Нигяр Джафер: Моделът на здравеопазването е грешен

Весела Лечева: Грешка е да се иска оставка за изразена политическа позиция

Хлапета ще борят агресията с картинг и съвети от професионални пилоти

Изчезнаха 111 девойки след нападение в Нигерия

Учени регистрираха подозрителна активност на Йелоустоунския супервулкан

МЗ: Бутилираната вода носи сериозен риск за детското здраве

Мел Гибсън снима детективски сериал

173 милиона за нов център на София (ВИДЕО) Пускат нощен транспорт за 2 лв.

Две българки на топ постове в ЕК Първата жена начело на Евростат ще е Мариана Коцева

Вижте акцентите от броя на “Труд” в четвъртък, 22 февруари 2018

Русия е заплатила глоба от 15 милиона долара на Международния олимпийски комитет

Актьорите Гал Гадот и Марк Хамил ще връчват награди “Оскар”

Мъж обгоря след инцидент в леярна Прокуратурата проверява и друг случай

Валери Жаблянов в блиц пред “Труд”: ГЕРБ удрят всеки, който не им харесва

Легионер стрелец обвинен за хулиганство Горския човек заплашил служители на МВР, че ги очакват много изненади

Цветанов във Велико Търново: Гласувах за реални решения за България

Водачът на листата на ГЕРБ-Велико Търново, председател на Националния предизборен щаб на партията и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов гласува в старата столица точно в 11:11 часа. Той бе придружаван от съпругата си Деси и кмета на Велико Търново Даниел Панов. „Гласувах за стабилността, за бъдещето на България и за това, което е най-важно: толерантността и реалните решения, които трябва да бъдат взимани за България с национален консенсус. От утре трябва да търсим пресечните точки за сигурност, европейски фондове, за това силният глас на България да бъде чут в ЕС. Трябва да се подготвим много сериозно за българското председателство на ЕС през 2018 година“, посочи Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ изрази увереността си, че след изборите разумът ще надделее. „Някои от опонентите ни бяха по-емоционални, но ние сме длъжни да търсим пресечните точки за изпълнение на националните интереси – това означава политическа отговорност. Всеки глас дава възможност даденият регион да има по-голяма представителност в българския парламент“, каза Цветан Цветанов. Той коментира, че високата избирателна активност може да противодейства на контролирания вот.

„В тази кампания ние направихме всичко възможно да стигнем до хората, да дадем реалните решения. Дадохме много отговори на много въпроси, които ни бяха зададени“, заяви Цветанов. Водачът на листата на ГЕРБ в старата столица обясни, че Велико Търново и всички общини в България се нуждаят от европейската солидарност, но за това е необходимо да има стабилно правителство. „Има само един верен път на развитие за страната ни – европейският“, подчерта още Цветанов.

Както винаги преди самия вот, семейството на Цветан Цветанов се черкува в Катедралния храм „Рождество Богородично“, където през 2007 г. бе кръстена средната им дъщеря Василена.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете