ЦСКА готов на 90 процента за старта

ЦСКА е 90 процента готов за новия сезон, гарантира треньорът Стамен Белчев в интервю пред клубния сайт. Наставникът призна, че очаква още нови футболисти.
"Имахме добри условия на базата в Панчарево - обясни завърналият се треньор. - Искам да покажем постоянство и да доминираме във всички мачове. Новите ни попълнения са страхотни. Състоянието на състава е добро. От отбора искам да владее топката и най-важното е да побеждаваме. В трансферен прозорец сме и ако има договорки, ще има и нови футболисти. Много е важно за нас да има публика на стадиона. Феновете са 12-ият играч на ЦСКА."
"Червените" фенове си обещаха, че всеки желаещ ще влезе на първия мач за сезона срещу изключително мразения от тях и маломерен ЦСКА 1948. "Никой няма да остане извън стадиона, както бе и на финала за купата на България", написаха във фейсбук тарторите на Сектор "Г".
Дебютантът в елита намали с малко провокативните цени на билетите. Място в сектор "Г" ще струва 15 лв., а не 30. Но билетите за "В" остават по 40 лв.

Коментари

Задължително поле