ЦСКА щурмува Разград с психоатака

 

Психоатаки прехвърчат часове преди дербито „Лудогорец“ - ЦСКА. Старши треньорът на „червените“ Стамен Белчев изрази своята увереност в крайния успех в Разград, въпреки че столичният тим все още няма победа за първенство срещу своя съперник.

„Искаме да победим - обясни Белчев преди двубоя тази вечер - Излизаме за успех, това е ясно. Казах на момчетата - това са най-хубавите мачове за сезона. Трябва да бъдем максимално концентрирани. Уверен съм, че този път нещата ще ни се получат. Ние ще празнуваме след последния съдийски сигнал".

„Армейците“ се намират в серия от 7 мача без поражение, а последната загуба дойде именно от „Лудогорец“ при 0:2 на „Армията“ на 1 април. Поражението тогава доведе до серия от дискусии относно истинността на попаденията на гостите.

Един от опитните футболисти на столичния тим, бранителят Станислав Манолев, също изрази увереност в крайния успех. Бившият играч на ПСВ „Айндховен“ и „Фулъм“ дори прогнозира победа с 2:0.

Доброто настроение в лагера на „червените“ бе леко помрачено от новината, че Петър Жеков е бил приет по спешност в болница. По последни информации легендата на тима е в стабилно състояние и няма опасност за живота му.

В Разград цари еуфория, защото „зелените“ ще получат своята шеста титла. За празненствата са ангажирани изпълнителите Лео, Рафи, Играта, Спенс и Крисия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ