Хороскопът на Алена: Стрелците да се приготвят да работа, Козирозите в творчески подем

ОВЕН

Няма да ви липсват противоречия на вашето работно място. Склонни сте да се стремите към изява, без да зачитате мнението на колегите си. За да избегнете трудностите бъдете активни. Гордостта и стремежът ви към признание ще ви отдалечат от приятелите и колегите ви. Не се възгордявайте, ако ви хвалят. Възстановете хармонията в личния си живот, която ви дарява самочувствие, че сте обичани. Знаете, че неразбирателството с любимите ви хора ви съсипва. Опитайте се след романтична вечеря, за да се сближите и да се отдадете на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Днес сте с променливо настроение, което ви вреди. В първата половина на деня работата ви спори и ви е спокойно и весело. Разрешете проблемите си на работното си място. Планирайте пътуванията. Следобед се отдайте на спокойни делови разговори, но не се опитвайте да надскочите възможностите си, защото ще предизвикате провала си. Важно е да се съобразявате с мнението на човека до себе си, особено ако не сте семейни и искате да намерите своята половинка. Сексуалните удоволствия няма да ви липсват, ако не сте прекалено упорити и се съобразявате с желанията на партньора си.

БЛИЗНАЦИ

Готви сте за нови занимания. Добре е да помислите и да си отговорите на въпроса какво точно искате да постигнете на работното си място, без да се изхвърляте и да се товарите с непосилни задачи. Имате възможност да разширите отново кръга на познатите си и да разрешите стари проблеми благодарение на новите делови партньорства. Ако сте се влюбили, не тормозете любимия си, не го притискайте да прави това, което искате, дайте му време да те опознае. Позволете си интимна среща и сексуални удоволствия, само ако сте изяснили чувствата си и връзката ви не е временна.

РАК

Предстои ви да изявите способностите си. При разговори задължително давайте право на мнение и на другата страна. Авторитетът ви ще нарасне, ако проявите такт и търпение. Засилените материални стремежи ще ви донесат високи приходи, ако сте активни и не отказвате допълнителна работа. След  края на работния ден когато се приберете от работа имате възможност да се отдадете на чувствата си и на интимни мигове. Сексът ще ви зареди с добро настроение и ще ви докаже за пореден път, че чувствата ви са споделени.

ЛЪВ

Във ваша полза е да започнете деня си без да планирате нищо. Бъдете доволни от постигнатото, дори и да не е очакваното. Настроението ви е добро. Изненадващи срещи и запознанства ще ви обогатят с полезна информация, свързана с професионалното ви развитие. Не ги пропускайте заради внезапно обзелите ви безпричинни притеснения. Правите си разчет, но след работа, вечерта, след разговор с близък човек може да промените плановете си за следващия ден. Не пропускайте романтичните срещи и сексуалните удоволствия, които ще ви заредят с нови сили. 

ДЕВА

На всяка цена се постарайте да работите задълбочено, без странични разговори и занимания. Трудностите породени от неотложни спешни задачи ще ви попречат да приключите с всичките си задължения до края на деня. Изнервени сте и несъзнателно увеличавате сами проблемите си, като предизвиквате към спор вашите колеги. Разправии с представител на противоположния пол, не са изключени. Приключили сте с интимна връзка, но сте оставили вратата открехната. Няма да се отървете лесно от старата си любов, защото все още се привличате в сексуално отношение и не успявате да намерите заместник. 

ВЕЗНИ

Днес имате възможност на работното си място да обсъдите и делови въпроси. След това се заемете със служебните си задължения. Не се тормозете заради грешките на другите. Заемете се с рутинните си задължения и успехът на работното място ще бъде с вас. Не пропускайте да разрешите важните наболели и излизащи извън контрол проблеми в семейството, За да срещнете подходящ партньор трябва да приемате хората такива каквито са и да не се опитвате да ги променяте. За да сте щастливи в интимните мигове с любимите си хора, трябва да създадете хармония и в сексуалните си отношения.

СКОРПИОН

Изпълнени сте със сили, които могат да станат причина за остри реплики отправени към вашите колеги. Бъдете толерантни към чуждите грешки, защото и вие грешите. Приемете предложение за пътуване зад граница. Ще ви донесе успех и ще разкрие пред вас възможност за разширяване на бизнеса. Ако чувствата ви са силни и срещат взаимност, не пропускайте възможността да създадете семейство, дори и човекът до вас да не отговаря на идеалът ви. Въпреки, че все още между вас и половинката ви съществува дистанция, можете да се сближите чрез желаните и от двама ви сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Пригответе се за работа, която ще е допълнително доказателство за способностите ви и причина за добра оценка на постигнатото в професионален план. Докажете, че сте търпеливи, толерантни и стабилни. Ако днес имате поставена важна задача, с кратък срок на изпълнение, бъдете сигурни, че ще се справите успешно. В личния живот са възможни измами. Ново запознанство и в този ден ще завърши с разочарование. Сексът със случайни партньори ще ви създаде сериозни проблеми, скъпи жени, ако сте семейни или сериозно обвързани.

КОЗИРОГ

Отново сте в творчески подем. Имате възможност да осъществите срещи, които ще ви помогнат да се издигнете в професионално отношение. Преценете дали вървите във вярната посока. Анализът на събитията и на вашето поведение е задължителен. Ако развивате бизнес, но все още сте в началото, намерете финансова подкрепа. Пазете се от изневери. Не позволявайте внезапно обзелите ви чувства да съсипят хармоничните отношения в семейството. Несемейните жени днес ще срещнат подходящия партньор. Сексът ще ви зареди със сили.

ВОДОЛЕЙ

Имате възможност да приключите със спешните си задачи, а също и изостаналите заради натовареност на вашето работно място. Бъдете внимателни в думите си и не прекалявайте с хвалбите си пред вашите колеги. Разрешете споровете с тях, като им обясните делово и спокойно какво трябва да направят. Не са изключени проблеми с мъж, към който изпитвате силно привличане, но не сте готови за сериозна връзка, а ако сте семейни рискът да съсипете брака си е огромен. Вечерта сте уморени и е по-добре да пропуснете сексуалните изживявания. 

РИБИ

Напрежението на работното ви място е породено от предоверяване, което за лош късмет ви носи загуби. Анализирайте изминалите дни и допуснатите грешки, за да избегнете нови пропуски. Стабилизирайте постигнатото. Можете да избегнете финансовите загубите, като сте упорити и не прощавате на хората, които са ви навредили. Ако не сте семейни, мили жени, очаквайте предложение за брак от интимните си партньори, а и мъжете да се огледат в самотата си за подходяща половинка. Вечерта се отдайте на приятни романтични и сексуални изживявания. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп