Хороскопът на Алена: Неочаквани разходи за Водолеите, Рибите да не мислят за проблеми

ОВЕН

Пазете се от измами, свързани в почивния ден с намерението ви да поставите началото на нова дейност. На работното място бъдете внимателни в думите и действията си. Всеки опит да се заяждате и да иронизирате колегите си е във ваша вреда. Рискувате да се провалите, заради прибързаност и необмислени действия. Намерете време вечерта да се видите с приятели, които отдавна ви канят да им гостувате, особено ако сте свободни жени и не сте създали семейство. Ще ви бъде приятно, а и ще изгладите отношенията с интимната си половинка, ако отидете заедно, за да не ви лиши отново от секс. 

ТЕЛЕЦ

Интересни запознанства в почивния ден ви зареждат с желание да успявате и обогатяват знанията ви. Подновете стари и полезни делови контакти, но след като обмислите намерението. Деловите ви партньори ще подпомогнат финансовите постъпления, които отдавна очаквате. Със задачите си се справяте добре. Стабилизирайте семейните си отношения. Несемейните да не се затварят у дома, а да се срещат с хора и да търсят възможността за запознанства, които днес може да ги освободят от самотата. Вечерта предложете на любимия си да отидете на ресторант, повеселете се, а след това се отдайте на сексуални изживявания. 

БЛИЗНАЦИ

Погледнете на деловите си задачи с оптимистично настроение, дори в почивния ден да сте подвластни на емоцията. На работното място сте във върховата си форма и ще получите похвала. Ще се срещнете с нови партньори, които искат да работите съвместно и ще ви донесат бъдещи успехи. Ако не сте семейни и сте намерили подходящия партньор, днес е идеален ден, за да обявите желанието си за създаване на семейство, но не ви съветвам да сключвате прибързан брак. Сексуалният ви живот изисква да сте по-умерено агресивни, но и активни.

РАК

Въпреки желанието ви в почивния ден да творите се пригответе за трудности, заради невъзможност да получите необходимата ви информация. Не се впускайте в начинания които са забранени. Успехът ще бъде с вас, ако на работното място завършите започнатите задачи. Неочаквано ще ви изненадат с информация за предстоящи финансови постъпления. Овладейте нервите си и се опитайте да вникнете в чувствата на интимния си партньор, колкото и да ви е ядосал. Не се опитвайте да господствате над него. Ако не сте достатъчно отговорни към личните си отношения ще се лишите от брака си, връзката си и от сексуалните удоволствия. 

ЛЪВ

В почивния ден ще ви отправят делово предложение, на което не можете да устоите, но не прибързвайте. Отговорете, че ще го обмислите и обсъдите и ще дадете отговор в следващите дни. Промените на работното място трябва да са умерени и предварително обмислени. Не прекалявайте с високите скорости, ако сте зад волана. Не ви съветвам да взимате инатливо и необмислено спонтанни решения, свързани с личния живот и да предприемате крачката към развод, само защото сте обидени. Разводът е едната възможност, а сдобряването и възстановяването на чувствата и сексуалните ви отношения е другата, но със сигурност е по-добрата и е редно да изберете нея. 

ДЕВА

В този почивен ден ви предстои разговор, в който ще се сблъскате с неочаквани проблеми. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото веднага ще осъзнаете, че има къде да ги вложите. Денят е подходящ за рутинни занимания. Проблемите са много, заради липса на стабилност в мнението ви. В този ден имате прекрасната възможност да изразите любовта си с цялата и мощ и да създадете хармония в семейните отношения, дори и ако сте се отдалечили от партньора си. Сексуалният ви живот се нормализира, но дали това ще продължи зависи от вас. 

ВЕЗНИ

В почивния ден направете необходимите анализи на финансовото си състояние, особено ако управлявате ваша фирма. Изслушвайте мнението на колегите си. Предвидените инвестиции може да навредят на бъдещата ви работа. Бъдете тактични. Поднесете идеите си, ако искате да бъдат подкрепени от партньорите си. Вашите интимни партньори се страхуват да не ви загубят заради флиртът ви с ваш колега, който за вас е невинен, но ги е наранил дълбоко. Ако сте семейни отношенията ви ще се усложнят сериозно. Докажете чувствата си и вечерта си дарете незабравими сексуални мигове. 

СКОРПИОН

Разговорите с делови партньори в почивния ден ще ви помогнат да откриете нови възможности за излизане от финансовите проблеми, които са ви споходили. Подхождайте предпазливо към предложенията, за да не се окажете излъгани. Отложете служебните разговори, свързани с преките ви задачи, за да не си създадете конфликти на работното място, които трудно ще изгладите. Близките ви са изнервени от вашето отсъствие, въпреки че сте на среща с приятелки, която се състои всяка седмица. Намерете време и излезте на вечеря с тях. Дали нощта ще ви изненада с незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия, зависи от вашето умение да четете желанията на любимия си. 

СТРЕЛЕЦ 

Днес денят е почивен, но сте обсебени от желание на всяка цена да сте на върха на работното място. Ако сте решили да постигнете признание, не настоявайте пред ръководството, а изчакайте да получите оценка от колегите си. Време е да помислите и за начинания. Имате възможност да оправите личните си отношения с една дума, но женския ви инстинкт ще ви подскаже коя е тя. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Не бързайте със сексуалните удоволствия, а ако сте семейни забравете намерението си да изневерите. 

КОЗИРОГ

В почивния ден работете спокойно и не забравяйте да отчитате всички детайли в работата си. Не взимайте прибързано крайни решения във ваша вреда. Перфекционизма ви носи полза. Не се поддавайте на провокации, подтикнати. Ще научите за парично възнаграждение, което е отлична оценка на отдавна положен от вас труд. Следобед и вечерта отдайте дължимото на близките си, отдайте се на почивка и развлечения, ако сте си взели почивка. Сексуалните удоволствия ви зареждат с нови сили и ви даряват незабравими мигове, ако не решите да ги пренебрегнете. 

ВОДОЛЕЙ

Неочаквани разходи в семейството ще нарушат финансовата ви стабилност в почивния ден. Всичко замислено, свързано със задачите ви на работното място, се осъществява. Преодолейте нервността си и се предпазете от повтаряне на стари грешки. Отложете деловите срещи и разговори. Не рискувайте. Не давайте пари на заем. Бъдете предпазливи в думите си и не спорете с вашите близки. Те подкрепят професионалните ви идеи, но би било добре да се справите и със семейните си задължения. Сексът може да ви зареди със сили, при положение че успеете да оправите отношенията с интимната си половинка.  

РИБИ

Откъснете се от мислите за проблемите, които имате да разрешавате. Не е изключено случайно запознанство в почивния ден да окаже положително влияние на бъдещото ви финансово състояние. Може да откриете нови източници на доходи, но бъдете внимателни и преценявайте правилно възможностите и ползите за вас. Ако не сте склонни на компромиси с близките си свързани с домашните ви задължения, отношенията в семейството ви ще се изострят до крайност. От вас зависи да не допуснете лишаване от сексуални удоволствия. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп