Човек на "Труд" ще журира на "Пирин-фолк" в Сандански

Бойка Атанасова с победителите на Пирин-фолк 2018 година трио „Булгарина“

Покана за участие в журналистическото жури на фестивала "Пирин-фолк" в град Сандански получи и тази година нашия човек в Атина, Бойка Атанасова.

За поредна година с топ-имена от журналистическата гилдия представител на "Труд" ще оценява изпълненията на младите певци. XXVII-то издание на международния фестивал за авторска македонска песен и изпълнителско изкуство на песен от македонска фолклорна област ще се състои в три фестивални вечери на 30 и 31 август и гала-концерт на 1 септември.

За четвърта поредна година Община Сандански се доверява за цялостната организация и реализация на „Ди Ен Кей Медия Груп“ ООД в лицето на националната фолклорна телевизия Фен Фолк ТВ.

За трета поредна година в гр. Сандански ще се проведе и фестивалът „Детски Пирин Фолк“. Това е конкурс за изпълнителско изкуство на песен от македонска фолклорна област за деца между 8 и 15 години. На сцената със самостоятелни спектакли се завръщат Николина Чакърдъкова и Илия Луко, каза за в. Труд Директорът на фестивала г-н Ненчо Касъмов.

Коментари

Задължително поле