Турция се налага в Средиземно море

Турция втора по износ на сериали в света

Партиите вече доят две крави Формациите, прескочили 1% вземат по 8 лв. на глас от държавата, могат да получават и безлимитни дарения от бизнеса

Младенов награден и в Португалия

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

По-скъп ток и нов доставчик от 1 юли

БАБХ крие отровните храни по наредба

Данаил Кирилов разговаря с Полфрийман за проблемите на затворите

Работник е пострадал сериозно, а други двама са леко ранени след експлозия в цех за производство на биогаз в Ямболско

Раздор за 50 000 лв. довел до убийството край езерото Вая Оставиха в ареста заподозрения за разстрела в Бургаско

Двама души са убити при стрелба в американска военна база във Флорида

24% от българите никога не са ползвали интернет (обзор) Най-често купуваме онлайн дрехи и спортни стоки

Разбиха престъпна мрежа за наркотрафик в Европа 11 са арестувани

През януари 2020 година тръгва делото срещу Александър Манолев заради къщата за гости

Бюджетът на ЕС до 2027 продължава да буксува

Цвета Караянчева: Българското европредседателство успя

Снимка: Архив

„Разширяването на Европейския съюз остава ключова политика. Главната цел е запазването на сигурността и просперитета на целия континент-това каза председателят на парламента Цвета Караянчева на откриването на Пленарната среща на Конференцията на комисиите по европейски въпроси на парламентите на ЕС, провеждаща се в София.

„Председателството ни успя да постави основен акцент и да върне вниманието върху интеграцията на Западните Балкани“, заяви тя и добави: „Поехме председателството във време на големи предизвикателства в Европа и света. Страната ни допринесе активно за постигане на целите в триото България-Австрия-Естония. Парламентът стана домакин на 6 важни срещи, платформа за сътрудничество между националните парламенти и ЕП. Продължава важният дебат за осъвременяването на политиката за сближаване и за кохезионната политика. Подкрепяме предложението за създаване на по-тесен съюз на държавите от Европа. Основно наше задължение остава изработването на законодателство, което отговаря на интересите на европейските граждани“

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Цвета Караянчева: „Българското европредседателство успя“. Ха-ха-ха!!! Да се смея ли, да плача ли??? И в какво успяхте, бе ГЕРБчета??? А, сетих се – бaт’бoko стана „хаджи бочко“!!! А, да, и плочките пред НДК ги ремонтирахте цели два пъти, че се „накъдриха“!!! Да сте решили поне един български проблем??? Да сте подобрили с нещо имиджа на страната???? Следващият път, нали!!!!

  2. Цвета,българското председателство успя в какво? В неглижирането на българските проблеми ли? Или успя изобщо да реши някакви проблеми?

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.