Хубчев от Ларнака: Мохамед е готов за 90 минути

Петър Хубчев, старши треньорът на "Левски", призна, че новото попълнение Насиру Мохамед е готов за пълни 90 минути. Това признание опитният специалист направи на пресконференция преди двубоя с АЕК от втория предварителен кръг на Лига Европа.

„Най-хубавото е, че идва от първенство, което върви – обясни опитният специалист от Ларнака. - Имам информация, че може да играе на две или три позиции, но най-важното е, че Мохамед е подготвен за 90 минути. В последните дни хората в клуба направиха всичко възможно да бъдат привлечени тези двама футболисти (б.а Мохамед и Робърта), за което много им благодаря, защото знам какво костваше това на ръководството . Единият (б.а Мохамед) дори е с уредена жълта карта и вече може да играе за тима.“

Хубчев допълни още, че Станислав Костов все още не е напълно възстановен, след като е измъчван от травма от пролетта насам. Подобна е и ситуацията с Дени Алар и Франко Мазурек.

"Двамата състезатели дойдоха при нас неподготвени и на по-късен етап. И двамата не са готови за 90 минути, но тренират здраво. Надявам се, независимо от състоянието им, да успеят да дадат каквото могат, за да ни помогнат“.

А бившият селекционер коментира и предстоящия двубой с АЕК: "С когото и да играем фаворит са нашите футболисти. Уважаваме всички съперници, но фаворити са тези момчета, които са тук. Познаваме достатъчно добре целия отбор на АЕК”.

В последния възможен момент от групата пък отпадна Ивайло Найденов заради вирус.

Коментари

Задължително поле