Хороскопът на Алена: Финансови постъпления за Раците, Везните да не взимат импулсивни решения

Photo by cottonbro from Pexels

ОВЕН

Денят е почивен, но въпреки това ви очаква успех, ако се въоръжите с търпение и си наложите спокойствие. Емоционалните ви реакции ще засилят желанието на неприятели да ви навредят. По-добре откажете командировката, дори и да е примамлива и печеливша, ако ви пречи да се справите с професионалните си задължения. Близките ви отново са разочаровани от вашето отсъствие и назрява поредната разправия. Намерете време за тях и поговорете с децата си. Липсва разбиране у интимните ви половинки. 

ТЕЛЕЦ

Бъдете предпазливи в разговорите, ако в почивния си ден сте на вашето работно място и внимателни към новите си познати, с които не бива да откровеничите и споделяте плановете си. Ще ви е трудно да убедите вашите близки, а и колегите си, че са необходими промени в обща полза. Занимаващите се с производство на хранителни продукти да очакват проверки, а са възможни и глоби. Личните ви отношения са застрашени от разпад, при това по ваша вина. Не сте сигурни в чувствата си.

БЛИЗНАЦИ 

Въпреки че денят е почивен проведете важен делови разговор, който отложихте през изминалата седмица. Не забравяйте да поставите условията си, за да не навредите на работата си, особено ако сте на ръководен пост. Завършете започнатите задачи. Внимавайте при подготовката на финансови документи. Не се надявайте на компромиси с брачната и интимна половинка, особено ако играете двойна игра и си имате странична връзка. Сексуалните ви отношения са причината да се разпилявате на два фронта.

РАК

Ако в почивния ден сте на вашето работно място запазете мълчание, за да не си създадете неприятности с критиката си към околните. Ще научите за финансови постъпления, част от които са лично за вас. Промените са благоприятни. Прекалената ви задълбоченост води до разсеяност и невъзможност да чуете предложенията на колегите си. От сутринта очаквайте сцени на ревност. Причината е във вашата заетост, на която вече не вярват у дома, а също така не вярва интимната ви половинка. 

ЛЪВ

На работното място запазете спокойствие в почивния ден и отхвърлете рутинната си работа. Приключете задачите си до обед. В този ден проблемите с личния ви автомобил изискват вниманието ви и бързата ви реакция. Посетете сервиз и го оправете, ако ви предстои пътуване зад граница или командировки в страната. Дойде мигът да уговорите романтична среща, която очаквате отдавна с нетърпение. Не се вживявайте в своята сексуалност, в самомнението, че сте единствени, неотразими и недосегаеми.

ДЕВА

Нови запознанства в този почивен ден са основа за бъдещите ви успехи. Очертава се възможност за бърз подем в материално отношение, но веднага ще се намерят хора, които да ви предлагат да инвестирате печалбата си. Отложете планираното пътуване, заради невъзможност да изоставите задачите на работното място. Радвате се на споделени чувства и не трябва да се притеснявате за личните си отношения, но това не е причина да се отдавате само на професионалните си мечти. 

ВЕЗНИ

Не проявявайте емоция на работното място в почивния ден и не взимайте импулсивни решения във ваша вреда. Отменете и не планирайте важни делови срещи. По-добре премълчете плановете си. Очаквайте приходи. Ако прецените, че няма да се натоварите с повече задължения, осъществете кратко делово пътуване. Нормализирайте отношенията си у дома и ще се убедите, че спокойствието прави щастливи и вас и интимния ви партньор. Сексът ще ви се отрази добре, ако сте се напрегнали на работното място. 

СКОРПИОН

От сутринта в почивния ден се обогатете с нови знания, за да успеете да се справите със служебните си задачи. Вероятността за успех с начинанията е голяма, ако сте упорити и не се противопоставяте на вашите колеги. За благоприятното развитие на нещата ще помогне ново запознанство или неочаквано стечение на обстоятелствата. С успех ще разрешите досадни семейни проблеми днес. Не се опитвайте да наставлявате у дома. Вечерта ви е подготвила изненадващо запознанство. 

СТРЕЛЕЦ

Колегите ви се стремят да спечелят вашето внимание, ако сте на работа в почивния си ден. Не избързвайте в изказване на мнения и негативни квалификации, свързани с работата им. Още сутринта ще усложните отношенията си на работното място. Не взимайте прибързани решения, не търсете компромис и оставете всичко в ръцете на Съдбата. Тя ще ви покаже верният път. Проблемите следобед са свързани със семейството и децата. Разправията с партньора ви със сигурност ще прерасне в скандал.

КОЗИРОГ

Денят е почивен, но ви поднася изненади, свързани с ваши колеги, от които сте разочаровани. По-добре избягвайте общуването, ако видите, че са настъпателни, нахални или склонни да създават конфликти. Вашата решителност ви помага да не загубите търпение. Ако сте се влюбили, но обектът на чувствата ви е зает, рискувате да се сблъскате с грубост или измами. Изневярата и инатливия стремеж към сексуални удоволствия, въпреки видимата заплаха от конкуренцията, ще ви навредят.

ВОДОЛЕЙ

Денят, въпреки че е почивен и позволява да планирате време за себе си е неблагоприятен, заради нежеланието ви да осъзнаете грешките си и да ги споделите на колегите си, за да ги поправите заедно и да не ви носят загуби. Не започвайте задачи, свързани с професионалните ви успехи. Планетите ви съветват да обмислите новите доходни предложения, и да се възползвате максимално от тях. За разлика от професионалните, семейните ви отношения са в криза още от сутринта, скъпи дами. 

РИБИ

В този почивен ден сте във властта на промени, сред които ще има и неприятни, заради очаквани, но бавещи се финансови постъпления, които вече сте разпределило по пера, за да занулите плащанията си в края на годината. Заемете се само с текущите си задължения. Ако нещо трябва да се осъществи, да е без вашата пряка намеса. Не пътувайте. Дори и да сте готови да разговори, днес не ви съветват да разрешавате лични проблеми, затова по-добре забравите за намерението си. 

Коментари

Задължително поле