Хороскопът на Алена: Полезни запознанства за Водолеите, на Рибите не им се работи

ОВЕН

Денят е почивен, а за вас е напрегнат и изпълнен с ваши лични и професионални трудности. Въпреки това се очертават възможности за печалба. Не ги пропилявайте. Бъдете предпазливи към новите си познати. Не им се доверявайте веднага. Не прекалявайте с активността си. Не ви препоръчвам да променяте работното си място и да търсите допълнителна работа. Денят е бил уморителен. Вечерта си създайте положителни емоции с любимите си хора. Зарадвайте интимната си половинка с мечтаните романтични мигове и се отдайте на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Не сте настроени за активна работа в почивния си ден. Въпреки това завършете започнатите задачи и проведете неотложните разговори и срещи. Вечерта си останете у дома. Не разчитайте на късмета си. На работното място се предпазвайте от конфликти, породени от вашата импулсивност. Отложете деловите срещи и разговори. Не планирайте пътувания. Затрудненията в общуването с брачната или интимна половинка са сигурни, ако не се опитате да хармонизирате отношенията си. Звездите ви предупреждават за край на романтично увлечение или сексуална връзка, в която не влагате чувства, а се преструвате. 

БЛИЗНАЦИ

Осъществете желанието си за постигане на мечтаните цели, или поне да ги планирате въпреки че денят е почивен. Очаквайте нови предложения. Начинанията са успешни, но ви създават проблеми в личните отношения. Бъдете внимателни и предпазливо започнете да ги реализирате в ранният следобед. Не се карайте с колегите си, а спокойно им обяснете къде са пропуските им. Възможни са проблеми, свързани с любим човек или приятел. Единствено от вас зависи дали ще се разделите завинаги или ще продължите отношенията си. Зарадвайте интимната си половинка с подарък, хубаво вино и вкусна вечеря, а за десерт се отдайте на сексуални наслади.

РАК

От сутринта в почивния ден ви е трудно да се справите със задачите си. От вас зависи да избегнете проблемите.  Бъдете внимателни. Причината за вашите делови проблеми е в прибързаност и в необмислените ви приказки. Извинете се, ако сте наранили ваш колега. Не сте уверени в себе си и ви е трудно да вземете важни решения, затова оставете тази задача за друг ден. Настъпва моментът да приключите проблемите с интимната си половинка, които ви притесняваха в последните дни. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако сте проявили ината си и неразбиране към любимите си хора.

ЛЪВ

Бъдете предпазливи при разговори с ваши познати, ако са свързани с бъдеща съвместна делова дейност в този почивен ден. Вашите неприятели правят всичко възможно да ви разорят, особено сега. Не споделяйте плановете си, за да избегнете финансовите загуби. Разчитайте на интуицията си и преценете дали не сте поели в погрешна посока. Ако е така, бързо я променете. Имате възможност да разрешите личните си проблеми, които ви отдалечават от любимите ви хора.  Възвърнете си хармонията в отношенията, за да изживеете незабравими сексуални наслади.

ДЕВА

Внимавайте при срещи с делови партньори, които не познавате, за да не ви вредят в почивния ден. Не проявявайте активност при взимане на общи решения. Оставете ги да говорят повече и се постарайте да разкриете слабостите им. Очаквайте трудности и недоразумения. Бизнесмените да не се изкушават от предложенията за обединяване на бизнеса си. Вземете важни, дълго отлагани делови решения. Следобед се очертават разправии заради обещания, които не сте изпълнили и които са породили ревност у партньорите ви.  Разсейте на всяка цена съмненията за изневяра, защото отдалечаването ще ви лиши от нормален сексуален живот.

ВЕЗНИ

Не позволявайте появилите се проблеми да ви отклонят от основната ви задача в почивния ден. Бъдете внимателни и отговорни. Заемете се със задълженията си. Трудностите ще направят невъзможно общуването с вашите колеги, защото сте неотстъпчиви. Събитията около вас ще окажат влияние върху работата ви. В личните отношения се пазете от проблеми. Повишените претенции към близките ви ще доведат до скандал. Помислете си как да си възвърнете хармонията в интимните отношения, ако искате да се отдадете на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Отложите пътуванията и деловите срещи в почивния си ден. Всеки опит да надскочите себе си може да ви навреди заради допуснати грешки.  Работете задълбочено, за да ги избегнете. Преди да правите изводи анализирайте вашите действия. Ще се наложи да взимате важни решения. Със съжаление ще установите, че обектът на чувствата ви е насочил стрелите на Амур в друга посока. Не си заслужава да страдате. Несемейните отмъщават за неосъществената любовна връзка, отдавайки се на сексуални удоволствия със случайни партньори. Няма да потънете в забрава.

СТРЕЛЕЦ

Стабилността ви ще се отрази добре на отношенията ви с вашите колеги в този почивен ден. Замислените нови проекти може да обсъдите отново в днешния ден. Определете датата, на която ще поставите тяхното начало. Ще успеете да постигнете целите си за деня. Новите занимания няма да са успешни, ако колегите ви не са съгласни да ви подкрепят. Имате намерение да се впуснете в нова любовна авантюра. Помислете добре дали заслужава усилията ви или ще си загубите времето напразно. Щастието е кацнало на рамото на семейните. Очакват ги романтична вечеря на свещи и сексуални мигове.

КОЗИРОГ

Отнасяйте се предпазливо към новите си познати, които срещнете в почивния ден. Някои от тях ще се домогват упорито да информация за вашия личен и професионален живот и ще се опитат да ви злепоставят, за да заемат вашето място. Не рискувайте на работното място, защото сте застрашени от грешки заради разпиляване. Изяснете проблемите си в личните отношения. Не допускайте да ви тласнат в посока, която е различна от отредената ви по Съдба. Непредпазливия секс може да ви създаде проблеми заради неочаквана бременност и прибързан брак. Бъдете внимателни тази вечер.

ВОДОЛЕЙ

Разширете вашите делови познанства, въпреки че денят е почивен. Очаквайте полезни запознанства. Подновяването на стари познанства ще ви даде нова възможност за професионална изява, но бъдете предпазливи и преценете дали хората не са се променили. Следобед е възможен неочакван разгорещен спор на работното място, в който не е добре да взимате участие. Възможен е сблъсък с грубост и некоректни отношения от страна на интимната ви половинка. Бъдете внимателни. Не бъдете прекалено упорити и инатливи, защото интимните ви половинки ще ви лишат от сексуални удоволствия.

РИБИ

Заради грижите, които ви създават ваши роднини, сутринта в почивния ден ще ви се развали настроението. Липсва ви желание за работа, но сте длъжни да проявите отговорност. Справете се със задачите си на работното място. Избягвайте грешки, които трудно ще поправите. Семейните и влюбените да подготвят романтична вечер, насаме с любимите си хора. Самотните да не се затварят в къщи. Ще сте щастливи в интимните мигове с любимите си хора, заради неудържимото привличане и взаимното желание за сексуални удоволствия.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп