Хороскопът на Алена: Нови запознанства носят разочарования за Везните, делови предложения за Скорпионите

ОВЕН

Пред вас отново се разкриват добри професионални перспективи, които дълго очаквате. Не отказвайте полезното сътрудничество от вашите колети и делови партньори. Помощта на влиятелни хора няма да ви е излишна. Подобрете финансовото си положение, като подготвите и подпишете договорите с банковите институции. Вечерта ще се наложи отново да се губите с роднински проблеми, които не са ви по силите. Помогнете с каквото можете. Не съсипвайте отношенията с интимната си половинка.

ТЕЛЕЦ

Изпитвате съмнения в правилността на собствените си позиции. Най-добре е да се посъветвате с колегите си.  Внимавайте със запознанствата, защото сте във властта на емоцията и преценката ви не е правилна. Неочаквана разправия, заради финансови постъпления е повод за размяната на обиди, породени от завистта на колегите ви. Държите се странно и напрегнато. Любимите ви хора не са доволни от отношението ви към тях. Променете поведението си. Интимната ви половинка се стреми да ви угоди.

БЛИЗНАЦИ

Денят е неблагоприятен за печелене на пари, въпреки че това е мечтата ви днес. Не допускайте загуби заради неосъзнати ваши грешки. Сутринта са възможни разногласия с началниците и колегите ви, които можете да избегнете, за да не се депресирате от разменените обидни реплики. Емоционални сте, но в същото време стабилни. За разлика от професионалните ви отношения, личният ви живот е хармоничен. Отдайте се на чувствата си. Хармонията в отношенията с интимния ви партньор засилва желанието ви.

РАК

Пригответе се за напрежение през целия ден, което до известна степен творите и сами. Бъдете гъвкави, за да се справите с всяка възникваща ситуация. Работата ви спори, въпреки че сте нервни и ядосани. Пригответе се да реализирате плановете си. Пътуванията също са успешни. Ще се почувствате по-бодри и изпълнени с желание за активна работа. Личният ви живот е хармоничен. Чувствата ви са споделени. Нямате повод за притеснения. Пригответе си вкусна вечеря, бутилка с отбрано вино.

ЛЪВ

Появата на влиятелна личност ви закриля и ви проправя пътя към успеха, а днес ще научите тази новина без да сте я очаквали и без да сте подозирали за негласната подкрепа. Без оглед на трудностите по пътя запазете спокойствието си. Внимавайте настроението ви да не стане причина за финансови загуби. Бъдете тактични към любимите си, ако са изнервени и искат да споделят проблемите си с вас. Ще печелите още повече доверието им, а то ви е нужно. Вечерта си останете у дома.

ДЕВА

Не прекалявайте в исканията си към хората от обкръжението си, заради стремежът си непременно да блеснете. Трябва да се предпазите от разпиляване на вашето работно място, за да не провалите големите си доходоносни проекти. При разговорите си с близките хора не проявявайте излишна агресия, за да си спестите проблемите. Не контролирайте разговорите на интимния си партньор. Ако сте решили да обсебвате до степен на задушаване любимите си ще ги отдалечите и ще се лишите от секс.

ВЕЗНИ

Имате възможност да си извоювате доходна работа. Ще я приключите бързо, ако се отдадете отговорно само на заниманията си на работното място и не се разпилявате в странични и незасягащи в разговори. Заредете с нови сили и обогатете знанията си. Не се разсейвайте с незначителни занимания. Новите запознанства ще ви донесат разочарования и страдания, ако решите, че могат да се превърнат в дълготрайна романтична връзка. Сексуалните контакти с любимите ви ще ви доставят удоволствие.

СКОРПИОН

Отново ви предстои ден изпълнен с противоречия, част от тях създадени от вас, заради действията ви преди време. Възможни са нови делови предложения, които са ви полезни и помагат за успешното завършване на работата ви. Бъдете сдържани, за да избегнете загубите. Денят не е благоприятен за обзавеждане или освежаващ ремонт на офиса. Не се опитвайте да изяснявате отношенията с интимната си половинка, защото рискувате да се изпокарате. Сексуалните наслади ще ви подминат. 

СТРЕЛЕЦ

Денят е благоприятен за разкриване на нови възможности за работа, които не бива да пренебрегвате. Пътуванията са успешни. Ако ви предложат нови източници на приходи, не ги отказвайте. Следобед отново ще ви липсва настроение, заради известна прибързаност, която ви е попречила. Няма да ви се разминат и в този ден проблемите с вашия интимен партньор. Спестете си агресията, въпреки че сте си я заслужили, ако сте закъснели заради раздумка с приятелки, но сте казали че сте на работа и са ви разкрили. 

КОЗИРОГ

Успехът изисква от вас да сте тактични и да не говорите много, особено сутринта, когато сте склонни да изричате необмислени думи. Спокойният тон ще ви помогне повече от проявата на агресия и от критиката. Склонни сте да ги нападате без причина. По-добре ги спечелете за съюзници. Денят ви е изтъкан от нервно напрежение. Вечерта за щастие ще се успокоите като приготвите романтична вечеря в  интимна обстановка с любимия си. Сексуалните мигове ще ви дарят с незабравими изживявания.

ВОДОЛЕЙ

Пригответе се за недоразумения и грешки на работното място, които ще ви ядосат до прояви на агресия. Съдбата изисква да й се подчините и да не сте прибързани, ако искате да завършите започнатото. Не се претоварвайте с повече от предвидената работа и се приберете навреме   у дома. Запознанствата, свързани с намерението ви да създадете семейство няма да бъдат успешни, особено ако не сте готови. Ако сте семейни, скъпи дами, можете да се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия.

РИБИ

Прибързаността е забранена в този ден, изцяло е във ваша вреда, така че е добре да сте умерени и да обмисляте действията си. За да задържите успеха си, работете задълбочено и търпеливо и не се разсейвайте. Ваши неочаквани действия ще ви помогнат да постигнете целите си. На работното място отново се справяте отлично. Бъдете внимателни с близките си. Любимите ви хора ще се изненадат приятно от ранното ви прибиране, което не се случва често. Пригответе вечеря и се отдайте се на чувствата си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп