Хороскопът на Алена: Успехът следва Везните, Скорпионите в отлична форма

ОВЕН

Чувствате се напрегнати и изтощени, не само защото деня е почивен, но и заради все още ретроградния Меркурий, въпреки че Съдбата ви поднася възможност да блестите със знанията и уменията си и да впечатлите околните. Запомнете, че пред вас е един изключително успешен ден, в който ще блеснете с новаторските си умения и ще докажете, че за вас няма непреодолими препятствия. Ще научите за приходи. Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност са причина да сте неразбрани от близки си роднини. Сексуалните ви отношения не ви задоволяват, но вината е във вашето поведение и невъзможност да кажете какво точно очаквате от партньорите си. 

ТЕЛЕЦ

До обед в почивния си ден преценете именно по време на ретроградния Меркурий, кои вашите колеги не бива да участват в новите ви проекти, защото са проявили безотговорност към общите ви служебни задължения. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на тези, които ви ласкаят колко сте неотразими, но точно те не винаги са подходящи за ваши довереници. Бъдете внимателни. Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта, ако не се овладеете. Неподходяща покупка е причина за проблема. Очаква ви романтично запознанство. Не бързайте да се впускате в сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ 

Планираните делови разговори, въпреки че деня е почивен,  ще ви донесат успехите, на които се надявате. Ако сте на ръководен пост, не проявявайте некоректност към подчинените си и пазете дистанция заради ретроградния Меркурий. Проявете толерантност към вашите колеги, ако са допуснали грешка и не са ви предупреди. Имат желание да я поправят. Помогнете им със съвети. Вечерта се усамотете и си почивайте, но поговорете и с вашите близки. Не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с близките си без причина. Няма защо да вините брачния си партньор за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили. 

РАК

Успешните ви изяви през изминалата седмица и особено днес, в почивния ден са причина да ви направят предложение за нова, отговорна и желана от вас професионална позиция.  Не се обвързвайте с делови партньори, без да сте ги проучили, особено в периода на ретроградния Меркурий. Можете да постигнете с успех целите си на работното си място, ако приемете помощ от колегите си. Не е изключено днес да срещнете по ваше мнение подходящия партньор. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще, опознайте се най-напред - това не става за ден. Не избързвайте със сексуалните удоволствия. 

ЛЪВ

Не са изключени проблеми в общуването с вашите колеги, ако още от сутринта в почивния ден, за да поласкаете егото си сте ги натоварили със задачи, които не им харесват, но според вас са длъжни да приключат. Въпреки това успехът е с вас. Проявете такт и коректност и не бъдете егоисти, ако някой иска да го освободите от непосилно задължение. Меркурий е все още ретрограден. Не позволявайте на емоцията да ви попречи да прецените причината за разправиите в дома си. Не създавайте проблеми в семейството си. Изневярата на партньора си тълкувайте като бунт срещу вашето поведение и заради липса на чести сексуални контакти. 

ДЕВА

Ваш приятел може да ви подскаже нови идеи. Те ще намалят напрежението, което ви следва от сутринта в почивния ден, но не ви прави впечатление, защото сте си поставили отговорна цел. Бъдете сигурни в крайния успех на начинанието, дори и при все още ретроградното движение на Меркурий. Неочаквано ще ви изненадат отново с информация за приходи. Запазете спокойствие при общуването с вашите роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви разбират. Не сте съгласни да промените навиците си в леглото и ще се лишите от сексуалните удоволствия. 

ВЕЗНИ 

Успехът ви следва в почивния ден и е крайно време да вземете кардинални решения за промени, които може да се окажат неудобни за вашите колеги, но пък са в съзвучие с изискванията на ретроградния Меркурий. Важното е, че са добри за вас. Работете уверено, за да жънете успехи. Бъдете внимателни към новите делови запознанства. Работата ви спори, въпреки че според вашите самовнушения не сте в добра форма. Заетостта ви ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения преди да седнете на семейна вечеря. Не ги разочаровайте. Извинете им се и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

В отлична форма сте и може да отхвърлите много от задачите си, въпреки че деня е почивен. Избегнете запознанствата с хора, които целят да ви използват и след това да се дистанцират, особено в периода на ретроградния Меркурий. За да заслужите по-голямо признание на собствените си възможности се захванете с нова задача, не се притеснявайте от нищо и следвайте уверено пътя си.  Бъдете критични към недостатъците си и не ги търсете само в близките си и във вашия партньор. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към него. Бъдете внимателни и грижовни, за да не се лишите от секс. 

СТРЕЛЕЦ

Вашите запознанства са неуспешни, а преценката ви в почивния ден е неправилна. Избегнете ги и денят ви ще премине в спокойна работа, обещаваща ви финансови успехи. Причината да сте напрегнати е породена от нежеланието ви да проявите разбиране към вижданията на колегите ви. Въздържайте се от противопоставяне, Меркурий е все още ретрограден. Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Причината е в съмнението му че отново изневерявате. Ако сте допуснали грешката да флиртувате пред очите на партньора или на съседите си ще се разминете със сексуалните удоволствия. 

КОЗИРОГ

Постигнете разбирателство с вашите колеги и подчинени за начина на работа в почивния ден, за да не се налага да изоставате с поставените ви срокове, а и ретроградния Меркурий изисква да завършите започнатото и изостаналото. Ще разговаряте с вашите началници, но този път разговорите са във ваша полза и ще изяснят в дългосрочен план подкрепата, която очаквате да получите. Предупреждавам ви за проблеми в личните отношения заради нежеланието ви за компромиси при разговори и изасняване на отношенията у дома. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, ако не сте съхранили добрия тон в отношенията си. 

ВОДОЛЕЙ

Не се надявайте, че без да сте активни и отговорни ще успеете да заслужите по-висока заплата. Днешният ден, въпреки че е почивен, ви дава възможност да се докажете, стига да не заставате срещу изискванията на ретроградния Меркурий. Завършете започнатите служебни задачи до края на деня и обмислете новите си идеи, но не се опитвайте да надскачате възможностите си. Не закъснявайте много, за да не изнервите близките си, особено ако сте обещали вечерта да отидете на заведение. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако не са свързани с изневяра, която никак няма да се хареса и на любимия ви. 

РИБИ

Отложете планираните делови срещи и служебни заседания, ако се чувствате неподготвени, още повече, че Меркурий е все още ретрограден. Още до обед в почивния ден обсъдете предстоящите разговори, свързани с инвестиции или допълнителни приходи от съвместен бизнес. Ще се справите с финансовите си затруднения. Чувствата ви към вашите половинки са по-силни от всякога. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимния си партньор или ще се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия.

Коментари

Задължително поле