Чаатай Улусой продава чай в САЩ

Актьорът на сватба на свой приятел.

Отворил търговска фирма в Лос Анджелис

Актьорът променен до неузнаваемост

Известният турски актьор Чаатай Улусой се превърна в успешен бизнесмен в Съединените американски щати, пише информационния сайт на “Post”. Актьорът е отворил фирма за продажба на турски чай в Лос Анджелис миналата година.

Любимецът и на българските зрители от сериалите “Огледален свят”, “Кварталът на богатите” и “Вътрешен човек” предлага на американците чай, отглеждан в източната част на черноморския района на турския град Ризе.

За да основе фирмата си, носеща името “Teakina”, Чаатай Улусой е вложил първоначален капитал от 1 000 000 долара. Той работи по произвеждането на студения чай заедно с двама свои съдружници и близки приятели сънародници, живеещи в Лос Анджелис. Намерението им е да разширят бизнеса си още с продажбата на турско кафе, локум и други сладкиши.

Студените чайове “Teakina” отскоро се продават в САЩ на цена от 4 долара за бутилка. С обещаващия слоган, че не съдържа никаква захар и калории и че се произвежда от изцяло натурални продукти, напитката завладява американския пазар. Нека напомним, че Турция е един от най-големите в света пазари за чай.

Наскоро актьорът изненада публиката с нов, неузнаваем вид. Чагатай Улусой, който дълго време отсъства от малките екрани в Турция, беше заснет на сватба на приятел с дълга коса, брада и видимо напълнял.

Коментари

Задължително поле