Четири жени се биха в паспортната служба в Разград

Снимка: Архив

На изнервените жени, чакали на опашка, са съставени актове за хулиганство

Женски бой разтърваваха в паспортната служба в Разград, след като четири жени, изнервени от чакането и пререждане, влезли в разправия и се нахвърлили една върху друга.

Скандалът е станал към 14,30 часа в четвъртък в сектор „Български документи за самоличност”. В разправията и боя са участвали две жени от село Китанчево, на 58 и 37 години, както и 47-годишна и 18-годишна от Лозница.

Полицаите издърпали жените една от друга преди да си изскубят косите и издерат очите. Заради грубото нарушаване на обществения ред, което довело и до временно затруднение на работата, са били съставени актове за хулиганство и на четирите жени.

От полицията уточниха, че дневно през сектора минават и по над 200 души, които имат да подменят документи. В момента, заради Байрама и летните отпуски, много от работещите зад граница, както и хора с двойно гражданство, бързат да вадят нови документи в ограниченото време на престоя си у нас.

Тази година в Разградско изтичат общо над 20 000 документа, които се сменят основно през летния сезон и напливът е огромен. Догодина те са близо 22 000.

Коментари

Задължително поле