Хороскопът на Алена: Успехът няма да изостави Лъвовете, Девите да не проявяват гордостта си

ОВЕН

Преценете дали имате възможност през този месец да пътувате и днес организирайте така времето за следващите дни, че да заминете без притеснение, като не пренебрегвате ретроградното движение на Меркурий. Проявете търпение на вашето работното място и ще се справите с неочакваните нови задачи с кратък срок на изпълнение. Както винаги вашето ниво е високо. Разчитайте на интуицията си. Нерешени проблеми в семейството ви се натрапват от сутринта и ще ви наложат да действате крайно и решително. За пореден път изпадате в противоречие с мнението на близки си. Вечерта докажете, че сте готови на примирие и чувствата към брачния партньор не са се променили. 

ТЕЛЕЦ

Сутринта професионалния успех ще ви споходи. Бъдете уверени в силите си. Не се лишавайте от подкрепата на колегите си, която ще ви даде увереност особено при ретроградното движение на Меркурий. Всичко ще се подреди неочаквано добре, въпреки сте се притеснили заради липса на хармония в семейните отношения, породени от намесата на ваши роднини. За да се справите с проблемите в семейството е добре да си наложите спокойствие, скъпи дами. Вечерта продължете разговорите у дома. Сексът изобщо не е приоритет на интимния ви партньор и тази вечер. Не изневерявайте, дори и да сте обзети от желание за мъст. 

БЛИЗНАЦИ

Длъжни сте да се вгледате в себе си и да прецените дали не допускате грешка и дали вървите в правилната посока. Бъдете отговорни към вашите служебни задължения. Днес успехите ви се дължат и на помощта оказана ви навреме от вашите колеги. Не се поддавайте на влияние отстрани заради ретроградното движение на Меркурий. Не се изненадвайте, ако отношението на близките ви се е променило. Трудно им е да осъзнаят, че сте заели по-високо обществено положение и ще сте по-заети, въпреки че сте жени и трябва да се грижите и за семейството. Вечерта подгответе романтична вечеря и се усамотете с любимия. Отдайте се на чувствата си и на сексуални наслади. 

РАК

Успехът е с вас на работното място, ако сте самоуверени и не допускате странични хора да ви разпореждат как да се справите със служебните си задължения. Ще се справите както винаги добре, но не и ако сте решили да се правите на незаменими. Меркурий е ретрограден и не допуска прояви на самовлюбеност. В личният живот постигате спокойствие, скъпи жени, без значение на каква възраст сте. Ако сте несемейни и сте срещнали подходящ партньор, обявете годежа си. Отдайте се на сексуални удоволствия, които ще ви доставят незабравими мигове, ако сте сигурни в чувствата си. 

ЛЪВ

Успехът няма да ви изостави, ако не допускате ваши приятели да ви занимават с проблемите си и да ви губят времето. На работното място не оставайте до късните вечерни часове. Съобразяването с общественото мнение е от значение, ако ви предстои да се заемете с нова задача и заемате отговорен пост, а Меркурий е ретрограден, налагащ засилено внимание. Бъдете тактични, ако близките ви са допуснали грешка в поведението си и са ви засегнали, а вашето женско его е наранено. Не си струва да се стига до скандал. Няма защо да си разваляте настроението. 

ДЕВА

Начинанията може да не са така успешни, както очаквате, въпреки че имате друга представа за тяхното развитие. Този факт ви изнервя, но се примирете, защото Меркурий е ретрограден. Не проявявайте гордостта си и потърсете помощ, ако срещате трудности на работното място. Очаквайте подобряване на финансовото си положение. Направете оглед на жилището, което имате намерение да купите. Няма да срещнете разбиране в семейството си заради днешното отсъствие от дома, въпреки че знаят каква е причината - отишли сте да пазарувате. Претенциите на близките ви ще доведат до скандал. Сексът няма да ви достави удоволствие, затова по-добре се откажете от интимните мигове. 

ВЕЗНИ

След като сте разрешили проблемите си в личния живот, успявате и в работата си. Днес ще докажете на вашите конкуренти какви са вашите недостижими професионални умения. Деловите срещи и разговори на работното място са успешни. Меркурий е в ретроградното си движение. Не допускайте да ви развалят настроението и да попречат на вашите планове. Очертават се проблеми в личните ви отношения заради ваша страна любовна авантюри, която е излязла на бял свят. Явно се е разприказвала някоя от приятелките ви, която ви завижда. 

СКОРПИОН

Бъдете отговорни към служебните си задължения и спазвайте повелята на ретроградния Меркурий. Само така ще успеете да покриете притесняващите ви неотложни разходи. Не давайте пари назаем. Не се ядосвайте и не критикувайте. Избягвайте грешки, които трудно ще поправите. Бъдете особено внимателни към новите делови предложения. Изпълнени сте с желание да наложите мнението си на всяка цена, без да се съобразите с желанието на близките си. Отдалечавате ги от себе си и се лишавате от вниманието на партньора си и от полезния и зареждащ ви със сили секс. 

СТРЕЛЕЦ

Успехът ви е гарантиран, ако сте отговорни и упорити. За ваша приятна изненада ще реализирате идеи, които до момента не получаваха подкрепа, но сега колегите ви са преценили, че са доходни. Не надавайте ухо на интригите на работното място, заради  ретроградното движение на Меркурий. Предпазвайте се от намеса в разправия между ваши колеги. Споделете с близките вашето свободно време вечерта, за да ви разберат и да не се сърдят, че сте отпуснати и без желание за разговори. Откажете се от секса, ако нямате желание. По-добре е да сте искрени с партньора си. 

КОЗИРОГ

Бъдете коректни и в същото време крайни, ако се налага да се защитите пред  вашите колеги. Проявете решителност и заради ретроградното движение на Меркурий не злоупотребявайте с добрите намерения на началниците си, които ви толерират. Предпазвайте се от конфликти, породени от вашата импулсивност. Проявата на отговорност към задълженията ви е гаранция, че начинанията са успешни. Няма причина да не отидете на вечеря с любимия, ако сте си я обещали предварително, защото яда му може да ви дойде в повече в този ден. След като се приберете не бързайте да си лягате, а се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия, за да избегнете ревност и гневни изблици, ако някой ви е гледал влюбено в ресторанта.

ВОДОЛЕЙ

Не се притеснявайте от трудностите на работното място, защото те са важна опитност за вас в този ден, а и Меркурий е ретрограден. Те съпътстват промените, които сами пожелахте да предприемете. Следобед ще сте забравили за тях. Не се карайте с колегите си, а им обяснете къде според вас са пропуските им. Те може да имат различно мнение. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с любимите хора, мили жени. Те страдат заради невъзможността да сте по-често заедно. Сексуалните удоволствия не са планирани за вечерта. 

РИБИ

Дали ще жънете успех или сами ще се провалите зависи от настроението ви и от умението да не обръщате внимание на опитите да омаловажават знанията ви. Причината за деловите ви проблеми е във ваша прибързаност и необмислените изказвания в нечия вреда особено при ретроградното движение на Меркурий. Намерете начин да се извините на колегите си. Вечерта възстановете хармония в отношенията си с вашите близки, а също и с възрастните си роднини, ако сте се изпокарали заради ваш женски капризи. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп