Хороскопът на Алена: Стрелците да бъдат компромисни, Козирозите перфектни на работа

ОВЕН

От една страна имате шанс да успявате на вашето работно място, а от друга сте прекалено податливи на влияние и може сами да се провалите, ако се вслушвате в погрешни съвети. Не ви съветвам да обмисляте регистрация на ваша фирма в този ден. Не допускайте финансови загуби, заради обещания за прибързани инвестиции. Зачитайте мнението на любимия си и пламъка на чувствата ви ще пламне с нова сила. Радвате се на споделени чувства, които са гаранция, че ще изживеете поредната незабравима нощ на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ 

Не се чувствате отпочинали, а ви очаква много работа. Ще ви изненада новина за предстоящи финансови постъпления. Не обмисляйте инвестиции, а преценете какви разходи имате да покривате. С изпълнението на дадените обещанията на вашите делови партньори ще издигнете авторите си и ще получите финансова подкрепа. Любимите ви са изненадани от ранното ви прибиране у дома, въпреки че сте управителки на ваш бизнес. Създайте си приятна романтична обстановка и се отдайте на чувствата си. Не сте склонни да се отдадете на сексуални удоволствия, но умората ще изчезне именно с тях.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете внимателни, ако ви предстои пътуване, особено делово, с непознати хора, от които не знаете какво да очаквате. Вашите колеги се опитват да ви развалят настроението. Предизвикали сте ги с нападателното си поведение. Не взимайте важни решения и не подписвайте финансови документи. Не се занимавайте с договори за кредитиране. Възможни са затруднения в семейните отношения или разногласия с партньорите ви, породена от поредната намеса на роднини. Постарайте се да се концентрирате в положителни мисли, отърсете се от обидите и уязвеното си честолюбие. 

РАК

Роднински разправии заради имуществени делби ще ви загубят част от времето в този ден. Не забравяйте служебните си задължения. Успехът е с вас именно на работното място. Начинанията са успешни и са от огромно значение за бъдещите ви професионални успехи, но внимавайте - не бива да се проваляте. Семейните отношения и тези с интимната половинка са хармонични. Не пропускайте романтичните мигове. Сексуалният ви живот е такъв, за какъвто винаги сте си мечтали. Отдайте се без колебание на желани сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Проведете разговорите с вашите делови партньори, ако вече окончателно сте решили  да ги убедите да разширите дейността на вашата фирма. Днес със сигурност ще решат да ви подкрепят. Изобщо не се занимавайте с грешките им и се заемете само с вашите задачи, които са основата на успехите ви. Ако сте решили да дадете израз на отдавна таени чувства, можете да го сторите без колебание. Интимните ви партньори са в очакване на приятни сексуални мигове, затова се приберете навреме от работа, като пропуснете срещата с приятелки.

ДЕВА

Сутринта ви изнервят лични проблеми. Не е редно да ги споделяте с вашите колеги. Ако разчитате на себе си, успехът със сигурност ще ви споходи. Бъдете търпеливи и не предизвиквайте конфликти на работното си място само защото вие самите сте без настроение. Не пътувайте. Семейните жени да не се надяват на романтична вечеря, ако са решили да се приберат по-късно от обещания час. Несемейните ще срещнат мечтания партньор и ще изживеят незабравими романтични мигове, последвани от сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Спорите за щяло и нещяло с вашите колеги и си печелите тяхната неприязън, защото ги вините без причина за вашите пропуски. Ако искате да се справите бързо със задълженията си не проявявайте ината си. Не се поддавайте на предложение за участие в нови проекти, защото рискувате да загубите част от приходите си заради ненужна доверчивост. Разсейте още днес на всяка цена съмненията, че сте изневерили, за да си спестите по-нататъшните неприятности. Вечерта се постарайте да изясните напълно отношенията си, ако не искате да се лишите от сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Натоварват ви с пътуване, които ще стане причина за конфликти и агресия на вашето работно място, а и с близките ви. Ако вашите колеги откажат да ви замесят, по-добре е да го отложите. Бъдете предпазливи защото може ваш колега да се стреми да заеме вашето място. Явно заслугата е и ваша. Мили жени, бъдете внимателни и имайте дълбоко в себе си яснота какво искате! Днес е възможен край на романтична връзка, но причината може да е във вас самите и да очаквате тази развръзка. Не е изключено да се сблъскате с нежеланието на партньора си за сексуални удоволствия при стабилни отношения. 

СТРЕЛЕЦ

Начинания са успешни, ако сте приключили с другите си задачи и не се налага спешно да ги завършите до края на деня. Приемете помощ от вашите колеги, ако искате да се справите със задълженията си. Избегнете с разум трудностите, предимно в отношенията си с вашите близки и не бъдете заядливи. Задължително е да бъдете компромисни. Вечерта посветете на семейството си. Ако не сте семейни, излезте с приятели. Може да срещнете подходящия партньор. Не пропускайте сексуалните удоволствия, въпреки че сте уморени от напрежението през деня. 

КОЗИРОГ

За разлика от личните ви отношения, които са в криза, предизвикана от вашите близки, на работното място сте перфектни и впечатлявате вашите колеги с успехите си. Ако имате намерение да сменяте работата си, само можете да обмислите предложението за ново място, което ще ви даде шанс за професионален растеж. Любимите ви разчитат на вашето обещание да излезете на вечеря с общи приятели, които не сте виждали от известно време. Не ги разочаровайте. Вечерта се отдайте на заслужена почивка, сексуални удоволствия и интимни мигове.

ВОДОЛЕЙ

Способни сте да дадете най-доброто от себе си и да блеснете с възможностите си на работното място. Не се доверявайте на странични съвети, особено ако ви ги натрапват насила. Неизбежни са конфликтите с вашите началници. Ще се справите с вашето увереното поведение, с което ще заслужите тяхното уважение. В личните ви отношения хармонията е привидна. Не прекалявайте с претенциите към близките си. Сексуалните удоволствия не влизат в плановете ви за вечерта, но пък си заслужава да ги включите, ако искате да съхраните хармонията в интимния си живот.

РИБИ

Бъдете отговорни към вашите задължения още от сутринта в този ден. Стартирайте начинания, които са печеливши за вас. Не рискувайте с инвестиции, ако не сте сигурни в стабилността си.  Ще се радвате на небивал успех, който е причината за колегиална завист. Трудностите са преодолими.  Вашите половинки, без значение дали сте семейни или необвързани н имате сериозна връзка, ви не са във възторг от професионалните ви планове, защото ще имате по-малко време за тях. Вечерта се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп