ЦСКА маха „тирето“

ЦСКА маха „тирето“ и си връща старото име!

Събранието на акционерите преди мача с "Черно море" на 20 февруари ще утвърди, че клубът вече няма да се казва "ЦСКА-София". До тази законова възможност се стигна, след като настоящото ръководство изкупи емблемата, символите плюс всички активи и пасиви срещу 8 млн. лв. 

Събранието на ЦСКА е свикано на 19 януари с първа точка "избор на одитор за 2021 година". А най-важната – тази за името попада в графа "разни".

Въпреки че 99,99 процента от феновете на "червените" приеха клуба като свой след новата му търговска регистрация, въпросното "тире" бодеше очите на недоброжелателите на „червения“ тим. От събота това ще отпадне и официално ще си ЦСКА върне името.

Треньорът Бруно Акрапович се опита да излезе от всички "драми в чаша вода" от последните дни. "Гриша Ганчев ми подари много силен отбор - коментира гордо босненският треньор. - Ние сме професионалисти и  си гледаме работата. Концентрираме се върху мача с "Черно море". Благодаря на г-н Ганчев. Искам да зарадваме феновете с победа."

Универсалният бразилец Жеферсон няма да играе срещу "Черно море" заради контузията, която го мъчи от няколко седмици. Акрапович не желае да го рискува преди дербито с "Лудогорец" следващия уикенд. Така атаката в събота ще бъде водена от новото попълнение Джорди Кайседо и направилият много силно впечатление в подготовката Адалберто Пенарянда. Ганаецът Бисмарк още не е получил жълтата си карта и ще е на линия за Разград.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ