Цветан Цветанов: Поемаме реални ангажименти и за разлика от политическите си опоненти - ги изпълняваме

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с актива на ГЕРБ в с. Просеник (община Руен, област Бургас). Заедно с Цветанов бяха областният координатор на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев, народните представители Ивелина Василева и Ася Пеева, както и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов.

"Всички виждаме промяната в област Бургас при управлението на ГЕРБ. Това е защото винаги заставаме пред вас с лицата си, поемаме реални ангажименти и за разлика от политическите си опоненти - ги изпълняваме“, посочи Цветанов по време на срещата.

„Виждате каква е политическата обстановка, скандали и провокации от страна на опозицията. БСП обикалят страната и представят на хората своята визия за България, но не дават отговор какви са легитимните източници за необходимия финансов ресурс, които искат да разходват за нейното реализиране", отбеляза председателят на ПГ на ГЕРБ.

„Преди две години ГЕРБ дари 20 хил. лв. от партийната си субсидия за ремонт на читалище "Ралю Тодоров Кехаьов 1929". Читалището бе в лошо състояние, а днес е с нов облик“, напомни Цветанов. Той отбеляза, че ГЕРБ не дели общините на „наши“ и „ваши“ и подчерта, че всеки един градоначалник е длъжен да работи за просперитета на населеното си място и неговите граждани.

Жители на Просеник повдигнаха въпроса, че в селото има много млади хора, които нямат условия да спортуват. За целта Цветанов пое ангажимент да се изготви проект, който да бъде представен пред МОН - за изграждане на многофункционална площадка в двора на училището в село Просеник. Също така Цветанов пое ангажимент от субсидията на ПГ на ГЕРБ да бъдат отпуснати 15 хил. лв. за изграждането на детска площадка в селото.

По време на срещата стана ясно, че със съдействието на бургаските депутати от ГЕРБ по фонд "Бедствения и аварии" са осигурени над 260 хил. лв. за ремонт за улици. В момента над 10 улици се реабилитират с тези средства.

Кметът на селото и общински координатор на ГЕРБ Стоян Добрев благодари на Цветанов за подкрепата и за усилията, които правителството полага за малките населени места. Той посочи, че е извършен ремонт в отсечка Ябълчево - Просеник, както и в пътната артерия Просеник- Горица - Гьоловца, която е с натоварен трафик и ежедневно се използва.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика