Цветан Цветанов в Хисаря: ГЕРБ гарантира европейското развитие на България

"ГЕРБ гарантира европейското развитие на България. Европейският път на България е с ГЕРБ", заяви председателят на националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на град Хисаря, информира пресцентърът на партията.

Цветанов подчерта, че общините се нуждаят от европейската солидарност, но това е невъзможно да се случи при управление на БСП. "Страната ни е на кръстопът, от който зависи бъдещето на България. От всички нас зависи дали ще се върнем назад в развитието си с управление на БСП или ще продължим да градим стабилна държава с ГЕРБ. Подкрепете ни, за да направим стабилно правителство с 4-годишен мандат и да дадем реални решения за България. С номер 11 в бюлетината трябва да се противопоставим на популизма и да оборим лъжите. Наш дълг е да припомним каква е потенциалната заплаха от идването на БСП на власт, които оставиха държавата в катастрофално състояние само преди 2 години", допълни Цветан Цветанов.

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ призова демократично мислещите българи, които биха дали гласа си за по-малки партии, в неделя да гласуват прагматично. "Общата цел е да спрем БСП да вземе властта. ГЕРБ гарантира сигурност, стабилност и по-високи доходи на базата на работеща икономика. Да не позволяваме хората да бъдат манипулирани, да бъдем обединени и да извоюваме 11-тата изборна победа на ГЕРБ", призова Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб изтъкна пред житлите на Хисаря, че водачът на листата на ГЕРБ-Пловдив област ген. Константин Попов е доказан професионалист и истински българин. "Важно е кой ни води и аз съм уверен, че той е човекът, който ще извоюва поредната победа за ГЕРБ в Пловдив област", заяви Цветанов.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле