдайте се на себеанализ и не поставяйте прибързано ново начало, независимо от желанието ви да блеснете с възможности.  Сторете го в късния следобед, ако сте завършили другите си задачи на работното си място. Покажете, че сте перфектни. Бизнесмените да се откажат от обсъждане на инвестиция, само защото не желаят да развалят отношенията си със свои делови партньори. Имате възможност да срещнете подходящата половинка, ако все още не сте създали семейство. Любовта на партньорите ви липсва, затова се постарайте да си възвърнете хармонията както в чувствата, така и в секса и то още днес. 

СКОРПИОН

Сутринта ще се сблъскате с проблеми у дома заради неразрешени финансови въпроси. Не спорете и не се карайте с близките си. Не пренасяйте проблемите на работното място, за да не усложните още повече обстановката. Не ви съветвам да разрешавате професионален спор с колегите си, защото те не са благосклонни към вас и ще се почувствате предадени. Личните ви отношения са проблемни заради поредните интриги, на които любимите ви хора са надали ухо. Поговорете с тях. Не се колебайте да поставите директно въпроса за изневярата, в която ви обвиняват. Сексът ще ви помогне да преодолеете по-лесно проблемите. 

СТРЕЛЕЦ

Пазете се от предложения на непознати хора за делови срещи и не ги допускайте до себе си. Няма да са във ваша полза, нито в полза на колегите ви, ако са свързани с делови предложения. Проучете добре новите си делови познати, а също и финансовата им стабилност, особено ако имате намерение за задълбочавате отношенията си с тях и да се обвързвате в съдружие. Отложите личните разговори и уговорените интимни срещи, защото сте изнервени и разсеяни и ще се изпокарате с любимите си хора. Не сте в настроение за сексуални удоволствия. Не премълчавайте нежеланието си, защото сексът насила няма да ви достави наслада. 

КОЗИРОГ

Денят е труден, защото сте обсебени от мисли за романтика и предстоящите нови запознанства и не ви се работи. От вашата упоритост зависи да преодолеете състоянието си и да се заемете със служебните си задачи. Бъдете решителни, но приемете и помощта на вашите колеги. Не проявявайте гордостта си. Ако не разбирате нещо, по-добре попитайте, за да избегнете грешките. Любимите ви хора са изнервени от отсъствието ви. Няма да ви се размине разправия, която ще е причина за отлагане на романтична среща. Не изневерявайте, само защото искате да си отмъстите. Сексът с непознат партньор няма да ви достави удоволствие.

ВОДОЛЕЙ

Запознанства са причината да се измъкнете от работа, и да отложите разрешаването на проблемите за друг ден. Ако го сторите и сте безотговорни сами ще сте виновни за провала си. За да не си създадете неприятности с вашите началници и колеги се отдайте на задълбочена  работа и се справете със задачите си в ранния следобед. Заради ваши думи думи е възможна разправия с интимните ви половинки, които ще се почувстват огорчени от поведението ви. Влюбените да се отдадат на сексуални удоволствия. Несемейните да споделят чувствата си и да се отдадат на интимни мигове.

РИБИ

След проведените срещи и разговори, можете да прецените дали трябва да рискувате с предложените ви инвестиции. Отговорът дайте след седмица. Късметът не е с вас. Денят ви поднася и трудности, но преодолими. Насочете усилията си към основната си цел за деня и не се разпилявайте със странични занимания, които не са ваши преки задължения. Венера ви обещава романтични мигове, но само ако сте сигурни, че интимната ви връзка е сериозна. Сексуалният ви живот е проблемен, защото сте преуморени и не сте готови за сексуални подвизи.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп