Хороскопът на Алена: Стрелците с доходна работа, делови предложения за Козирозите

ОВЕН

Пригответе се за недоразумения и грешки на работното място, които ще ви ядосат до прояви на агресия. Съдбата изисква да й се подчините и да не сте прибързани, ако искате да завършите започнатото. Не се претоварвайте с повече от предвидената работа и се приберете навреме  у дома. Хармонията в отношенията ви е задължително, ако искате да сте в добра форма. Знаете, че любовта е добро лекарство. Сексуалното удоволствие, което ви очаква вечерта ще е компенсация за цялото напрежение през деня. 

ТЕЛЕЦ

Прибързаността е забранена в този ден, изцяло е във ваша вреда. За да задържите успеха си, работете умерено и търпеливо и не се разсейвайте. Ваши неочаквани действия ще ви помогнат да постигнете целите си. На работното място отново се справяте отлично. Бъдете внимателни с близките си. В личен план не е изключена нова романтична връзка. Изяснете семейните си отношения. Ще ви изненада интересно запознанство. Семейните могат да се отдадат на интимните мигове и сексуални наслади. Несемейните да преценят дали са готови за това. 

БЛИЗНАЦИ

Пред вас отново се разкриват добри професионални перспективи, които дълго очаквате. Не отказвайте полезното сътрудничество от вашите колети и делови партньори. Помощта на влиятелни хора няма да ви е излишна. Подобрете финансовото си положение, като подготвите и подпишете договорите с банковите институции. Мъжете са изкушени от впечатляваща жена, която упорито ги ухажва. Не изневерявайте, особено ако сте обвързани с друга любов. Семейните отношения ще се стабилизират, ако не забравяте, че сексът е необходим и на двама ви. Не търсете сексуални наслади извън дома си. 

РАК

Изпитвате съмнения в правилността на собствените си позиции. Най-добре е да се посъветвате с колегите си.  Внимавайте със запознанствата, защото сте във властта на емоцията и преценката ви не е правилна. Неочаквана разправия, заради финансови постъпления е повод за размяната на обиди, породени от завистта на колегите ви. След работа се приберете у дома или се срещнете с интимната си половинка. Отидете на ресторант и се отдайте на романтични мигове. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви помогне да си възвърнете хармонията в отношенията. 

ЛЪВ

Денят е неблагоприятен за печелене на пари. Не допускайте загуби заради неосъзнати ваши грешки. Сутринта са възможни разногласия с началниците и колегите ви, които можете да изгегнете, за да не се депресирате от разменените обидни реплики. Емоционални сте, но в същото време стабилни. Вечерта останете у дома и се усамотете с любимите си хора, които имат желание да се отдадете на интимни мигове и на чувствата си. Сексът ще ви достави удоволствие, ако е с обичаните от вас хора, особено ако имате до себе си роден в Стрелец или Везни.

ДЕВА

Пригответе се за напрежение. Бъдете гъвкави, за да се справите с всяка възникваща ситуация. Работата ви спори, въпреки че сте напрегнати. Пригответе се да реализирате плановете си. Пътуванията също са успешни. Ще се почувствате по-бодри и изпълнени с желание за активна работа. Не пропускайте да се приберете по-рано, за да имате време и за интимни мигове с любимите си хора. Несемейните могат да срещнат голямата си любов. Ако искате да се усамотите с любимите си хора, преди това се убедете, че и те изпитват желание за сексуални удоволствия, ако са родени в Рак.

ВЕЗНИ

Появата на влиятелна личност ви закриля и ви проправя пътя към успеха, а днес ще научите тази новина, без да сте я очаквали и без да сте подозирали за негласната подкрепа. Без оглед на трудностите по пътя запазете спокойствието си. Внимавайте настроението ви да не стане причина за финансови загуби. В семейството или с интимната ви половинка имате потребността да се усетите свободни и да се радвате на простор за изява и действие. Не допускайте в деня на временната си свобода изневери и сексуални контакти, които ще ви обвържат и ще ви създадат проблеми.

СКОРПИОН

Не прекалявайте в исканията си към хората от обкръжението си, заради стремежът си непременно да блеснете. Трябва да се предпазите от разпиляване на вашето работно място, за да не провалите големите си доходоносни проекти. Помислете си дали няма да се натоварите с непосилни задачи. Очаквайте ново романтично запознанство. Несемейните ще срещнат подходящата половинка, ако не са прекалено взискателни. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия, които ще ви заредят със самочувствие.

СТРЕЛЕЦ

Имате възможност да си извоювате доходна работа. Ще я приключите бързо, ако се отдадете отговорно само на заниманията си на работното място и не се разпилявате в странични и незасягащи в разговори Заредете с нови сили и обогатете знанията си. Не се разсейвайте с незначителни занимания. Заради положението на Венера са възможни емоционални изблици, скандали с любимия човек и срив в отношенията. От вас зависи да ги избегнете. Сексуалните ви живот не ви задоволява, защото се чувствате пренебрегнати и рядко се отдавате на интимни мигове, заради тлеещата у вас безпричинна обида.

КОЗИРОГ

Отново ви предстои ден, изпълнен с противоречия, част от тях създадени от вас. Възможни са нови делови предложения, които са ви полезни и помагат за успешното завършване на работата ви. Бъдете сдържани, за да избегнете загубите. Денят не е благоприятен за обзавеждане или освежаващ ремонт на офиса. Забравете за намерението си да изненадате с предложение за брак интимната си половинка. Не се знае какви чувства ще пробудите. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си и да се съобразите с желанията на половинката си в леглото.

ВОДОЛЕЙ

Денят е благоприятен за разкриване на нови възможности за работа, които не бива да пренебрегвате. Пътуванията са успешни. Ако ви предложат нови източници на приходи, не ги отказвайте. Следобед отново ще ви липсва настроение, заради известна прибързаност, която ви е попречила. Усмихвайте се, дори и ако ви боли и животът ви ще бъде огрян от обичта на любимите ви хора. Останете сред семейството си, ако сте го създали. Сексуалните мигове ще ви доставят взаимна наслада, ако не ги пропуснете, само защото сте изнервени.

РИБИ

Успехът изисква от вас да сте тактични и да не говорите много, особено сутринта, когато сте склонни да изричате необмислени думи. Спокойният тон ще ви помогне повече от проявата на агресия и от критиката, която обижда колегите ви. Склонни сте да ги нападате без причина. По-добре ги спечелете за съюзници. Възможни са непредвидени трудности в личните отношения. Ревността ви създава сериозни недоразумения. Не опитвайте да измъкнете от любимите си признание, че са ви изневерили. Сексуалните удоволствия могат да премахнат недоразуменията в семейството ви.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп