Цветан Цветанов: ГЕРБ е най-добрата платформа за решаване на проблемите в регионите (СНИМКИ и ВИДЕО)

Снимки: Юлиан Тодоров

ГЕРБ е най-добрата платформа за решаване на проблемите в регионите, най-добрата организационна структура като партиен живот в България. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на Националната предизборна среща на партията в НДК.

Опонентите ни ще бъдат безкомпромисни в представянето на фалшиви новини, ще бъдат безкомпромисни да манипулират обществото. Когато опонентите ни са имали възможност да управляват, не са представили видимите резултати, които ГЕРБ представя през последните 10 години, заяви той.

Важно е всеки да разбере отговорността си за предстоящите европейски и местни избори. От 12 февруари в Аулата на Великотърновския университет ще започне платформата за граждански диалог “Европа в нашия дом“. Какво предлагаха БСП? Нима предлагаха магистрали, които изградиха? Техният председател няма градивност, а само манипулация и фалшиви новини, коментира Цветанов.

ГЕРБ е единна и силна, защото имаме европейски признат лидер - премиерът Бойко Борисов, заяви зам.-председателят на партията.

Тази година за нас няма лято - време е за стабилност. Можем да я покажем само при отличен резултат на европейските избори. ГЕРБ има 96 хил. членове. За последното тримесечие имаме процедура за приемане на нови 1000 членове. Предстои ни тежка битка, но въпросът е дали искаме силна и обединена Европа, коментира Цветанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България