Бойко Борисов води листите в 25 МИР в София и Пловдив

Снимка: БНТ

Ясни са водачите на листите на ГЕРБ, каза Цветан Цветанов пред БНТ. Около 40 % ще са нови лица, които ще участват активно в тази предизборна кампания, допълни той.

„Четирима са депутатите, които ще водят 2 листи. Бойко Борисов – София – 25 МИР и Пловдив-град. Аз ще водя традиционно – Велико Търново, Благоевград. Владислав Горанов ще води 24 МИР София и Силистра и Томислав Дончев ще води 23 МИР и Габрово.
Във Варна остава Лили Павлова. Имаме обновления, но искахме и да запазим партийната структура“, отбеляза Цветанов.

„Сред водачите има и нови лица – д-р Папешинов в Ямбол, акцентирали сме и на тези сфери, в които смятахме, че трябва да има сериозно попълнение, както доктори, направили сме обновление и в сферата на образованието, културата. Също така в спорта, Петър Зехтински ще бъде в листата Пловдив-град, както и Атанас Узунов.

Имаме известни личности в дадените секторни политики, които на местно и регионално ниво са авторитети. Около 40 % ще са нови лица, които ще участват активно в тази предизборна кампания. Запазили сме и приемствеността, която е много важна за нас.“, каза още Цветанов.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (7)

  1. Ако това е обновление, „здраве му кажи“. Щом Цветан Цветанов е водещ в листа, това запазва статуквото. Това , което се набива на учи е , че втория ешалон на БКП се опитва да влезе отново и да управлява. Ако трябва да предпочета кой да ме управлява, бих заложил на тези, които не си предадоха партията за един „грош“ в интерес единствено за придобиване на лични облаги. Нашия народ за съжаление харесва именно тези , които до вчера бяха „червени“ , а днес са най злъчните „сини“. Той ще си плати скъпо за тази своя недълновидност.

  2. БОЙКОтираме ГЕРБ на изборите,некадърните лица не трябва да влизат в парламента.Искаме промяна.

    Отивайте и галете Ердоган,както го правихте про вашето управление. И да не кажете,че сте българи,вие сте турски агенти

    1. няма лошо да бойкотираш, стига да знаеш кого избираш… защото се видя, че радев е по-голям олигoфрен и от плевнята….

  3. абе боко направо да повежда всички листи…. така ще е най-демократично!

  4. А Стефан Данаилов и Бригадир Аспарухов- нови лица. Айде стига с двойния аршин

  5. И 99% да са новите прасета в свинефермата герб,пак ще сте -м-а-л-о-у-м-н-и- -о-л-и-г-о-ф-р-е-н-и- и крадливия парцал Борисов пак ще краде 50-80% от парите на народа, на държавата и еврофондовете, а за контрабандата няма да говорим. Да видим колко -м-а-л-о-у-м-н-и-ц-и- ще гласуват за крадливия парцал Борисов.

Отговорете