Хороскопът на Алена: Стрелците се издигат в работата, Рибите да се въздържат от невинни флиртове

Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

ОВЕН

Днес сте в изгодна позиция, която е редно да използвате. Промените са във ваша полза, независимо, че Меркурий е все още ретрограден и че някои завистници се опитват да ви попречат да ги предприемете, но това не зависи от тях, а само от вас. Имате съдбовна подкрепят в желанието си да постигнете целите си не само за деня, а и до края на годината. Чувствате се свободни да прекарате вечерта както ви харесва, но ако сте семейни сте зависими и от близките си и от вашия брачен партньор. 

ТЕЛЕЦ

Денят е подходящ за взимане на решения. Проведете разговори с вашите колеги и подчинени във връзка с бъдещите ви планове. Не забравяйте да сте практични. Очертават се проблеми на работното място, свързани с нечия немарливост, подтикната от ретроградното движение на Меркурий. Очаквайте информация за финансови постъпления. Заемете се със служебните си задачи и успехът няма да закъснее. В личните ви отношения  има леко пропукване. Ако сте сгрешили, променете поведението си. 

БЛИЗНАЦИ

Предстои ви ден на спокойна работа, без напрежение и в разбирателство с вашите колеги. Ако сте инатливи и заядливи сте в състояние да съсипете настроението на колегите си и да провалите деня си, особено след като Меркурий е все още ретрограден. Вечерта предлага възможност за стабилизиране на деловите и личните отношения. В личният ви живот е спокойно. Ако не допуснете странична намеса да се превърне в причина за сътресения, ще съхраните хармонията и разбирателството. 

РАК

Денят е неблагоприятен за вас заради все още ретроградното движение на Меркурий. Не се правете на компетентни при липса на знания, а приемете мнението на околните, за да не предизвикате агресия в деловите си партньори и да не се злепоставите. Срещите и разговорите са успешни. Не ги отлагайте, ако са уговорени предварително, защото ще създадете неприятно впечатление. Не се колебайте да споделите чувствата си, ако искате да съхраните отношенията си с вашия брачен партньор. 

ЛЪВ

Сложете в ред документацията на фирмата си, за да сте готови през следващия месец за неочаквани проверки, провокирани и от ретроградното движение на Меркурий. Добра новина и изгодно предложение ще ви донесат приходи. Имате шанс за неочакван успех и благоприятно разрешаване на лични проблеми. Предложенията за доходи са примамливи, но ги обмислете добре. Склонни сте да си създадете проблеми в личните отношения, заради невъзможност да приемете мнението на вашите близки за пътуване. 

ДЕВА

Днес сте притеснени, но ще се представите блестящо в поредната си изява на работното място. Предстои ви успешен ден, свързан с  вашите професионални цели. Завършете започнатата работа и без колебание се заемете с подготовката на новите си задачи, за да поставите началото при директното движение на Меркурий другата седмица. Справяте се без усилия, но ядовете в дома ви са причина да работите по-бавно от обичайното. Днес в личния живот е добре да се погрижите за хармонията.

ВЕЗНИ

Проведете разговор с финансист, който да ви даде насоки за личната ви стабилност, ако имате намерение да инвестирате, но не сте убедени, че постъпване правилно. Очаквайте предложение за допълнителна работа по впечатляващ проект, който е добре да приемете когато Меркурий завърши ретроградното си движение. На работното място със спокойствие сте в състояние да отхвърлите много работа. Анализирайте внимателно всичко, което се случва в роднинското обкръжение в тези дни. 

СКОРПИОН

Днес сте изпълнени с енергия, но не бива да сте прекалено дейни. И без това ви липсва желание за работа. В състояние сте сами да си създадете проблеми, само защото се чудите как да отмените срещите и разговорите, които сте насрочили за този ден. Възможни са грешки, ако се занимавате с преподавателска дейност и не сте подготвени съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Не ви съветвам да спорите с брачния си партньор за битовизми, с които е редно да се справи сам.

СТРЕЛЕЦ

Ще се издигнете на важна професионална позиция и може да поставите ново начало в работата си, ако прецените че няма да си навредите, след като Меркурий е все още ретрограден. Не бъдете прибързани. Няма да успеете да разрешите лесно проблеми свързани с финансовите ви планове и намерения. Не търсете потвърждение на правилността в своите действия. В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност към брачния или интимен партньор. 

КОЗИРОГ

Колкото и да ви иска да си кажете мнението, бъдете тактични, мълчаливи и отговорни по отношение на служебните си задачи. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми. Спорни отношения с ваш бивш делови партньор изискват намесата на правосъдието, за да си върнете вложените пари, но ако сте решили да водите дела изчакайте да приключи ретроградното движение на Меркурий. Заядливият тон в дома ви би бил причината отново да се чувствате неразбрани и доста изнервени.

ВОДОЛЕЙ

Радвате се на успех на работното място, постигате целите си, завършвате служебните си задачи и будите възхитата на вашите колеги. В материално отношение не очаквайте големи доходи и промени докато Меркурий е все още в ретроградното си движение. При необходимост проведете делови разговор, който е успешен. Вечерта са възможни проблеми с близък човек. Вечерта бъдете с близките си и с любимите си. Създайте романтична обстановка. Сексуалните удоволствия със сигурност ще ви разтоварят. 

РИБИ

Ще се появят неочаквани препятствия, породени от странични фактори, подтикнати и от все още ретроградния Меркурий, които не бива да ви притесняват. Имате възможност да се справите с всичко, което сте набелязали за деня. Работете търпеливо и съсредоточено.  Не разчитайте на помощ отстрани и не се включвайте в конфликти. Ваши приятели, които сте превърнали неусетно във врагове, се опитват да вредят на личните ви отношения. Късметът не е с вас. Въздържайте се от невинни флиртове...

Коментари

Задължително поле