Хороскопът на Алена: Финансови загуби ще ядосат Лъвовете, материални успехи за Девите

ОВЕН

Не е желателно да пътувате, защото в почивния ден сте разсеяни и ще си навлечете неприятности с пътната полиция, а при предстояща делова среща ще обречете и нея на провал.  Отново сте във властта на емоцията, която трудно сдържате. Не проявявайте висока активност на работното място. Рискованите  начинания са неуспешни и забранени от ретроградното движение на Меркурий. Искате да се усамотите. Въпреки това не пропускайте да покажете на семейството чувствата си. Не лишавайте от внимание любимите си хора. Сексуалните мигове ще оставят незабравими спомени у вас, ако сте нежни и не се откажете от тях .

ТЕЛЕЦ

Денят е почивен, но ви носи успешни начинания, ако спазите изискванията на все още ретроградния Меркурий. Не взимайте прибързано важни решения и не се изкушавайте от предложение за финансови инвестиции. Следобед се пазете от интриги и клюки, които разпространяват ваши съседи, заради завист към професионалните ви успехи.  Любовни срещи извън семейството ще ви донесат само разочарования в личния живот. Не е желателно да пътувате. Не се доверявайте на късмета си, ако сте решили да изневерите. Ще ви разкрият веднага и ще се лишите от мечтаните сексуални мигове.

БЛИЗНАЦИ

Имате сили да се справите с трудностите, ако не забравяте да преценявате действията си. Работете спокойно и уверено. Денят, въпреки че е почивен, ви обещава признание. Трудностите са породени и от ваши действия и противопоставяне на изискванията на ретроградния Меркурий. Заетостта ви носи приходи, но сте застрашени от проблеми, заради склонността ви да спорите. Не сте склонни да раздавате обичта си, но искате да я получите, защото се чувствате самотни. Семейните могат да изживеят сексуални мигове, а несемейните да ги оставят за друг ден, ако са със случайни партньори.

РАК

Имате възможност да наложите идеите си. Следобед в почивния ден сте подтиснати и депресирани заради властващата емоция, породена от семейни и роднински проблеми. Не ви се работи, но Меркурий ви подкрепя и ви дава сили в ретроградното си движение. Не сядайте зад волана не само защото сте нервни. Промените на работното място са във ваша полза, затова не ви съветвам да им се противопоставяте. Не се впускайте в любовни авантюри, ако сте съжалили някого в неговата самота. Няма да бъдете щастливи. Случайните сексуални отношения са гаранция за бъдещи проблеми и дълъг период на самота.

ЛЪВ

Бъдете внимателни и въпреки почивния ден поставете началото на нови занимания без да избързвате. Ще ви ядосат финансови загуби, заради ваши грешки, породени от доверяване, с което ви е трудно да се справите. Не навлизайте в безсмислени спорове. Следобед обстановката ще започне да се разведрява. Въоръжете се с търпение съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Ако сте ядосани, не допускайте агресия към семейството си и особено към интимната си половинка. Отдалечаването й ще ви притесни. Сексът няма да е желан от любимите ви хора. Не търсете сексуални партньори извън дома си.

ДЕВА

Длъжни сте, дори и ако сте уморени и напрегнати, да сте задълбочени в служебните си задължения. Ако допуснете грешки, трудно ще ги поправите заради ретроградното движение на Меркурий. Деловите разговори са успешни. Денят е почивен, но ви обещава материални успехи, ако сте подготвили предварително договорите и остава само да ги подпишете. Самотните си търсят партньор, но нека бъдат внимателни. Не е изключено да срещнете мечтаната голяма любов. По време на сексуалните удоволствия избягвайте разговорите и заядливите въпроси, защото ще отблъснете интимната си половинка.

ВЕЗНИ

Денят, въпреки че е почивен, ви изкушава да срещнете нови хора. Трудно преценявате новите си познати. Не рискувайте с начинания на работното място. Препятствията ви помагат да се огледате. Обстановката, в която работите, не е особено благоприятна, но имате покровителството на ръководството и на ретроградния Меркурий. Бъдете мили с любимите си хора и не проявявайте ревността си. Не бързайте да стигате до леглото с новото си завоевание. Сексът може да се окаже обвързващ ви за цял живот, а вие не сте готови за това.

СКОРПИОН

Идеите, които обмисляхте, няма ви донесат очакваните резултати, ако поставите началото им в почивния ден. В състояние сте да си създадете трудности, заради разрешаване на професионални проблеми във все още ретроградното движение на Меркурий. Във ваша полза е да не взимате важни решения. В общуването с началниците и колегите си съхранете спокойствието си. Следобед сте натоварени с разрешаване на лични и семейни проблеми, които не работят в полза на интимните ви отношения. Забравете за намерението си да се отдадете на сексуални изживявания. 

СТРЕЛЕЦ

Организирайте и в почивния ден проведете важни делови срещи, но без да подготвяте договори.  Не забравяйте да изслушвате мнението на другата страна и да не го оспорвате при първата среща. От вас зависи дали ще съумеете да спечелите от търговия, но въпреки изкушението не бива да рискувате, защото Меркурий е все още ретрограден. Бъдете внимателни с хората, които обичате. Не ги наранявайте без причина. Несемейните жени ще срещнат мечтаната половинка. Сексуалните мигове ще ви доставят взаимна наслада, ако не ги пропуснете, защото сте изнервени.

КОЗИРОГ 

Заемете се с кореспонденцията си в почивния ден и се обадете на тези ваши партньори, за които все нямахте време, а и ви предстои да работите отново заедно. И вас ще ви търсят през целия ден за срещи и за работа. На работното място не пропускайте възможността да се заемете само с най-неотложните си задачи, спазвайки повелята на ретроградния Меркурий. Ако се влюбите в неподходящ партньор, трудно ще прекратите започналата днес връзка. Ако сте семейни дами, сексуалните ви отношения са подложени на изпитание, заради съмнението, че сте изневерили.

ВОДОЛЕЙ

От сутринта в този почивен ден ще се радвате на отлични отношения с вашите колеги, ако сте на работното си място. Обсъдете интересните идеи и планове, които са обвързани с ваша обща цел. Имате достатъчно сили, за да отхвърлите задачите си. Срокът за завършването им е до края на деня,. Докажете, че сте отговорни за да имате подкрепата на ретроградния Меркурий. Разправията с партньора ви може да прерасне в скандал, ако не сте достатъчно тактични и търпеливи и проявите женския си инат. Сексуалните ви отношения са хармонични.

РИБИ

Незавършени задачи от предишната седмица са причината за нервно напрежение и трудности в почивния ден. Не проявявайте агресия, за да не търпите наказания от ретроградния Меркурий. На работното място от сутринта ще имате срещи и ще се занимавате с рутинни задължения. Очаквайте приходи, ако запазите спокойствие и не сте прибързани при взимане на решения за инвестиции. Вечерта сте готови да пренесете лошото настроение от работното място и у дома и ще се изпокарате с близките си. Сексът ще ви зареди с положителни емоции и невероятни изживявания.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп