Цветанов към БСП: ГЕРБ ще спечели европейските, местните и следващите парламентарни избори

Декларациите, които чухме, са плод на това, че вие не сте алтернатива. Доказвали сте го винаги, когато сте имали възможността да управлявате. Това каза в декларация председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов към БСП.

„Мога да попитам колко бяха парите, които БСП отпускаха за хората с увреждания- 179 млн. лева“, коментира той. „Правителството се обедини около управленска програма, в която парите, които ще се дебатират ще бъдат със 150 млн. лева повече“, заяви Цветан Цветанов.

„Проектобюджетът ще бъде на база 116 млрд. БВП, а според програмата през 2021 година да бъде 120 млрд. лева“, обяви председателят на ПГ на ГЕРБ. „В правителството няма задкулисие, всичко излиза наяве“, заяви той. „Това, което направи вицепремиерът Валери Симеонов е да се извини на всички, които са се почувствали засегнати. А премиерът Бойко Борисов също се извини на всички от името на правителството“, обясни Цветан Цветанов.

"Ние ще подкрепим правителството, каза той. "Ние се стягаме да управляваме страната 4-годишен управленски мандат", който караме в момента, закани се Цветанов. ГЕРБ ще спечели европейските, местните и следващите парламентарни избори, заяви от парламентарната трибуна той. „През 2021 година ви каним да направим дебат, за да видят избирателите, че вие не сте алтернатива“, се обърна Цветан Цветанов към БСП.

 

 

 

 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика