Хороскопът на Алена: Стрелците да бъдат компромисни, грешки и преумора за Козирозите

ОВЕН

Предстои ви труден почивен ден. Избягвайте активната професионална дейност. Не са изключени недоразумения с партньорите и колегите, ако сте на работното си място. Проведете разговори и подпишете документи, но ако не са свързани с финанси.  Наложете си спокойствие. Ако сте предпазливи и избягвате разправиите успехът е с вас. Брачната ви половинка се съмнява в чувствата ви, затова се постарайте да й докажете, че няма причина за притеснение. Не се надявайте,  че ако се отдадете на сексуални удоволствия разправията ще ви се размине.

ТЕЛЕЦ

Днес ви предстои един изпълнен с положителни промени почивен ден. На работното място се справяте с много заради приятни задължения. Пътувайте, ако ви предоставят такава възможност. Звездите ви закрилят. Деловите разговори са успешни. Работата ви прави впечатление на ръководството и на вашите колегите и ще бъдете възнаградени. Семейните ви отношения са хармонични. От вас зависи да ги съхраните. Ако не сте семейни, днес ще срещнете подходящата половинка и ще се влюбите безумно. Не бързайте със сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

В този почивен ден, ако не сте си взели отпуск, стабилизирайте постигнатото дори и ако ви се струва малко. Не започвайте нови занимания. Не е желателно да пътувате. Работата няма да ви донесе очакваните резултати. Не се ядосвайте, защото с яд нищо няма да постигнете. Деловите срещи и разговори са неуспешни. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Внимавайте, защото ако сте семейни може да ви хванат в изневяра.  Няма да се почувствате добре, ако се отдадете на сексуални удоволствия със случайни партньори, подтикнати от ината си.

РАК

Време е, въпреки че деня е почивен, да започнете с промените в живота и на работното си място. Резултатите очаквайте след известно време. Случайните запознанства оставят следа в живота ви и са ви от полза. В състояние сте да постигнете мечтаната популярност. Внимавайте при провеждане на делови разговори. Разправии непрекъснато ще ви напомнят за себе си, подтиквани от вашите необмислени действия за изясняване на отношенията, създаващи конфликти в семейството. Не са изключени проблеми с интимната ви половинка. Причината е в нежеланието ви да се откажете от компанията на приятели, заради които пропускате сексуалните мигове.

ЛЪВ

Пригответе се от сутринта в почивния си ден за проблеми у дома. Ако не сте семейни познати и приятели ще ви натоварят с техни задачи, въпреки че сте претоварени със служебни задължения. На работното място жънете успехи, а следобед и приходи от търговия. Общуването с делови партньори ви помага да стабилизирате финансовото си състояние. Внимавайте, да не навредите на личните си отношения, защото сте склонни да създадете проблеми с поведението си. Искате да се отдадете на сексуални удоволствия, но сте пропуснали да изясните недоразуменията с интимната си половинка.

ДЕВА

Не прекалявайте с натоварването на работното си място в този почивен ден. Не са изключени разправии у дома, защото сте изцяло във властта на емоцията, заради промените, които ви предстоя и малко ви притесняват. Малко познати хора ще ви окажат подкрепа и ще помогнат да разрешите лични проблеми.  Не сте в настроение за разговори с брачната или интимната си половинка, защото сте уморени и напрегнати. Липсата на настроение ви отдалечава от любимите ви хора и от сексуалните удоволствия. Не ги пропускайте, защото ще съжалявате.

ВЕЗНИ

Не е изключена появата на неочаквани гости в поредния почивен ден. Постарайте се да избягвате спорове, конфликти и не обръщайте внимание на критичните забележки по ваш адрес. Смело приемайте предизвикателствата на Съдбата. Очаквате да стане чудо, задачите ви да бъдат завършени с вълшебство, а вие да жънете резултатите, но ще се провалите. Разправия с брачната половинка, предизвикана от вас, няма да завърши във ваша полза. Рискувате да се разделите. Сексуалните ви отношения са в пълен застой. Липсата на секс вреди на психиката и здравето ви.

СКОРПИОН

Поставете началото на нови занимания до обед, въпреки че деня е почивен, като не бива да избързвате с критиката по адрес на колегите си, нито да изявявате  желание да блеснете със способности на вашето работно място. Разсеяни сте и вредите на себе си. Не се захващайте със задачи, които не можете да свършите в поставения срок. Разрешете проблемите в личния си живот, но като осъзнаете и своите грешките. Възвърнете си любовта и хармонията в семейните отношения. Ако сте изневерили не се надявайте, че ще ви очакват в легло, посипано с розови листенца.

СТРЕЛЕЦ

Предпазвайте се от неблагоприятното влияние на хора от вашето обкръжение, които са около вас в почивния ден. Очаквайте проблеми в общуването с колегите и деловите си партньори, ако се налага да отхвърлите спешни задачи. Не позволявайте да ви тласкат към бързо приключване на вече започнатите. Бъдете компромисни в отношенията си с околните. Семейството ви очаква повече внимание от вас. Не забравяйте, че чувствата трябва постоянно да бъдат разпалвани. Сексуалният ви живот не е на нивото, което очаквате. Причината е във вашата заетост.

КОЗИРОГ

Не ви е позволено прекаленото натоварване на работното място в почивния ден. Стремежът ви към успех или желанието ви да разрешите бързо всички задачи води до грешки и преумора. Възползвайте се от възможността да изразите чувствата си, но без излишна емоция. Простете на хората, които са ви обидили, ако искате да си възвърнете спокойствието и хармонията в отношенията. Бракът, сключен в този ден ще ви дари любов и съгласие. Хармонията в личните отношения ви зарежда със сили. Вечерта ви очаква романтична вечеря, последвана от незабравими сексуални мигове.

ВОДОЛЕЙ

Денят е почивен и ви позволява активна работа и ви дава възможност да общувате с лекота с деловите си партньори.  Не пропускайте да споделите с тях идеите си. Очаква ви среща, която ще запомните с приятно чувство. Не избързвайте в действията си. Концентрацията и търпението на работното място са гаранция за признание от страна на колегите ви. Прекалено сте уверени във верността на интимната си половинка и пропускате заплахата, надвиснала заради ваши неприятели, които искат да навредят на отношенията ви. Не изяснявайте отношенията си докато сте в леглото и сте се отдали на сексуални удоволствия.

РИБИ

Не надценявайте възможностите си. Бъдете търпеливи и скромни в желанията си в този почивен ден. Задълбочете се в работата си.  Справяте се отлично и с най-трудните си и неприятни задължения, ако не се впечатлявате от критиката, която, въпреки че се чувствате унизени, е без основание. Имате шанс да подобрите финансовото си състояние с такт, търпение и предпазливост. Не пренасяйте проблемите си у дома, за да не навредите на отношенията с близките си. Любимите ви хора усещат, че сте се отдалечили. Зарадвайте ги със сексуални удоволствия.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп