Хю Грант вече не е любимец на жените 

“Отмяната” остави много въпроси без отговори

Матилда Де Анджелис не се срамува да се снима чисто гола

Минисериалът “Отмяната” завладя зрителите на малките екрани по целия свят. Хю Грант и Никол Кидман, които работят за първи път заедно, влязоха в ролята на богата двойка от Манхатън, което се оказа печеливша формула. Въпреки похвалите, получени за поредицата от шест части, много неща в сценария остават да висят във въздуха и да притесняват зрителите.

Още в първия епизод научихме за ужасяващото убийство на младата Елена, около разкриването на което се върти цялата поредица. Остава една загадка - защо Джонатан е казал на съпругата си Грейс ден преди убийството, че отива по работа на медицинска конференция в Кливланд. Затова мнозина задават един и същ въпрос: ако Джонатан не е планирал убийството и краят на поредицата показа, че се е случило съвсем случайно, защо е излъгал, че отива в Кливланд предния ден? Също така не е ясно дали е планирал да се върне при семейството си или да изчезне завинаги.

Зрителите така и не разбраха дали са се срещнали Фернандо и Франклин. Защо Грейс имаше ретроспекции на убийството на младата Елена, с която е имала интимни отношения? Не стана ясна и съдбата на прословутите половин милион долара, както и коя е втората любовница на Джонатан. Защо Силвия се държи толкова подозрително през целия сериал?

Въпреки многото неясни отговори, “Отмяната” предизвика сериозен зрителски интерес и е смятан за един от най-успешните сериали за тази година. Многобройни фенове изтъкнаха в социалните мрежи, че изискания моден стил на Никол Кидман е гръбнакът на сериала, а палтата, които носи, са истинско вдъхновение за жените по целия свят. Хю Грант, от друга страна, е известен като любимец на жените и романтик в много филми, но тази роля бележи повратна точка в кариерата му. Джонатан Фрейзър е далеч от характера, на който публиката е свикнала да го вижда и една част от дамите вероятно ще спре да изпитва симпатии към Грант.

Младата италианска актриса Матилда Де Анджелис страстно целува Никол Кидман в една сцена, а в интервюта през последните седмици тя изтъква, че не е била нервна преди снимките. “Тялото ми е просто инструмент, с който мога да изразя себе си. Тук целта беше да се изразя по този начин и съм доволна как се получи.” Актрисата добави, че не би се смутила ако трябва да се съблече напълно гола пред камерата.
Въпреки че продуцентите на “Отмяната” твърдяха, че ще има само един сезон, през последните дни се носят слухове, че може да има продължение.

Коментари

Задължително поле