Хороскопът на Алена: Новина за финансови постъпления за Овните, Телците с печеливши идеи за добри доходи

ОВЕН

В този почивен ден сте с променливо настроение заради липса на достатъчно самочувствие. Ваши колеги или близки са се постарали да ви докажат, че не сте уникални, а вие сте решили да им повярвате. Очаквайте новина за финансови постъпления, която е по-добре да не споделяте с приятели. Не позволявайте да проличи напрежението и раздразнителността ви. След краят на работния ден, ако се налага да сте на работното си място и днес, се приберете при семейството си или уговорете романтична среща с интимния си партньор и се отдайте на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Денят е почивен и ви позволява да покажете на всички уменията си. Не е изключена появата на печеливши идеи, чрез които ще си осигурите добри доходи. Доверете се на вашата интуиция. Не отказвайте предложенията за работа, която ще ви донесе бързи приходи на следващия ден. Целия ден посветете на семейството си, стига да не се налага да работите. Ако сте несемейни, подгответе романтична среща с любимите си хора и вкусна вечеря. Не проявявайте агресия в леглото, която ще лиши от сексуална наслада партньорите ви.

БЛИЗНАЦИ

За пореден път имате възможност да постигнете целите си в почивния ден, ако не се оставите във властта на емоцията, която ви вреди. Не се доверявайте на колегите си, ако сте се разочаровали от тяхното поведение. Проявите на агресия заради личните ви неуспехи са излишни, защото могат да усложнят общуването и с вашите началници. Вечерта отидете на ресторант с любимия си, за да премахнете напрежението в отношенията си. В сексуалният ви живот липсва взаимно разбирателство, което е причина за нежеланието ви за сексуални удоволствия.

РАК

Зависи от вас дали в почивния ден всички начинания ще са успешни, или ще се обречете на провал. Ако не сте ги планирали добре, сега ще си носите последствията. Налага се да се занимавате с изнервящи ви битовизми. На работното място се предпазвайте от разправия с ваш подчинен, която ще ви отклони от задълженията ви и няма да се отрази добре на самочувствието ви. Преценете дали личният ви живот се развива както очаквате или все още се стремите да постигнете хармония и стабилност. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни. Не очаквайте винаги партньора ви да поема инициативата. 

ЛЪВ

Очакват ви не малко изпитания по отношение на вашата зрялост и интелектуални възможности, след като в почивния ден на всяка цена сте решили да покорите нов професионален връх. Работата ви изисква съсредоточаване на силите. Уговорените делови срещи проведете следобед. Поднесете идеите на колегите си и се съобразете с тяхното мнение, което ще донесе полза на всички. Ще разрешите притесняващи ви проблеми в личните отношения. Не са изключени разправии, породени от ревността на партньора ви, които трябва да избегнете. Сексуалните ви отношения са зависими от вашите действия и от умението ви да избегнете скандалите.

ДЕВА

Имате възможност и време в този почивен ден да прецените кои от старите си приятели е време да забравите, за да не се обвържете с тях в делово сътрудничество и да не си навредите. Не бързайте да споделяте бъдещите си проекти с вашите колеги. При делови контакти бъдете предпазливи както в думите, така и в действията си и не бързайте да показвате знанията си, ако не са ви провокирали с някоя реплика на недоверие. В семейството ви липсва взаимното разбирателство. Направете необходимото, за да хармонизирате отношенията. Сексът няма да ви достави удоволствие. По-добре не бъдете прекалено настойчиви.

ВЕЗНИ

Разкрийте изцяло способностите и интелекта си на работното място, въпреки че деня е почивен, ако искате да бъдете коректни към вашите колеги. Дошъл е моментът всички да ви оценят и подкрепят. Излезте на делови обед, защото сред новите ви познати, които също ще са там, може да се окажат ваши бъдещи съдружници. Ако не отлагате разговорът с интимната си половинка ще успеете да разрешите проблемите си в личните отношения, които ви тормозят от дни. Както сте отпуснати и лениви, сте изпълнени със съмнение дали няма да се изложите в леглото. 

СКОРПИОН

Общуването с вашите колегите и с новите ви познати в този почивен ден е задължително, но ще ви се отдава трудно, въпреки че сте устремени към материални успехи и зависите от тяхната помощ. Ще си спестите проблеми, ако не се противопоставяте и не спорите с колегите си без причина. Управителите на собствен бизнес да не допускат неоправдани разходи за командировки. С изневярата, която не сте прикрили, сте събудили ревността на половинката си. Сексуалният живот ви зарежда с енергия, но само ако се чувствате обичани. Постигнете взаимност в чувствата и желанията си. 

СТРЕЛЕЦ

Предлагат ви пътуване, по време на което въпреки че деня е почивен ще осъществите полезни делови срещи. Проведете разговори с увереност във вашите възможности, за да си върнете самочувствието. Бъдете внимателни, ако сте зад волана. Не предприемайте необмислени промени, които могат да объркат плановете ви и да провалят деня ви, само защото сте решили, че сте единствените, които могат да ги осъществят. Вечерта ви очаква романтична среща, която ще оправи настроението ви. Ако ви липсва желание, сексът няма да ви достави очакваното удоволствие. 

КОЗИРОГ

Обърнете внимание на себе си, заредете се с увереност, за да не се провалите в почивния ден. Възможни са резки промени в настроението. Причината е в нежеланието ви да създадете нормални отношения с вашите колеги. Не пропускайте да пожънете успехите, които са ви отредени за днес. Време е да стабилизирате постигнатото в професионален план. Посветете деня на проблемите в личният си живот. Дори и при влюбените двойки съществува опасност от разправия, заради проява на ревност. Сексът ще ви достави удоволствие, но задължително вземете необходимите предпазни , ако не сте семейни и нямате намерение да сключвате брак. 

ВОДОЛЕЙ

Имате възможност в почивния си ден да предприемете промени, които няма да бъдат подкрепени от вашите колеги, заради завистта им, че идеята е ваша. Отхвърлете задачите си на работното място с което ще заслужите всеобщо възхищение. Бъдете внимателни с деловите запознанства, за да избегнете опасността да се обградите с неподходящи партньори, ако търсите такива за участие във вашите нови проекти. Вечерта сте изнервени и рискувате да провалите романтичната среща, която отдавна сте уговорили. Сексът ще ви освободи от напрежението. Не се отказвайте от интимните мигове. 

РИБИ

Примирете се с неосъществени надежди за главоломен успех, който пак ви заобикаля в почивния ден, защото нещо не сте предвидили. От сутринта очаквайте служебни недоразумения и конфликти. Наложете си търпение, за да се справите. Бъдете тактични и ще преодолеете трудностите с лекота. С постоянство и задълбочен анализ на идеята ви до края на деня ще сте поставили началото на нейната реализация. Запознанствата свързани с личният ви живот няма да ви донесат очакваната хармония и продължителна връзка. Не се впускайте в краткотрайни интимни връзки, ако сте семейни. Сексът ще ви достави удоволствие, ако срещате взаимност в чувствата си.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп