Хороскопът на Алена: Резки промени в настроението на Водолеите, Рибите са прекалено емоционални

ОВЕН

Очаквайте конфликти, заради собствената ви невъздържаност и нежелание да приемете мнението на вашите колеги. Понякога се налага да отстъпите, особено когато е във ваша полза. Не проявявайте агресия. Не уговаряйте важни делови срещи, ако не сте подготвени с предложенията си и не сте обсъдили всички детайли и нови идеи. В разговорите с любимите ви не трябва да се прокрадват и най-малките съмнения за изневяра, мили жени. Не ревнувайте без причина. Не се колебайте да му докажете колко сте всеотдайни в чувствата си и му доставете незабравими сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

Денят засилва стремежите ви към успехи и поставяне началото на нови занимания. Претоварването с работа е във ваша вреда. Прибързаността е нежелателна. В материално отношение успехът ще бъде с вас. Не отказвайте допълнителна работа, особено ако можете да я завършите до края на работния ден. Семейните жени да не забравят и себе си, да се разкрасят и заредят с добро настроение, преди да се приберат. Ново романтично запознанство ще споходи несемейните. Сексуалният ви живот отново изисква да сте активната страна. Не пренебрегвайте любимия си. 

БЛИЗНАЦИ

Овладейте емоцията на вашето работно място. Отстоявайте принципите си. При възможност пътувайте, а вечерта се отдайте на почивка и развлечения. Имате сили в излишък. Промените - лични и професионални, са във ваша полза. Не пилейте времето си в занимания без бъдеще! Пътуванията ви, осъществени или уговорени в този ден, ще бъдат успешни. Самотните жени ще срещнат подходящ партньор, но трябва внимателно да преценяват новите си познати, за да не сгрешат в избора си. Ако сте влюбени, и чувствата ви са споделени, споделете без колебание  и вашите.

РАК

Внимавайте да не пропуснете добрите си шансове за изясняване плановете ви напред във времето. Съгласете се на предложенията за сътрудничество. Възможна е придобивка и отлични приходи от участие ви в голяма сделка. Бъдете самокритични. Емоцията може да обърка сериозно плановете ви и да ви създаде проблеми на работното място. Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимния си партньор, осъзнайте грешките в поведението си. Семейните жени могат да се отдадат без притеснение на интимни преживявания и сексуални удоволствия, защото са уверени в чувствата си.

ЛЪВ

Ще изживеете ден изпълнен с противоречия. Една част са свързани с работата ви, а друга с факта, че сте склонни пасивно да гледате какво става около вас. Концентрирайте се и не позволявайте на никой да ви отклони от работата. Имате възможност да поставите успешно начало на нови занимания. Бъдете внимателни и предпазливи. Колкото по-бързо се приберете днес при любимия си, толкова по-голяма е гаранцията, че ще се отдадете на чувствата си. Обидени сте на интимния си партньор, че сексуалният ви живот не отговаря на желанията ви. Бъдете готови на компромиси. 

ДЕВА 

Предстои ви ден, изпълнен с шансове за нови срещи. Ще стабилизирате вече завоюваните позициите си и ще промените обкръжението си. Възможно е да се наложи да отстоявате принципите и авторитета си. Занимаващите се с търговия успяват, дори и ако решат да рискуват. Пазете се от чаровен ухажор, който се опитва да се вмъкне в живота ви, но не защото ви обожава, а защото завижда на партньора ви. Липсва ви хармония в сексуалните отношения. От вас зависи да я възстановите, вместо за изневерявате.

ВЕЗНИ

Сблъсквате се с трудности и емоции. Причината е в странични фактори. Примирете се и приемете ставащото философски. Успехът на работното ви място не е изключен. Не бива да прекалявате с изискванията си към колегите или вашите подчинени. Не бъдете прибързани, за да не пропуснете добрите възможности, и да избегнете финансовите загуби. Не са изключени проблеми с мъж, към които изпитвате силно привличане. Семейните жени, разочаровани от зачестилите проблеми в семейството, са склонни към изневери и сексуални контакти веднага след запознанство в този ден. Проблемите им са сигурни. 

СКОРПИОН

Намерете начин да изплувате от проблемите си сами, без странична помощ. От вас зависи да сте на нивото, за което мечтаете. Пътуване през в този ден ви носи успех. Бизнесмените не бива да допускат проблеми в отношенията с партньорите си, защото от договореното в този ден зависят добрите бъдещи приходи. Желанието да сте отдадени в полза на хората няма да се хареса на близките ви, с които ще се изпокарате. Само ако сте искрени в разговорите и чувствата си, можете да разчитате и тази вечер на хармония и на сексуални изживявания с любимите си хора. 

СТРЕЛЕЦ

Възможни си проблеми в дома ви, които ще разрешите бързо.  Разчитайте на себе си, а не на късмета си, за да се справите с предизвикателствата на работното си място. Налага се да се потрудите, за да съхраните авторитета си. Заредете се с нови сили и поднесете на колегите си перспективни идеи. Ще се изострят отношенията с брачния ви партньор, мили дами. Контролирайте емоциите си и не се опитвайте да оправдаете поведението си. Вечерта сте още под влияние на разправиите, разразили се следобед. Обидените сте без причина. 

КОЗИРОГ
                                                                                                                                                     
В личните ви отношения отново ще настъпи хаос, заради вашите опити да властвате над близките си и да ги обсебвате. Ще ви ядосат, заради искания, за които нямате време. Не разчитайте на бързо примирие. На работното място се заемете с рутинните си задължения и не разчитайте на промени. Възможни са приходи. В семейството ви назрява конфликт, скъпи дами. Изневерили сте и са ви разкрили. Трудно ще намерите оправдание за изневярата си. Не и с проява на агресия. Сексът с брачната ви половинка ще остане за дълго само в мечтите ви. Не се домогвайте до това.

ВОДОЛЕЙ

Предстои ви труден ден, но въпреки това успехът е около вас. Резки промени в настроението и самочувствието ви налагат промяна във вашите планове за деня, за да се справите със задълженията си. Сами ще си създадете пречки, ако решите да рискувате. Разчитайте на интуицията си. През деня се заемете със задълженията си у дома. Не се заяждайте с близките си, ако отказват да ви помогнат. Избягвайте изясняване на отношенията с интимния си партньор. Докажете на любимия, че сексът ви доставя удоволствие. 

РИБИ

Осъзнайте, че е във ваша полза да работите отговорно. Днес сте прекалено емоционални и губите чувството си за реалност. Деловите срещи и общуването са затруднени. Избягвайте срещи с потенциални делови партньори. Отложете и разговорите с непознати хора, ако не сте убедени в правотата си или ако не сте в състояние да им откажете финансова помощ. Новото ви романтично увлечение може да се окаже разочароващо и да се отдалечите. Вечерта останете с близките си. Не харчете пари за ресторанти с приятели. Несемейните да не си позволяват сексуален контакт още при първата среща, защото последствията ще бъдат необратими.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп