Хороскопът на Алена: Начинанията на Лъвовете са успешни, неподходящи контакти объркват плановете на Девите

ОВЕН

Резултатите от работата ви няма да оправдаят положените усилия в почивния ден.  Ще почувствате неудовлетворение. Не се поддавайте на провокации. Овладейте емоцията си. Не вярвайте на празни обещания. През втората половина на деня са възможни недоразумения с хората от вашето обкръжение. Не взимайте спонтанни решения, свързани с любимите ви хора. Бъдете предпазливи и ще разрешите всички проблеми с лекота. Семейният живот ви изнервя, ако сте сключили прибързано брак. Днес сте готови да се отдадете на секс със случайни партньори.

ТЕЛЕЦ

Днес, въпреки че деня е почивен, вашите срещи са свързани с деловите ви отношения, затова бъдете предпазливи и не импровизирайте в разговорите, ако не сте подготвени. Не позволявайте на вашата мнителност да усложни отношенията с колегите ви и с вашите началници. Не правете язвителни забележки. Внесете хармония на работното място. Настъпила е катастрофа в отношенията с близките ви. Причината е поредната изневяра от ваша страна. Не губете вяра, че отношенията ви ще се оправят, но пък със сигурност ще се лишите от сексуалните удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

На всяка цена се постарайте да сте внимателни на вашето работно място в почивния ден, за да не се окажете впримчени в проблемни отношения между ваши колеги, които, без да усетите, може да ви вредят. Бъдете внимателни. Всички бизнесмени могат да инвестират успешно в нови проекти. Намерете време вечерта да се видите с приятели, които отдавна ви предлагат среща. Заведете любимите си хора и им създайте приятни емоции. Не е изключено да се влюбите и да се отдадете прибързано на сексуални удоволствия. По-добре бъдете внимателни.

РАК

Очаквайте положителни емоции и промени на работното място, въпреки че деня е почивен. Имате шанс да спечелите околните и да получите подкрепата им. Отстоявайте възгледите си, но не раздавайте съвети, без да ви питат. Дайте оценка на постигнатото до момента. Възможен е неочакван обрат и финансови загуби. Причината е във вашето нежелание да овладявате емоцията си. Заемете се на всяка цена със стабилизиране на семейните си отношения. Не допускайте поредното отдалечаване. Сексът с любимите хора ще ви се отрази добре и ще ви разтовари от напрежението, с което сте се заредили през деня.

ЛЪВ 

Привидната ви стабилност не е достатъчна, за да си наложите спокойствие в почивния ден, забравяйки обидата и недоволството от предишните  дни. Не пренасяйте лошото си настроение и на работното място. Начинанията са успешни. Помислете за промяна на дейността си, за покупки, но без да се впускате в големи и необмислени разходи. Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за създаване на семейство или за обявяване на годеж. Вечерта се отдайте на заслужени и приятни интимни мигове и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Не бива да се изкушавате и да работите с финансови документи в почивния ден. Не са изключени лични и професионални загуби, които ще се отразят зле на кариерата ви и на материалната ви стабилност. Неподходящи контакти ще ви объркат плановете. Въздържайте се от взимане на важни решения за професионалната си реализация. Родените в трета декада да не се опитват да налагат мнението си у дома, за да не си спечелят поредната разправия. Кризата в отношенията с интимната половинка е временна. Не пропускайте успокояващите ви сексуални мигове.

ВЕЗНИ 

Предстои ви неблагоприятен и напрегнат почивен ден, от който зависят успехите ви през този месец. Изкушението да спорите с началниците си е изцяло във ваша вреда. Липсва ви самочувствие. Тези от вас, които мечтаят за собствен бизнес могат отново да помислят за регистрацията на фирма, но да преценят дали да направят крачката сега или след края на месеца. В личният живот не  е добре да взимате спонтанни решения. Ако сте по-свободомислещи и не ревнувате без причина имате шанс да разрешите проблемите си. Не се отдавайте на сексуални наслади с ваши колеги, защото ще се наложи да напуснете работа и то неочаквано.

СКОРПИОН

Не предприемайте начинания независимо от финансовите постъпления, които ще ви изненадат приятно в този почивен ден. Завършете започнатото и докажете, че и сами се справяте отлично със задълженията си. Пътуване ще ви се отрази добре. Не харчете без причина, бъдете пестеливи. Не търсете подкрепа сред партньорите си и не очаквайте помощ на работното място ако сте се опитвали с агресия да налагате мнението си. Липсата на свободно време и преумората вридят на интимните ви отношения. Сексът ви носи наслада, но не и ако е насила изпросен или не е желан и от двама ви.

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен и е изпълнен с емоции и неблагоприятно стечение на обстоятелствата. Не предприемайте нищо ново и не правете инвестиции, дори и ако са планирани и уговорени. Ще разрешите успешно проблемите в личните си отношения и ще жънете професионални успехи. Намерете най-краткия път за оправяне на отношенията. В личните си отношения сте постигнали поредния връх. Не се опитвайте да наложите начина си на живот. Заради неувереност в чувствата си сте нестабилни в интимните отношения. сексът не ви доставя очакваното удоволствие.

КОЗИРОГ

Очаквайте приходи в почивния ден. Развийте чувството си за отговорност към вашите служебни задължения и планираните задачи. Умението ви да прогнозирате е гаранция за успехите ви в почивния ден. Дългоочаквана среща ви помага за постигането на поставената цел. Не пренебрегвайте възможностите за разговори с чужбина. Влюбени сте, но не сте сигурни, че отговарят на чувствата ви. не се вживявайте в несъществуващи лични драми. Няма как да се надявате на хармония в сексуалните отношения, ако сте ревниви и сте прекалили с въпросите.

ВОДОЛЕЙ

Предстои ви почивен ден изпълнен с успешна делова дейност, заради срещи с партньори от чужбина. Без особени усилия ще реализирате изгодни проекти и ще се доближите към върха на успеха. Подвластни сте на емоцията. Следобед не са изключени разправии у дома. Запазете спокойствие. Прибързаните действия на работното ви място са във ваша вреда. Нищо чудно да се увлечете в нова романтична връзка. Ако сте семейни рискувате да развалите отношенията с брачната си половинка. Не ви съветвам да изневерявате заради обзелото ви желание за сексуален контакт с партньори, които неочаквано са ви впечатлили.

РИБИ

Реализирайте деловите си срещи и разговори, въпреки че деня е почивен, задграничните ви партньори не празнуват Великден. Не взимайте прибързани решения. Предприемайте промените само след детайлното им обмисляне и увереност, че са във ваша полза. Ако искате да смените работата си бъдете внимателни.  Пред вас за пореден път се разкриват нови печеливши перспективи. Разговорите с интимната или брачна половинка са успешни, особено ако сте съгрешили предишните дни и се налага да изгладите отношенията си. Не се изкушавайте да пийнете чашка-две уиски или друг концентрат, защото придобитата смелост от алкохола може да провали сексуалните ви удоволствия.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп