Хороскопът на Алена: Стрелците готови да рискуват, Козирозите да признаят слабости

ОВЕН

Обърнете внимание на близките си и не проявявайте егоизма си сутринта в почивния ден. Не е редно работата да е винаги от първостепенно значение за вас. Потърсете компромиса в отношенията. Срещите ви в този ден са успешни. На работното си място, не се занимавайте с финансови документи. Обмислете бъдещите си професионални планове. До обед се подгответе за проблеми в личните отношения, които няма как да разрешите в движение, защото изискват разговор с вашите близки. Не се надявайте, че интимният ви партньор ви е простил и забравете за сексуалните си фантазии. 

ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни, ако  в почивния ден попаднете в компанията на непознати и досадни хора. Може да се окажат неприятели, които искат да се сближат с вас. Денят е изключително неблагоприятен за търговците. Начинанията могат да бъдат успешни, ако са обмислени предварително. Личните ви отношения постепенно се нормализират. За съжаление сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват любимия ви. Дали ще ви зарадва романтична вечеря и сексуални наслади, които няма да забравите, зависи от вашето поведение и коректност. 

БЛИЗНАЦИ

Емоцията, властваща в почивния ден, блокира вашия успех. Не изливайте гнева си на вашите близки. Те не са виновни заради проблемите, които имате за пореден път на вашето работно място. Не е изключена подкрепата на влиятелни хора, които са и ваши делови партньори, ако ги помолите да ви бъдат полезни. Вечерта изяснете проблемите в семейните отношения, скъпи жени. Очаквайте промени в личния живот, които са за ваше добро. Не се лишавайте от сексуалните удоволствия и романтичните мигове. Задължителни са грижите за здравето и профилактичното лечение на хронични заболявания. 

РАК

Отложете деловите разговори, дори и ако ви притискат да ги проведете в почивния ден. Вашите идеи ще реализирате с помощта на стари и добре познати партньори. Убедете ги по време на делови обед да се съгласят с вашите доводи за осъществяването им и да ви подкрепят. Намерете време за себе си вечерта и се усамотете, за да си отдъхнете от срещите. Вечерта излезте с приятна компания, но не прекалявайте с искането си да се съобразяват с вашите планове и избор на заведение. Възможна е нова интимна връзка при несемейните жени. Сексът ще ви помогне да се справите с разногласията с брачния си партньор. 

ЛЪВ 

Не се надявайте на главоломен успех на работното място в този почивен ден. Бъдете внимателни и не допускайте проблеми в семейните отношения, които трудно ще преодолеете. Денят позволява провеждането на делови разговори и ви дава шанс да подготвите документи, ако не са свързани с финансови операции. Не ги подписвайте в този ден, за да избегнете проблемите. Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите. Несемейните жени може  да срещнат своята половинка на парти или по време на гостуване. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте сексуалните мигове с любимите си хора. 

ДЕВА

Склонни сте да уговорите делова среща, въпреки че деня е почивен и  няма да ви е приятна, само защото не искате да не ви досаждат повече. Ако пътувате, бъдете внимателни, защото сте разсеяни и уморени и не са изключени проблеми при разговорите. Обмислете как да разрешите съдебни дела и спорове, свързани с бизнеса ви. Сменете адвокатите си, ако не са свършили добре работата си. Предстои ви изпълнена с приятни изживявания вечер и среща със стари приятели. Проявете внимание и грижовност към вашите близки. Предпазвайте се от проблеми в семейството или с интимния партньор и не се лишавайте от сексуални наслади. 

ВЕЗНИ

Поведението ви от сутринта в почивния ден е озадачаващо и е причина близките ви да се отдалечат от вас. Прекалили сте с упреците и с нежеланието да поемете своите отговорности. Бъдете компромисни. Търсенето в интернет на нова работа ще се окаже неуспешно днес. Не ви съветвам да се изкушавате от предложенията, които ви отправят. Следобед или ако се прибирате по-късно, вечерта сте длъжни да се отдадете на почивка, защото вече сте на края на силите си. Опитайте се да нормализирате отношенията си с вашите половинки и да постигнете сексуална хармония. 

СКОРПИОН

Чарът ви покорява околните в този почивен ден. Промените, които имате намерение да предприемете, да са добре обмислени, ако са свързани с вашия личен живот. Рискованите начинания са обречени на провал. Проверете внимателно счетоводния баланс на фирмата си. Денят е идеален за целта. Бъдете внимателни, ако има документи с подпис който не е вашия или е положен до вашия. Не сте готови да споделите чувствата си, а този факт ви измъчва и не ви дава спокойствие. Вечерта отидете на романтична вечеря и без притеснение дайте израз на обичта си към любимите хора. Сексът ще ви зареди със сили и невероятни изживявания. 

СТРЕЛЕЦ 

Готови сте да рискувате в почивния ден и да проведете делова среща, свързана с финансиране на вашия бизнес. Запазете спокойствие при разговорите или ги отменете, ако изпитвате неувереност. Обмислете предстоящите промени когато останете сами. Не разчитайте на късмета си. Не прибързвайте с решение за необмислени инвестиции, защото сте губещи, ако го вземете в този ден. Вечерта си останете у дома. Бъдете с близките си и обсъдете последните приготовления за предстоящ семеен празник. Би било добре за вас и половинката ви да се отдадете на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Не е изключено, въпреки че денят е почивен, да ви принудят да изяснявате личните и професионалните си проблеми, а това никак няма да ви допадне. Въоръжете се със смелост и признайте вашите слабости. Бъдете внимателни и предпазливи в отношенията с вашите колеги. Завършете до обед  дълго отлагана работа, за да си разчистите пътя към успехите и да имате време за отдих. Овладейте бликащата емоция заради неразбирателство с интимния ви партньор, което не е свързано с вас самите. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, ако не сте семейни. Сексът не е повод за примирие. 

ВОДОЛЕЙ

На работното място не създавайте ненужни конфликти с вашите колеги, ако сте дежурни в почивния ден. И те искат да работят наравно с вас. Нервността ви също е безпричинна. Изречените думи може да ви спечелят приятели, но и врагове. Разчитайте предимно на себе си. Ще се представите блестящо при предстоящата ви следобед публична изява. Общуването с близките ви е затруднено. Поканете си гости! Овладейте емоцията си, ако искате да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви очакват приятни романтични мигове и сексуални наслади. 

РИБИ

Днес, въпреки че денят е почивен, ви създава проблеми нестабилността и нарушената хармония в личните ви отношения. Трудно ви е да поговорите с близките си. Бъдете решителни. Промените са във ваша полза. Заемете се с професионалните си задължения и не се опитвайте да ги прехвърляте на колегите си, само защото искате да си почивате. Очаквайте ново запознанство, което ще ви изненада с незабравимо романтично приключение. Поставете успешно начало за стабилизиране най-вече на личните ви отношения и сексуалния ви живот.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп