Хороскопът на Алена: Финансов успех очаква Овните, впечатляващи делови предложения за Телците

ОВЕН

Очаква ви финансов успех, особено ако сте се заели с отговорна служебна задача, която ще завършите днес. Успехът е и с всички заети с творчески професии. Бъдете разумни и не се надценявайте. Обсъдете възможността да започнете частен бизнес и прегледайте финансовите си документи. Преценете дали имате достатъчна стабилност, за да не се налага кредитиране. Опитите ви в този ден да се обвържете с нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания. Без значение е дали сте семейни или сериозно обвързани, проблемите ви са гарантирани.

ТЕЛЕЦ

Денят ви е изпълнен предимно с работа, но и с успехи и впечатляващи делови предложения. Инвестиция в задграничен проект, който днес завършвате, ви дарява самочувствие. Ако се налага да обсъждате с адвокатите си документи, във връзка със задгранични инвестиции или за наследствени имоти, направете го в този ден. Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Възможно е ново увлечение, за съжаление неподходящо. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото ще ви разкрият.

БЛИЗНАЦИ

Не е във ваша полза да взимате прибързани решения. Творческото отношение към вашата работа ще издигне авторитета ви и ще увеличи влиянието ви сред вашите колеги. Обмислете професионалните си планове. Вашата активност ще окаже влияние при изпълнение на вашите служебни задачи. Очаквайте новина за финансови постъпления. Ако сте преценили, че най-сетне човекът до вас е мечтания партньор, приятелството ви може да прерасне в любов. Влюбени сте, но не искате да се примирите, че се опитва да е водещ в отношенията ви.

РАК

Деловите срещи ще изненадат и вас и партньорите ви с неочакваното развитие на разговорите. Не сте подозирали, че ще участвате във важен проект, но не бързайте с положителния отговор. Служебните разговори също ще бъдат успешни. Въпреки нежеланието ви отхвърлете най-важните си служебни задачи и ще ви зарадват приходи. Несемейните жени ще изживеят романтична любов. Дайте възможност на мъжа до вас да се почувства щастлив. Сексуалните ви отношения са хармонични. Сексът с любимия ви премахва напрежението и умората. 

ЛЪВ

Не пилейте времето си с размисли върху това, което чувате от колегите си. Дори и когато се опитват да ви ядосват умишлено, бъдете задълбочени в работата си, за да отхвърлите служебните си задължения. Не взимайте важни делови решения и не се включвайте със свои пари във финансови инвестиции, за да не се окажете изправени пред фалит. Вечерта оправете отношенията с близките си. Романтична среща ще подобри настроението ви. Любовта ви към обекта на вашите чувства е силна. Уговорете среща с любимите си хора, а сексуалните удоволствия ще бъдат вашата награда, ако сте я заслужили. 

ДЕВА

Предпазвайте се от прибързаност и грешки, които ви бавят при изпълнение на планираните задачи, въпреки успешния и спокоен ден. Чувствате се безпомощни и подтиснати заради конфликти между ваши колеги, които уважавате. Откажете се от деловите срещи, дори и ако партньорите ви са много настоятелни. Вечерта ще се радвате на хармония и спокойствие.  Бъдете с любимите си хора и не се инатете, усамотявайки се. Не се надявайте на сексуални мигове, ако имате до себе си партньори, които са разстроени от свои преживявания.

ВЕЗНИ

Срещите в деня са полезни за вас. Запазете доброто си настроение и работете активно, без да се уморявате и ще успявате. Творческият подход ви носи успех. Подложени сте на стрес на работното място, защото искате да завършите в срок всичките си задачи. Очаквате и добри приходи, но не с цената на преумора. Внимавайте с романтичните запознанства, мили жени, защото сте във властта на емоцията и нямате реална преценка за хората около себе си. Не изневерявайте. Сексуалните контакти със случайни партньори могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми.

СКОРПИОН

Не правете опити да си извоювате незаслужено повишение и похвала. Доказали сте се като добри професионалисти, но изчакайте и оценката на вашите началници. Предпазливостта е задължителна за всички работещи в сферата на търговията и транспорта. Предпазвайте се от загуби и от проблеми с техниката, с която боравите. Не пренасяйте лошото настроение у дома. Запознанствата няма да донесат очакваната хармония и продължителна връзка. Любимия ви се притеснява заради нежеланието ви да му докажете чувствата си. 

СТРЕЛЕЦ

Преди всичко днес сте орисани да успявате с каквото и да се захванете. Очаквайте новина, която ще ви изненада приятно. Приходите следобед са гаранция за признание. Не отминавайте с пренебрежение предложенията за нов бизнес. Направете необходимите проучвания за коректността на хората, които ви ги отправят. Звездите предупреждават несемейните, че е възможен край на романтично увлечение. Новите запознанства са причина да сте завладени от нечие излъчване. Не си позволявайте сексуален контакт още при първата среща, защото последствията ще бъдат необратими.

КОЗИРОГ

Не очаквайте помощ, а разчитайте на себе си на работното място. В материално отношение жънете успехи. Отделете време на обед, за да се срещнете с ваши задгранични партньори. Изгладете възникналите финансови разногласия с колеги. Не се противопоставяйте, ако вината е ваша, а те предлагат начин за разрешаването на проблема. При семейните жени проблемите днес може да са с децата. Не е изключено да сте ревниви, заради дочути клюки. Бъдете търпеливи с любимия си и не настоявайте за сексуални удоволствия, ако му липсва желание.

ВОДОЛЕЙ

Поставете ново начало в живота и ще се отърсите от притесненията на вашето работно място. Уговорете значими делови срещи, дори и онлайн и не пропускайте да докажете знанията и интелекта си. Справяте се със задачите си. Анализирайте действията си и бъдете внимателни в думите си. Въведете в ред служебна си и счетоводна документация. Заведете любимия на ресторант или гостувайте у приятели. Разнообразието ще ви е от полза. Сексът не е ваш приоритет в този ден, въпреки че партньора ви е настроен за интимни мигове.

РИБИ

Вашият стремеж към признание не бива да надхвърля позволените граници. Завършете отлаганите служебни задачи и се постарайте да поставите ново начало. Може да осъществите финансовите си проекти. Внимавайте с деловите контакти. Трудностите са преодолими, ако не изпадате в паника. Не пътувайте! Вечерта почивката ще ви зареди със сили, особено ако сте с любимите си. Ако изпитвате желание да се отдадете на сексуални удоволствия, не се колебайте. Ще се почувствате ободрени.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп