Хороскопът на Алена: Недоразумения в семействата на Овните, Телците да не проявяват ината си

ОВЕН

Конфликти заради възникнали недоразумения в семейството ще блокират желанието ви за работа. В същото време се стремите на всяка цена към признание. Денят е успешен за тези от вас, които работят в интелектуалната сфера и се занимават с научни разработки. Завършете докрай работата, която сте започнали сутринта. До обед се подгответе за проблеми в личните отношения, които няма как да разрешите в движение, защото изискват разговор с вашите близки. Не се надявайте, че интимната ви половинка ви е простила и забравете за сексуалните си фантазии. 

ТЕЛЕЦ

Препятствията са преодолими, ако не проявявате агресия. Отказът ви да приемете предложенията на вашите колеги би довел до финансови загуби. Не проявявайте ината си и бъдете сговорчиви, но не се поддавайте на натиск от вашите близки да правите ремонт в дома си, за да избегнете проблемите и нараняванията. Личните ви отношения постепенно се нормализират. За съжаление сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват любимите ви хора. Дали ще ви зарадва романтична вечеря и сексуални наслади, които няма да забравите, зависи от вашето поведение и коректност. 

БЛИЗНАЦИ

От вас зависи да избегнете проблемите, които сами може да предизвикате заради невъзможност да решите как да планирате времето си. Ако работите активно през деня, вечерта се отдайте на развлечения. Подгответе договорите за назначаване на нови служители и финансовите документи, които искате да поднесете за подпис на партньорите си. Вечерта изяснете проблемите в семейните отношения. Очаквайте промени в личния живот, които са за ваше добро. Не се лишавайте от сексуалните удоволствия и романтичните мигове. Задължителни са грижите за здравето и профилактичното лечение на хронични заболявания. 

РАК

Не пропускайте да оправите отношенията си с околните, както личните така и деловите. Ще си гарантирате спокойствие и бъдеща подкрепа, особено на работното място, която ви радва, защото имате нови проекти и ви трябва помощ. Сутринта се постарайте да не обръщате внимание на вашите колеги, които се опитват да омаловажават работата ви. Неприятности в семейството, свързани с роднини, възобновили без право имуществени претенции към ваша собственост ще ви развалят вечерта. Сексът ще ви помогне да се справите с разногласията с брачната си половинка. 

ЛЪВ

Може да се наложи да изяснявате отношенията си, предимно деловите, но разговорите няма да са ви приятни. Ясно е, че настроението ви ще е минорно, но не бива да отлагате тази задача. Завършете до обед дълго отлагана работа и ще си разчистите пътя към успеха, като се заемете с нови задачи, но внимателно и задълбочено. Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите, дори и да сте семейни - полага ви се малко отмора с приятели. Несемейните може там да срещнат своята половинка. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте сексуалните мигове с любимите си хора. 

ДЕВА

Предпазвайте се от грешки в поведението, които могат да се превърнат в сериозни проблеми, само защото действате без да мислите или сте емоционално импулсивни. Не се намесвайте в конфликт, който не ви засяга. Внимавайте за действията си, за да не предизвикате нечие негативно отношение. Ако имате свой бизнес не критикувайте подчинените си. Избягвайте критиката. Предстои ви изпълнена с приятни изживявания вечер и среща със стари приятели. Предпазвайте се от проблеми в семейството или с интимната половинка и не се лишавайте от сексуални наслади. 

ВЕЗНИ

От сутринта сте агресивни и нападателни без причина, но можете да си наложите умереност, вместо да критикувате и обиждате близките си и да не осъзнавате тяхното отдалечаване, за което скоро ще съжалявате. На работното място отложете разговорите, за да си спестите конфликти, заради вашата нервност. Начинанията няма да ви донесат успех. Не сте в състояние да простите на близките си, че са ви предали пред техни роднини. Сторете го и не си съсипвайте празниците. Опитайте се да нормализирате отношенията си и да постигнете сексуална хармония. 

СКОРПИОН

Налага се да сте на работа до късните часове, но във ваша полза е. Не се оплаквайте, че сте уморени. Не самохвалствайте заради постиженията си. Можете да проведете делови разговори, но без да взимате крайни решения без преди това да сте обмислили предложенията още веднъж. Приберете се вечерта и се отдайте на заслужена почивка. Целия свят ви е виновен, незнайно защо. Не сте готови да споделите чувствата си, а този факт ви измъчва и не ви дава спокойствие. Вечерта отидете на романтична вечеря и без притеснение дайте израз на обичта си към любимите хора. 

СТРЕЛЕЦ

Напрежението в отношенията с ваши роднини ви вреди и ви разсейва.  Трудностите на работното ви място са причината да избягвате разговори и приятна раздумка дори и с вашите колеги. Отложете ги. След края на работния ден си останете у дома и си легнете рано, ако се чувствате напрегнати и изтощени. Вечерта си останете у дома. Бъдете с близките си и обсъдете последните приготовления за празниците. Би било добре за вас и половинката ви да се отдадете на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ 

Вашите лични и професионални проблеми изобщо не заслужават вниманието, което им обръщате. Просто бъдете компромисни. Начинанията са успешни. На работното място правите впечатление с активността си, която ще ви помогне да се справите със задачите си. Не предприемайте делово пътуване. Овладейте бликащата емоция заради неразбирателство с интимната ви половинка. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, ако не сте семейни и сте преценили, че нямате шанс да постигнете хармония в отношенията. Сексът не е повод за примирие. 

ВОДОЛЕЙ

На вашето работно място днес сте активни и самоуверени, но сте в състояние да си навредите. Въпреки този факт не поставяйте ново начало, а завършете започнатите задачи. Не се впускайте в необмислени промени. В личен план е задължителна промяна в поведението ви. Общуването с близките ви е затруднено заради нахалството на роднини. Поканете си гости! Овладейте емоцията си, ако искате да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви очакват приятни романтични мигове и сексуални наслади. 

РИБИ

Трудностите на работното място ще ви предпазят от грешки, а също и от рисковани начинания. Не действайте импулсивно. Налага се да взимате бързо, но с разума си крайни делови решения, защото забавянето им е във ваша вреда. Спокойствието е задължително, ако искате да проведете успешно разговорите си и да се наложите. Очаквайте ново запознанство, което ще ви изненада с покана за пътуване и незабравимо романтично приключение. Поставете успешно начало на стабилизиране най-вече на личните си отношения и сексуалния си живот. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп