Хороскопът на Алена: Телците със запознанства за финансова подкрепа, Водолеите във върхова форма на работа

Image by Steve Buissinne from Pixabay

ОВЕН

Всичко около вас се развива много бавно, въпреки че вината не е във вас. Започнатото няма да е успешно, заради нежелание на вашите колеги да се заемат с общите ви задачи. Неочаквана новина за допълнителна работа ще усложни отношенията с тях. Не пътувайте. Отложете деловите срещи и разговори. Ще си спестите обтягане на отношенията. Вечерта се подгответе за ревност и въпроси за закъснението ви, а също и за проявата на недоверие във вашите близки. Сексуалните удоволствия няма да оправят отношенията ви - не се надявайте на това. 

ТЕЛЕЦ

Имате възможност да осъществите запознанства, които да ви осигурят финансова подкрепа. Все пак оглеждайте внимателно проектодоговорите, за да не се окажете притиснати от непосилни клаузи. Не харчете без причина, за да не останете без пари в следващите дни, само защото сте задоволили капризите си.  Ще се приберете уморени, а вечерта ще се наложи отново да се занимавате с непосилни за вашите възможности роднински проблеми. Помогнете им единствено, като им посочите подходящ адвокат или психоаналитик. Не давайте пари назаем. 

БЛИЗНАЦИ

Отново срещате затруднения. Ако сте заети с творческа професия денят ви няма да е успешен. Ще се наложи да направите корекция на плановете си, а това няма да ви хареса. Към неуспехите се отнасяйте без вълнение и приемете, че те ви предпазват от провали и са за ваше добро, колкото и да ви е неприятно че ги изживявате. Не се опитвайте да насочите личния си живот в нова посока и да се обвържете с нова любов. Сексуалните ви отношения са в криза заради желанието ви да изневерите, породени от ината ви и невъзможността да осъзнаете грешките с поведението си. 

РАК

Денят изисква да сте представителни и да не давате повод за съмнение в качествата и интелекта си, за да получите похвала и по-високо заплащане. Професионалните ви задачи изискват пълното ви отдаване на работата, затова не си губете времето с безсмислени разговори. Не отказвайте помощ отстрани. Вечерта преди да се приберете се замислете и се огледайте внимателно, за да осъзнаете причината за недоразуменията и отдалечаването в личния си живот, без значение дали сте семейни или не, за да се справите с проблемите, които ви депресират. 

ЛЪВ

Поставете началото на запознанства, свързани с бъдещата ви самостоятелна дейност. Бъдете предпазливи в деловите отношения и при обсъждане на договорите, ако сте започнали скоро самостоятелен бизнес. Въпреки успешният ден при непредпазливост от ваша страна, са възможни финансови загуби, които трудно ще възстановите. Вашите половинки малко ви завиждат, защото сте често в приятна компания, от която сте ги лишили, но те самите отказват да общуват с вашите приятели и колеги, заради личните си комплекси. Обмислете как да създадете ваша обща среда. 

ДЕВА

Не пропускайте добрите възможности. Ще разрешите финансов проблем. Емоцията няма да ви позволи да сте обективни към колегите си и ще стане причина за разправии. Имате възможност да блеснете с изявите си. Силни сте и се справяте добре със задълженията си на работното място, но сте отличници и в развлеченията. Всичките ви планове, свързани със семейството и интимната ви половинка може да се провалят, ако не се приберете навреме. Не закъснявайте за уговорената романтична среща. От вашето поведение зависи хармонията в интимните мигове и сексуалните удоволствия. 

ВЕЗНИ

Потърсете ново поле за професионалното си развитие и проявете такт и търпение при срещи и разговори. Имате възможност да обсъдите прехвърляне на друга работа с по-високо заплащане. Не я пропускайте, ако ви я предложат днес. Проявете решителност в постигане на професионалните си цели, дори и ако завистници умишлено ви пречат. При разговори с близките си не проявявайте ината си, за да си спестите разправиите. Не е изключено сами да се откажете от сексуалните удоволствия заради липсата на самочувствие и потиснатост. 

СКОРПИОН 

Избегнете срещи със задгранични партньори, особено ако не планирани за този ден. Имате възможност да попълните банковата си сметка. Смело се заемете с новите си задачи, които ще ви донесат успех. Не се колебайте да изкажете мнението си и да дадете съвети на колегите си, които да са от полза на всички. Не забравяйте да се приберете навреме заради нечия покана, на която не успявате да устоите и предпочитате да си пийнете с приятели. Не пропускайте романтичната вечеря, у дома или в заведение, за да избегнете проблеми в личния живот. 

СТРЕЛЕЦ

Работете спокойно и задълбочено, без да отклонявате вниманието си с извънслужебни разговори и ще имате успех. Очаквайте ново предложение за работа, което ще ви впечатли със заплащането. Бъдете реалисти и преценете добре заслужава ли си да приемете, особено ако ви се струва несигурно или рисковано. Вечерта общувайте само с най-близките си хора без да ги натоварвате с проблемите си в служебен план. Не се поддавайте на влияние и съвети на роднини, за да си спестите емоционален срив и приключване на брака. 

КОЗИРОГ

Промените в този ден са свързани с необходимостта да изясните отношенията с колегите си. Бъдете предвидливи и внимателни с подчинените си и не взимайте прибързани крайни решения, ако сте началници. Бъдете внимателни с колегите си, за да не засегнете егото им и да не предизвикате завистта им.  Днес изведнъж и бе причина сте обзети от съмнения, че не сте достатъчно обичани и уважавани от интимната си половинка. Споделете тревогите си и се освободете от своята потиснатост като се отдадете на сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

На работното място се чувствате в своята върхова форма още от сутринта. Не поставяйте ново начало, а завършете започнатото, за да не ви пречи да се заемете с другите си задачи. Отношенията с околните са хармонични. Денят е добър за пътуване, ако е задължително и неотложно. Професионалните ви задължения изискват пълната ви концентрация. Вашите близки се чувстват пренебрегнати заради професионалните ви задължения, затова вечерта бъдете с тях. Отдайте заслуженото внимание на любимите си и не пренебрегвайте сексуалните удоволствия. 

РИБИ

Вашата активност няма как да не окаже влияние на работата ви, но може да ви издигне на нов връх. Ще научите че имате отлични финансови постъпления. Начинанията са успешни. Направете бъдещите си професионални планове. Бъдете търпеливи и не давайте воля на отрицателните си емоции. Рискувате да задълбочите кризата в личните си отношения, ако все пак тръгнете на път. Обмислете най-лесния начин, чрез който може да си възвърнете хармонията в отношенията ви с вашата интимната половинка и да не се лишите от интимните мигове. 

Коментари

Задължително поле