Хороскопът на Алена: Трудности и неприятни срещи за Стрелците, Козирозите да отложат важните задачи

ОВЕН

Включете се в работата на вашите колеги и изявете възможностите си, въпреки че деня е почивен и може да не ви се работи. Не избързвайте, ако имате намерение  да поставите началото на нови задачи планирани за този следобед, а ги обмислете отново. Вашите идеи могат да се реализират само при условие, че сте готови за сериозна и упорита работа. В личният ви живот всичко ще е благополучно, мили дами. Денят позволява встъпване в брак. Сексуалните удоволствия ще да завършат с разочарование, ако сте решили да изневерите. 

ТЕЛЕЦ

Предстоят ви неочаквани трудности, които не ви позволяват да работите активно през този почивен ден. По-добре е да не надскачате възможностите си и да си наложите спокойствие, каквото и да става около вас. Грешките на работното ви място ще доведат до разочарование. Преценете докъде се простират възможностите ви. Имате нужда от подкрепата и на близките си, които са ви подготвили романтична вечеря. Не реагирайте емоционално. Сексуалните удоволствия са желани и от двама ви. Не ги пропускайте! Ще се разтоварите от напрегнатия ден.

БЛИЗНАЦИ

Отложете планираните делови срещи защото в почивния ден няма да са успешни. Задълженията на работното ви място изискват да се усамотите, да избягвате контактите и да се заемете със задачите си. Очакват ви промени в материално отношение. Дейността в нови съвместни проекти ви носи добра печалба. Вечерта се усамотете и се отдайте на приятни мигове с интимната половинка. Семейните жени да се подготвят за проблеми. Ако имате до себе си любими, които са ви доказали чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия.

РАК

Въпреки успехите, които жънете на вашето работно място, не бъдете прекалено самоуверени  и не проявявайте ината си в днешния почивен ден. Преценката на направените предложения за съвместен бизнес ще ви предпази от загуби, но сте склонни да се доверявате на поднесена ви информация, която не сте проверили. Успехът е с всички, които работят в сферата на търговията. В личните отношения се радвате на хармония. Внимавайте да не я съсипете. Интимните ви партньори за обсебени от чарът ви и са готови на всичко, за да ви доставят приятни сексуални мигове.

ЛЪВ

Няма да постигнете целта си на вашето работно място, ако в почивния ден решите да наложите мнението си с инат. Не рискувайте и не спорете с колегите си. Работете, без да отвличате вниманието си. Имате възможност да разгърнете отлична съвместна дейност с деловите си партньори, особено ако развивате собствен бизнес. Разправия, предизвикана неволно от вас, мили дами, може да навреди на отношенията с интимния ви партньор. Нямате желание да се отдадете на сексуални удоволствия, защото сте се усъмнили във верността му.

ДЕВА

Настроението ви е променливо, но причината е във вас. Не сте изяснили целите си и вините околните. Деловите срещи, насрочени за почивния ден няма да са успешни. Не ви съветвам да пътувате, защото сте разсеяни и нервни. Промените, наложени от началниците ви, изобщо няма да ви харесат. Стабилизирайте служебните си постижения. Очаквайте нови романтични запознанства, които могат да прераснат в интимни отношения. Сексуалното ви желание не ви позволява да сте импулсивни в леглото, за да не отблъснете интимния си партньор. 

ВЕЗНИ

Очакват ви интересни запознанства, които ще ви донесат полза в почивния ден, свързана с деловите ви отношения, а постигнатото чрез тях ще ви носи удовлетворение и през следващите месеци. Трудностите са преодолими. Вървете уверено към целта си. Съобразете се съвета ми да не сте прибързани и да не прекалявате с изискванията към хората около вас. Не пътувайте! Вечерта ви радва фактът, че чувствата ви са споделени. Разчитайте на приятни интимни изживявания и сексуални удоволствия, ако сте мили с любимите си.

СКОРПИОН

Не предприемайте нови занимания в днешния почивен ден. Трудностите са породени от чужди грешки, с които се справяте, ако проявите търпение и се заемете с работата си, но помогнете и на вашите колеги. Избягвайте предложения за съмнителни инвестиции. Внимавайте, защото някои ваши действия и думи могат да се обърнат срещу вас. Постарайте се да прекарвате повече време с любимите си.  Ще се заредите с енергия. Ако сте решили да изневерите и са ви разкрили сексуалните удоволствия няма да са ви приятни.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете бдителни в почивния ден и се предпазвайте от финансови загуби, които може да предизвикате с непредпазливостта си. Постоянно ще ви следват трудности и неприятни срещи, които няма как да избегнете. Задачите ви затрудняват. Не се поддавайте на изкушението да предприемете промени. Бъдете упорити, за да си гарантирате професионалния успех. Вечерта ще усложните отношенията си заради действията на някой от семейството си. Сексуалните ви отношения не отговарят на очакванията ви. Чувствате се пренебрегнати и изоставени.

КОЗИРОГ

Отложете изпълнението на всички важни задачи в този почивен ден. Грешките на вашето работно място са породени от вашата доверчивост. Разочарованието няма да закъснее, ако не осъзнаете ставащото и не се предпазите. Възниква необходимостта да оцените реално възможностите си. Не се колебайте да признаете грешките си. До обед не са изключени разправии с интимната половинка, които ще създадат напрежение в отношенията ви заради невъзможност да пазарува сама, заради вашата заетост. Дарете романтични мигове на любимия си, за да изживеете незабравими сексуални наслади. 

ВОДОЛЕЙ

Очакват ви положителни промени, въпреки че деня е почивен. Осъществяването на съвместни проекти ви гарантира печалби. Неочаквано ще блеснете с неподозирани възможности. Не се захващайте с рисковани начинания и не се впускайте в авантюри, само защото някой гали егото ви с грандиозни обещания. Вечерта продължете разговорите у дома, но за да се справите с проблемите е добре да си наложите спокойствие. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със случайни партньори, защото вярвате, че ще задоволите нараненото си его.

РИБИ

Причината за усложнените отношения с вашите колеги и партньори е породена в почивния ден от проблеми на работното място, които упорито отказвахте да разрешите. Затова ще се наложи да ги отстраните през първата половина на деня. Срещите ви са неуспешни, а задачите си изпълнявате с много усилия и загуба на време. Чувствате, че сте отдалечили от себе си любимите си с поведение, което ги е наранило, или с необмислено изречени думи. Бъдете търпеливи и не настоявайте за сексуални удоволствия, ако им липсва желание.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп