Чаатай Улусой: Може да ме вкарат в затвора

Турският актьор се снима в нов сериал

На 5 декември в Турция се състоя гала-премиерата на първата серия от новата телевизионна поредица "Защитникът" , където една от главните роли се играе от Чаатай Улусой. В социалните мрежи трейлърът беше гледан от милиони.

По повод на поредната си роля Чаатай Улусой даде интервю за турския вестник "Hürriyet", част от което ви предлагаме.

- От полза ли ти е това, че си изключително привлекателен мъж?

- Благодаря за комплимента. Никога не съм имал вреда, че изглеждам добре. Дори се възползвах от това в началото на кариерата си. Знаете, че тя тръгна, след като участвах и спечелих конкурса за красота" Best Model".

- Натоварен ли е снимачния график на "Защитникът"?

- При първите 10 епизода работихме с трима различни режисьори. Те са изключително добри, учили са режисура на различни места по света. Работихме най-много по 10 часа на ден, а след това се прибирахме по домовете си. Не бях свикнал с подобен лек режим на работа. Обикновено при снимането на турски телевизионни сериали има някои неща, които направо могат да унищожат актьора. Дните и нощите се сливат . Рекордът ми да съм на снимачната площадка е бил 38 часа. Това е нечовешко.

- Сега гледате ли "Защитникът"?

- Не обичам да се гледам, тъй като не мога да съм обективен. Сега имам повече опит като актьор, но винаги оставям оценката на зрителите.

- На 28 години си, а вече живееш и в Истанбул, и в Лос Анджелис. Къде се чувстваш по-добре?

- И на двете места. Хората мислят, че Лос Анджелис е град, свързан с непрекъснати партита. Не обичам шеметни сбирки. Много са малко местата, на които ходя и много малко хората, с които се срещам там. Имам 3-5 приятели, които са влизали в къщата ми. В САЩ инвестирам в себе си. Карам актьорски курсове в Лос Анджелис. Усъвършенствам английския си и правилния акцент.

- Кога те поканиха да се снимаш в киното!

- След като участвах и спечелих конкурса за най-добър модел. Директно ме попитаха: "Ще играете ли в нашия сериал?" ...

- Не каза ли: "Аз не съм актьор, как ще играя във вашия сериал?"?

- Казах им: "Е, ще опитам", а на себе си : "Щом искат нещо подобно от теб, тогава ще направиш всичко, което е по силите ти!"

- В новата поредица имаш гореща секс сцена с Айча Айшин Туран, която сигурно ще предизвика много шум.

- Да, тази сцена ще предизвика шум, но трябваше да я има. В реалния живот сексът може да се случи между двама млади по всяко време на деня или през нощта. Опитахме се да отразим това. Това не е толкова преувеличена сцена.

- Беше ли ти трудно да участваш в тази секс сцената?

- Не, просто си свършихме работата.

- Приятелката ти не те ли ревнува?

- В крайна сметка това е моята работа. Трябва да уважаваме взаимно нашата работа и това, което се иска от нас. Никога не съм имал проблеми по тази тема. Да видим какво ще каже по този въпрос съдбата ...

- Сигурно си налагаш определен хранителен режим?

- Да, когато това го изисква моят герой. Сега съм 82-83 килограма и ям по специалната диетична програма. Вечерта след 19:00 ч. не хапвам нищо Но се случва да наруша диетата си понякога.

- Изглеждаш доста сериозен за твоята възраст.

- От детството винаги съм имал приятели, по-възрастни от мен. Дори и гаджетата ми са били по-големи от мен. Може би затова съм по-зрял.

- Каква е била най-голямата възрастова разлика между теб и някое от гаджетата ти?

- Имах връзка с жена, по-голяма от мен с 12-13 години.

- Казвал си, че би се оженил и за дъщерята на портиера, ако я обичаш? Колко си искрен?

- Сто процента! Аз съм толкова искрен, колкото и преди. Отговорът ми все още е валиден.

- Изпита нещо неприятно ... Беше изправен пред съда за употребата и продажбата на наркотици. Съдът те осъди на 4 години и 2 месеца затвор. Ако Върховният съд потвърди това решение, ще бъдеш лишен от свобода. Какво мислиш за това?

- Мисля, че не съм длъжен да обяснявам нищо и пред никой, освен на родителите и близките ми.

- Прав си ... Не си задължен да отговаряш, просто питам ... Мислиш ли, че присъдата е строга заради това, че си известен?

- Ако не бях известен, никой нямаше да знае за това. Във всеки случай за мен най-важното е психичното състояние на моето семейство.

- Много ли са разстроени родителите ти?

- Разбира се. Мама е много разстроена, тя е много емоционална. Баща ми е много по-силен. Но в момента няма проблеми. Съдебното дело продължава. Това е животът - което трябва да се случи, ще се случи! Важното е, когато се случи нещо лошо, да извлечем поука от него. Ако трябва да се изправя пред една лоша за мен присъда, ще се справя, няма проблем. Иначе се доказа, че не съм разпространявал наркотици.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица