Хороскопът на Алена: Стрелците се справят отлично, запознанствата са разочароващи за Козирозите

ОВЕН

В почивния ден се отказвайте от помощта на вашите колеги, защото без тях няма да се справите със задълженията си. Избегнете проблемите в общуването заради заядливите ви изказвания. Успявате да отхвърлите задачите си до края на работния ден. Независимо от нежеланието ви за активна работа, сте удовлетворени от постигнатото и жънете успехи с лекота. Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот, които вашите интимни половинки с нищо не са заслужили. Не сте доволни от сексуалните си отношения, но вината явно е и във вашето поведение и опити да търсите емоции извън семейството.

ТЕЛЕЦ

Пред вас е изключително успешен почивен ден, ако съумеете да се възползвате от възможностите на пътя ви, вместо да си затваряте очите пред тях. Без колебание направете скок към нов професионален връх, защото точно този момент го позволява. Ваши съдружници ви гарантират финансови постъпления, които имате възможност да инвестирате през другата седмица. Не допускайте професионалните ви стремежи да вредят на личния ви живот и на отношенията ви с вашите роднини. Сексуалните ви отношения са поохладнели. Вземете мерки, за да не страдате. 

БЛИЗНАЦИ

В почивния ден не се тревожете заради появилите се на пътя ви трудности, защото те не ви засягат. Който ги е предизвикал да се справи. Не губете вашето време и не подавайте ръка, защото помощта ви няма да бъде оценена. Заемете се с планираните срещи и оформянето на банкови документи и не обръщайте внимание на опитите да ви занимават с проблеми, които не ги интересуват. Не давайте обещания за заеми на непознати хора или роднини само, за да блеснете с щедростта и добротворството си. Със сигурност ще загубите парите си. Вечерта очаквайте разправия в семейството си. 

РАК

Въпреки че деня е почивен, ще постигнете целите си на работното си място като се задълбочите в задълженията си и не допускате да ви натоварват с чужди задачи, въпреки че ако имате възможност да припечелите добре от тях и намерите време приемете една-две допълнителни. Избегнете нежелателни срещи и запознанства с хора, които от няколко дни се домогват до вашето внимание. Целта им е да ви навредят. В този ден е добре за вас да откажете гостуване при приятели. Останете си у дома с любимите си хора. Пригответе си вечеря и се отдайте на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Днес денят е почивен, но ви очаква изключителен успех, който ви поднася не само възможността да завършите служебните си задачи, а и да стабилизирате финансовото си състояние. Начинанията са успешни, ако не сте прибързани и се съсредоточите в работата си. Не допускайте да ви разсейват с разговори, които не ви засягат и няма как да сте полезни. Следобед не е изключено да се влюбите и да изоставите професионалните си задължения. Не ви съветвам да го правите, а срещата си уговорете вечерта. Избягвайте запознанствата. Ако сте семейни, не изневерявайте. 

ДЕВА

В този почивен ден, ако няма как да ги отложите, проведете само планираните делови срещи и не забравяйте, че ще успявате, ако сте практични и прозорливи. Прибързаността ви вреди. Не разчитайте на късмета си. Не спорете, ако не сте уверени в правотата си. Не се сърдете на критиката. Успехът е с вас, ако завършите започнатите задачи. Денят ви е изпълнен с напрежение, но след като се приберете у дома, ви изненадва с романтична обстановка и приятни разговори. Сексуалните удоволствия ви помагат да се освободите от лошото си настроение. 

ВЕЗНИ

В днешния почивен ден успешно и с неочаквана лекота разрешете финансовите проблеми, които вече няма как да пренебрегвате. Вашите делови партньори ви изненадват с предложение за допълнителен бизнес. Неочакван спор на работното място ще ви принуди да си кажете мнението, дори и да е негативно. Работете спокойно, заредени с увереност в силите и възможностите си. Вечерта си дайте заслужена почивка в компанията на любимите ви. Споделете радостните събития от деня и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади. 

СКОРПИОН

Не се лишавайте от шанса за успешна работа, защото завършване й до края но почивния ден ви обещава професионален възход. Откажете се от запознанствата и срещите. Не избързвайте в действията си и преценявайте думите си при публични изказвания. Създайте стабилна основа в материално отношение. През целия ден проявявайте умерена щедрост по отношение на пари. Не се притеснявайте да покажете чувствата, които изпитвате към близките си. Само ако сте искрени имате възможност да изживеете незабравими романтични мигове.

СТРЕЛЕЦ

Ако сте решили да си дадете отдих точно днес, което е нормално в почивния ден, ще е по-скоро огромно изключение. Справяте се отлично със задълженията си, ако разчитате само на себе си. Не се доверявайте на съветите на вашите колеги, защото целят да ви създадат проблеми. Деловите разговори са успешни, дори и ако са уговорени неочаквано сутринта. В този ден не надавайте ухо на клюките, разпространявани от съседите ви. Със сигурност искат да ви настроят срещу интимната ви половинка и да съсипят сексуалният ви живот.

КОЗИРОГ

Не е във ваша полза в почивния ден да провеждате делови разговори и да уреждате финансиране на вашата фирма, защото партньорите ви и вашите познати все още не са в настроение за работа и може да ви подведат с неизпълними обещания. Начинанията са нежелателни. Запознанствата са разочароващи. Планираните пътувания са успешни. Ако сте търговци денят не е особено успешен. Предпазвайте се от загуби. Коригирайте поведението си спрямо вашите близки. Новите запознанства ще ви разочароват. Не разчитайте на късмета си, ако търсите своята половинка. Удовлетворяващия секс не е гаранция за чувства.

ВОДОЛЕЙ

Не е изключено в този почивен ден заради лични проблеми да пренебрегнете служебните си задължения. Не го правете, не си струва заради ината ви или повлияни от някого да не загубите завоюваните и стабилни до момента професионални позиции. Не бъдете прибързани на работното си място и се постарайте да разрешите професионалните си проблеми. В личния ви живот не са изключени проблеми заради липсата на хармония в отношенията ви ако сте семейни или живеете на семейни начала. Депресирани сте от невъзможност да постигнете хармония в сексуалния си живот.

РИБИ

Денят, въпреки че е почивен,  ви дава шанс да работите и да постигнете служебните си цели. Ще ви е спокойно, ако вашите колеги са в отпуск. Няма да се разсейвате. Избягвайте запознанствата и деловите неочаквани срещи, за да не страдате разочаровани  от нечия некоректност. Уговорените точно за днес делови разговори изискват от вас да сте уверени в исканията си. Постарайте се да не създавате напрежение в семейството заради ставащото на вашето работно място. Сексуалните ви отношения са нехармонични, затова и днес не се надявайте на сексуални удоволствия.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп