Любомир Кючуков: Оставката на правителството в Русия цели Путин да запази контролаа и след 2024 г.

Кметът на Елена представи публично бюджета на общината Жители на балканското градче направиха над 30 предложения

Затвориха магистрала „Хемус“ при тунел „Витиня“ заради горящ бус

Двама врачани са задържани за палежа на 7 коли в Троян

Финансовият министър Владислав Горанов: Комисията по хазарта става едноличен орган (обзор) Окончателна позиция ще има след проучване, ГЕРБ откриха повторения в текстовете на Валери Симеонов

Разбиха незаконен цех за третиране на пластмасови отпадъци (СНИМКИ)

Затварят входа на София от магистрала „Тракия“ за час и половина в събота

Полицията продължава издирването на избягалия арестант в Разград

Русия: Газопроводът „Северен поток 2“ ще бъде завършен

Окончателно: 30 години затвор за убиеца на Вероника Петрова

ГБС ще строи детската болница в София Фирмата има голям опит с изграждането на лечебни заведения у нас и в чужбина

Пулмолог: Серният диоксид не може да бъде спрян с обикновен филтър

Млад мъж се обеси край Пловдив

Учители и ИТ специалисти най-търсени през 2020 г. Нужни са общо 37 хиляди кадри от тези професии

Задържаният за взрива във Ветово остава в ареста

Христос или Аллах Акбар Библията и Христос да отидат при ромите

Млади хора с техния престъпен потенциал са сред най-желаните от радикалните ислямисти. Радикалният ислям може да запълни техните огромни дефицити в няколко посоки.

Първо, радикалният ислям ще им даде идентичност – принадлежност към нещо голямо. Тогава те вече няма да са мангали, тогава те ще са правоверни. Второ, ще легитимират арогантността си като превъзходство – именно чрез радикалния ислям. Такава смайваща надменност прозира в израженията им – пребили са войник от специалните части. Готов материал са – материал за знаме на други като тях. Трето, всяко тяхно насилническо действие вече ще е в името на Аллах. Ако изобщо имат проблем с някакво остатъчно чувство за вина – вече ще бъдат освободени от това. Гордост вместо вина – добра сделка. Свръхчовеци на насилието. Четвърто, ще имат право на няколко жени. Може да ги имат и сега, без да са мюсюлмани. Може да ги нямат и после, ако станат мюсюлмани. Но самата идея няколкото жени да са тяхно право – друго си е. Впрочем, при някои от осуетените атентати са намирали еротично дамско бельо в обезвредените (застреляните) кандидат-атентатори. Млади мъже с промити мозъци – носят бельо на девиците. Ученото си е учено, то върви към небето с гащи в ръка. Пето, ще им дадат и пари на тези момчета. Същите тези, които ще им дадат и бомбените пояси. И ще им внушат, че са войници на кауза, по-голяма от тях самите.

Въпрос на време е такива момчета да бъдат привлечени от радикалния ислям. Затова е толкова важно Библията и Христос да бъдат проповядвани в циганските махали така, както и навсякъде другаде. Вярвам в това безрезервно – и като християнин, осъзнато приел Исус Христос като свой Господ и Спасител. Вярвам в това безрезервно и като български гражданин – загрижен за своята страна, за безопасността на хората тук, за семейството ми, за приятелите ми, за децата ми.

Христос, издигнат над гетото. Христос, издигнат над България.

Защото изборът е толкова виден, особено в гетата.

Нанайси (циг. – няма) Христос?

Тогава – “Аллаху Акбар”.

(Със съкращения от urumov.bg)

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (6)

  1. Ами то и сега има много учения и проповядвания за Христос сред циганите,само че всякакви му там секти-адвентисти,евангелисти от 1-2-3 и т.н. си ден.Няма я само православната църква сред тях,а и г-н авторът не обяснява как ще накараш някой независимо от етнос ,да стане вярващ и да приеме хуманните идеи.Тука не е до религия,а до държавна политика,за да усетят,че я има държавата,тази която дава,но и изисква.

  2. ne se zalıgvayte kogato beh voynik imahme edin tsiganin koyto hem se krısteşe hem na arabski mırmoreşe molitvi ot kurana …edin den mu kazah ne moje taka samo edna religiya si izberi nema znaçeniye koya ama dvete zayedno ne stava…sled okolo 6 mesetsa polude „za po sigorno “ sporet negovite dumi…

  3. Боя ще оправи нещата.Доказано,циганина е страхлив.

  4. Вас няма нужда да ви гърмят. И без това всяка година, най-малко 50 000 човека, напускат страната. За какво да си цапат ръцете с кръв. Малко търпение и всичко ще бъде тяхно, барабар с девиците, неуспели да избягат от анатемосаната България.

  5. Алоо,автора, теб да не са те изтървали от SS войските или ташако от правец пак се върна на власт?! Що за статия е това бе, идиот фашистки?! Кога най после ще гебердисат такива боклуци като тебе ?! Вземи тая библия и си я пъхни в немития задник!

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.